Oltenia?

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns geo10 spune:

I'm back!!!!
Doamne cate v-ati adunat!!!
Imi cer scuze ca raspund atat de tarziu la apel dar treburile astea m-au tinut departe de voi, da-ti vina pe ele.
Simona, si eu sunt tot din Tg-Jiu, inca locuiesti aici?
Cat despre puiul meu, ce sa va spun, e o mica golanuse, ne speculeaza la maxim. Intr-o dimineata am trezit-o sa mearga la gradi si foarte bosumflata mi-a zis ca e racita si nu poate sa se duca (minciunele de-ale ei) iar dupa mai multe insistente ale mele mi-a raspuns pe un ton superior: " Hai mai ca merg, ce ma enervezi!"
Oricum a inceput sa descopere lumea prin ochii ei si are multe pareri personale.
Cam atat.
Va pup si va astept la o mica barfulita.

georgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirod spune:

BINE REVENISI, GEO!!!
si eu sper sa ne cunoastem, eu vin destul de rar in tg.jiu.La primavara ii fac o vizita mamei, cu pui cu tot si SIGUR ne intilnim.Ce zici?

SI NU UITATI DE PERFECTUL SIMPLU, DRAGI OLTENI...

doris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simona73 spune:

Doris,este posibil sa ne cunoastem.Am avut o colega de clasa cu acest nume(la generala).Poate esti chiar tu..!Pe vremea aia locuiam in "9Mai".Am avut invatatoare pe doamna Vaduva.
Da Geo,inca locuiesc in Tg-Jiu.Tu pe unde esti?
Va pup pe toate,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa00 spune:

Hop si eu!
Eu sunt nascuta in Bailesi Dolj.Sunt plecat din 1996 in TM
Am avut de luptat cu chestii de genul oltencele sunt asa si pe dincolo.Asta inclusiv cu mama soacra care e unguroaica!

Numai bine la toata lumea,
Alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Janin spune:

Fetelor venim si noi la sfarsitul lui martie, acasa.Cine este din Craiova, poate ne intalnim? Doris am vazut ca tu locuiesti in Cv, ce zici? Mi-ar face placere sa ne intalnim!Pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geo10 spune:

Simona, eu stau acum pe 8 Mai, terminai liceul la Ecaterina, promotia 1996 si mi-ar face placere sa ne cunoastem, sa avem si noi clubul nostru.
Sirod, te astept sa vii cu primavara si sa ne vedem in Tg-Jiu.
Va pupitez, dragele mele

georgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina constantin spune:

Fetelor, oltencelor, am vorbit azi cu a mea cumnatica de la Valcea si mi-a spus cum se numeste doctorita ginecoloaga din cauza careia bebeul ei a murit in burtica cu doua zile inainte sa se nasca, strangulandu-se cu cordonul ombilical. Se numeste Ciocianu, daca am inteles eu bine. Aveti grija de voi. Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MonicaGj spune:

V-am gasit mai tarziu da si io sint olteanca.
Nascuta la Craiova , crescuta in copilarie la Ostrovenii de Dolj si casatorita in Tg Jiu.

Si cum va ziceam , intrai io acu ceva vreme , sa tot fie vreo cateva luni , pe chat la DC si ma vazura fratilor bucurestenii si dai si zii , c-o fi c-o pati ca ce mai faci floarea prazului si alte alea.

Acu'io ce sa zic ca oricum fac mai bine ca ei , ca nu traiesc in poluarea din Bucuresti si nici nu calc in gropile lu' Basescu.

Altfel , am un pui de 2 ani si 7 luni, sa-mi traiasca!

Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MonicaGj spune:

Ieri au aparut in Romania doi virusi informatici care s-au rapandit foarte rapid si au infectat chiar si institutii de stat. Primul virus identificat de SOFTWIN (producatorul BitDefender) se numeste "Win32.Novarg.A@mm".

Este un vierme de Internet care se raspandeste sub forma de mesaj e-mail si are caracteristici de backdoor.

Daca primiti un e-mail cu unul din urmatoarele subiecte, NU il deschideti: test, hi, hello, Mail Delivery System, Mail Transaction Failed, Server Report, Status, Error

Emailul virusat are un continut asemanator cu: "The message cannot be represented in 7-bit ASCII encoding and has been sent as a binary attachment. The message contains Unicode characters and has been sent as a binary attachment. Mail transaction failed. Partial message is available."

Daca v-ati infectat deja, va invit sa vizitati www.bitdefender.ro unde gasiti deja ustensile gratuite de dezinfectie. (vezi link in partea de jos a paginii http://www.bitdefender.ro/bd/site/virusinfo.php?menu_id=1&v_id=174).

BitDefender, unul din principalii furnizori de solutii si servicii de securitate a datelor anunta aparitia primului atac informatic major din acest an. Este vorba de virusul Win32.Novarg.A@mm (sau Mydoom.A), un vierme de Internet care se transmite sub forma de mesaj e-mail.

Se pare ca Novarg.A se raspāndeste la cote alarmante, amenintānd sa atinga faima Sobig.F-ului, virusul de anul trecut care a blocat retele īntregi de calculatoare si care a provocat pagube de aproximativ 3 miliarde de dolari, datorita pierderii productivitatii.

Odata instalat, Novarg.A scaneaza calculatorul si se autotrimite la toate adresele de e-mail pe care le gaseste, dar mai ales la cele din Temporary Internet Files pentru o raspāndire initiala rapida. Utilizatorii trebuie sa realizeze faptul ca acest virus adopta o metoda clasica, falsificānd cāmpurile "From" si ?Reply to" din e-mailuri, dar subiectul mesajului este unul dintre urmatoarele: test; hi; hello; Mail Delivery System; Mail Transaction Failed; Server Report; Status; Error.

Pentru toti cei care sunt infectati īn momentul de fata utilitarul de dezinfectie se gaseste pe site-ul www.bitdefender.ro. Utilizatorii BitDefender sunt protejati īnca de la īnceput īmpotriva acestei amenintari, oprind astfel vasta propagare a virusului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirod spune:

Bun venit 'noilor'oltence!
Alexa, sint convinsa ca iesisi invingatoare in lupta ta!Sau nu terminasi inca de luptat?Am auzit o gramada de lucruri fumoase despre Timisoara, am prieteni acolo, asa e cum se povesteste?

Simona iti trimisai un PM.Extraordinar!

Janin abia astept sa vina martie.Nici nu se pune problema sa nu ne intilnim, eu sper ca subscrie aici toata Oltenia ...

Nedda, nu-ti fa griji, fiecare BB are ritmul lui propriu de 'dans', fiecare are ritmul lui de crestere, niciodata sa nu-ti compari copilul cu altul ca risti sa o iei razna.Si l-a chestia cu miscatul miinii, piciorului etc. eu una am rezerve...
Bebelixul meu avu 2,900kile la nastere, nu pot sa spun ca se agita in burtica si acum ma indoaie cu energia si topaiala ei.Ieri de ex, cazu de pe bratul fotolilui si are un pui de cucui in frunteeee....

VA PUPICESC PE TOATE

doris

Mergi la inceput