Raspunsuri - Pagina 9
sirod spune:
Multumim, Monica!Frumos nick ti-ai ales!
De emotia unei descoperiri pe pag.5 nu apucai sa citesc decit acum si pag.6.Multumim inca o data pt.informatii!
doris
Simona73 spune:
quote:
Originally posted by geo10
Simona, eu stau acum pe 8 Mai, terminai liceul la Ecaterina, promotia 1996 si mi-ar face placere sa ne cunoastem, sa avem si noi clubul nostru.
Sirod, te astept sa vii cu primavara si sa ne vedem in Tg-Jiu.
Va pupitez, dragele mele
georgiana
Simona73 spune:
Scuze Geo,raspunsei aiurea,adica trimisei raspuns pentru tine dar fara sa scriu nimic.Asta de emotie dupa ce am citit mesajul lui Doris.
Si eu am terminat la Ecaterina dar in '91(parca).Mi-ar place sa ne cunoastem.Eu stau cu puiul meu in fiecare dupa-amiaza in parc.Ce zici stabilim o intalnire acolo?
Irinabr spune:
Va salut oltencelor! Va urmaresc din umbra de ceva vreme si acum ma hatarii sa ve scriu din nou... Am fost cam ocupata si am neglijat scriul.
Baietelul meu a fost racit si trbui sa il ingrijesc mai atentie.
Fetelor cum procedati cu copilasii? Eu sunt disperata cu nu reusesc sa il fac sa scrie. Are aproape 5 ani si nu se omoara cu scisul. cred ca-l cicali cam mult. Cand aude de engleza si de scris, colorat.. e un calvar. Nu mai am metode si nici rabdare. Am dezvoltat mai mult memoria si imaginatia lui ( stie foarte multe pentru anii lui) si ni se reproseaza ca este matur... si educatoarele ne trimit la psiholog... Am luptat pana acum dar nu mai poci . Noi il crestem singuri ( nu bunici ci doar o bona in lipsa noastra)...
Ce sa va mai spun dezolare...si depresie a la Bacovia..
Irina si Mihnut care m-a lasat fara energie...
Va pup pe toate.
MonicaGj spune:
fata mami , io zic s-o lasi mai moale cu scrisu' si cu fortatu copilului sa scrie.
La mine nu e cazu inca de probleme de genu' asta ca a mea e mica, da' stiu ca m-au dat la scoala pe la 6 ani si acolo am invatat sa scriu.
Cu dusu' pe la psiholog , nu stiu ce sa zic , da' eu cred ca orice copil are ritmul lui de dezvoltare si normal ca pentru educatoare este mai comod sa fie toti o apa si-un pamant.
daca al tau e mai destept si iese in evidenta....
i-o pune saracu copil intrebari de genul " de ce aia , de ce ailalta , da de ce nu asa si pe dincolo...."
Io zic sa nu-l stresezi prea tare , ca-si da el drumu la scoala vrand - nevrand...
Sanatate si toate bune!
Monica-Elena spune:
va gasi tarziu mai oltencelor, dar va gasi.
Si eu sunt olteanca. Nascuta si crescuta pan la 12 ani la Targu-Jiu si apoi invatata la Craiova, iar acu prin Bucuresti.
pentru toate oltencele
Monica
Irinabr spune:
Multumesc de sfat.
Ce sa zic pune intrebari si are niste explicatii "logice" de genul:
Ce guvernul? ii intreaba educatoarea atunci cand se urmarea un jurnal la televizor.. ( de ce nu stiu... poate ca asa se face educatia acum la prescolari)
Mihnea: Un loc unde se doarme... ( si nu stie nimic de la noi..)
Cred ca iese din tiparele lor si nu le e comod. E cam voluntar..
geo10 spune:
Simona, mama, dar e frig rau, hai sa ne vedem intr-un loc mai caldut.
Monica, imi notai tot ce postasi despre virusi, multumesc, sper sa nu am surprize.Apropo, stai in tg-jiu, nu? Si eu cu Simona tot loco suntem. Noi doua deja ne-am dat intalnire in parc cu puiuti dar vremea asta ne-a facut figura. Vine ea, primavara, abia astept. Acum sunt ca ursul, hibernez la caldurica.
Irina, lasa copilul, nu-l forta. Ce psiholog! Andruta mea are 4 si nici vorba de scris, suntem inca la faza de poze cu animale si alte vietati, le spunem si in romana si in engleza, si incet, incet trecem noi si la fazele urmatoare. Nu-i graba!
DECI, ne vedem nu? Cand vreti, unde vreti, dar caldurica sa fie ca eu am probleme mari cu frigul asta.
Va pupitez!
georgiana
Simona73 spune:
Geo,ti-am trimis un PM.
Irina,la fel am patit si eu cu baietelul meu.Ma enerva ca nu reusea sa citeasca.Cunostea toate literele dar nu forma cuvantul.La un moment dat am renuntat si,dupa o luna si ceva,a venit la mine cu o carte si mi-a citit titlul.Deci,cand considera el ca poate face asta(scris sau ce doresti tu)o sa o faca.
Va pup pe toate,