Oltenia?

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MonicaGj spune:

Informare pentru fetele din Tg Jiu:
1. Domciliu - in Pandurasu , la casa
2. Serviciu - cu Internet la dispozitie
3. Copil - 1 bucata , Anca - 2 ani si 7 luni ( vrea in parc , da' n-o prea duc ca e frig , mai bine la primavara)
4. Stare civila - casatorita - 1 bucata barbat , plecat de acasa.

P.S. Daca aveti nevoie de ceva , indrazniti! Nu se stie , poate se rezolva..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camys_2000 spune:

Salut, Salut !
Alina, multumesc de raspuns, intr-adevar o cunosc pe acea doctora Ciocianu, am fost si eu la ea mai demult, o singura data doar, pentru ca i se nazarise ca am nu stiu ce chisturi...pe care le simtea ea la mana ( bineinteles ca eu nu aveam asha ceva ) ::))))

Carmen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geo10 spune:

Monica, multumim de informatii. In Pandurasu sta si unul din sefii mei, Marian Ungureanu il cheama, sta pe Lalelelor.
Apropo. am citit in profil ca te pricepi la calculatoare. Fii atenta, calculatoriciu meu de la birou face figuri, adica atunci cand scriu in word si vreau sa schimb marimea fontului se blocheaza si imi apare o eroare de genul "This program has performed an illegal operation and will be shut down. If the problem persists, contact the program vendor." Si apar 2 optiuni: CLOSE si DETAILS. Daca apas pe Details apare ceva de genul : " Winword caused a stakc fault in module WINWORD.EXE" Ce Dumnezeu are, habar n-am.

Si ca sa-ti urmez exemplul privind informatiile despre mine spun asa:
1. Domiciliul - 8 Mai (domiciliu provizoriu)
2. Serviciu - o firma de constructii pe Grivita
3. Copil - 1 bucata - Andreea 4 ani si o luna - nu vrea in parc dar vrea om de zapada
4. Stare civila - divortata (mai nou traiesc in concubinaj )

Va pupitez!!

georgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MonicaGj spune:

Si eu tot pe Lalelelor...., adica sunt vecina cu.....

Facand abstractie de ce ai vazut tu in profilul meu , in speta prezentata , nu prea ai ce sa-i faci ( calculatorului vreau sa zic).
Incearca sa-l restartezi de mai multe ori.
E interesant de stiut daca :
1. esti in retea?
2. esti admin sau user?
3. ce PC ai?

mai vorbim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirod spune:

Mai,mai cite sintem de la gorjii!!!Cind o sa vin in tg.jiu o sa va anunt si as vrea sa ne intilnim toate.Sper sa va gasesc deja prietene.
Ma, sa stiti ca ma reintilnii pe aici cu o fosta colega de sc.gen - fuse emotionanta intilnirea 'pe cablu', nu ne mai vazusem din clasa a7a, parca atunci s-a mutat in alt cartier si la alta scoala.
Va doresc la toate sa traiti asa ceva - e extraordinar, sa stiti!
Si lasati ma, copii nu-i chinuiti cu scrisul ca au timp sa invete si sa se sature...
hai, pa

doris

Mergi la inceput

Doris, sa ne anunti cand vii prin zona si sa fii convinsa ca o sa-ti gasesti aici niste prietene.
Pupici!

georgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floryneagu spune:

Trebuie sa dau Licenta in Februarie la facultatea de Litere din Craiova.Stie cineva cum e examenul,cum sunt profii'? Eu am terminat facultatea in Bucuresti la o facultate particulara si sunt obligata sa dau la Craiova.

Va multumesc anticipat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teia spune:

Desi cam tarziu, subscriu listei oltencelor :)
Sunt din Ramnicu Valcea, nu sunt inca mamica, nu sunt nici casatorita si calculatoresc cam de la pranz pana seara.
Daca va pot ajuta cu un sfat (pentru cele mai de departe) sau cu o interventie ceva pe cele din valcea, cu drag oricand.

Georgiana daca problema persista si dupa restart va trebui reinstalat programul.

Imi plac mult copii si ce fac pentru ei imi iese cel mai bine :)

Va pup
Teia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirod spune:

Bine ai venit Teia!
Oltencelor este luni la prinz si'iesii' tare jumulita din week-end!
Simbata reusii, fara efort mare, sa ma tai la deget intr-o conserva de ton si aseara ma trintii de gheata de vazui stele verzi!!!Asa ca mina dreapta este cam subreda, piciorul drept ma doare f.tare si colac peste pupaza se mai scula si fie-mea cu noaptea-n cap(pa la6) si nici cafeaua nu-mi tihni!
Voi ce mai facurati, ce mai dresarati?
va pup

doris

Mergi la inceput

Doris, mama, cum venira toate buluc peste tine. Noi sa stii ca staturam in casa ca ne lovi gripa si bolim rau de tot. Andreea mi-a zis ca vrea sa vina primavara, s-a saturat de iarna, si are dreptate ca si eu ...
Nici la gradi nu mai vrea sa mearga, se duce direct la facultate la Timisoara si se supara nevoie mare pe caine ca-i manca cartile.
Si uite asa mai trece o zi.
Pup toate oltencele noi sau cu state vechi de plata de pe aici.

georgiana

Mergi la inceput