Oltenia?

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MonicaGj spune:

Hai sa va pup si io ca azi nu avusei chef sa fac mai nimic.
Zi azi la servici ca ma fara spor si parca fusei . Si dupa o zi ca asta iti vine sa , mai ales ca lucrez in birou cu una slaba si frumoasa iar eu sunt super .
va

Mergi la inceput

Mama ce liniste e pe aici....

nu mai postati fetele nimic?

Mergi la inceput

.... vine unu' la mine in birou azi, ( oltean de felu' lui) si se apuca sa o ridice inslavi pe nevasata aferenta , ca e ardeleanca de aia mama buna si corecta si cinstita nu ca oltencele astea perverse....

...si e mai in varsta cu 17 ani decat ea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirod spune:

Chiar ca este liniste!hai sa mai trancan eu ceva...
Ma bucur ca se duce zapada si o sa pot sta mai mult cu Oto(asa se lauda ea ca o cheama) afara. Deocamdata este mocirla si va imaginati cum ajungem acasa dupa o plimbare, mai ales ca nu prea mai vrea sa o tin de mina, vrea sa mearga singura - tipa cit o tine gura 'tiu, tiu'(adica tu, tu, asa vorbeste despre ea)
Mai gorjencelor, am stat 18 ani in tg.jiu, dar nu stiu pe unde vine Pandurasu asta?Ma lamuriti si pe mine?Cumva pe centura, dincolo de Coloana?Ca tot venii vorba: nu se darima dupa ultima restaurare?
Mi-aduc aminte ce batai ...cu zapada trageam in parc, pe linga masa si scaunele lui Brancusi cind eram in liceu(LTV, a fost cineva?)...si chiuleam si mergeam la cafea la cofetaria aia din parc(asta vara)...frumos mai era, mama, mama!!!
hai pa, fetelor
le asteptam si pe cele care n-au mai postat de mult

Tzuc, cind termini, muma cu 'iczamenele'?

doris

Mergi la inceput

Sirod mama hai sa-ti spun. Pandurasu e imediat dupa ce treci calea ferata spre Liceul Economic, pe acolo pe langa coloana. Acum exista Pandurasu vechi , ala de pe centura si Pandurasu nou care s-a construit in fosta broscarie. Adica unde sunt lacurile ( fostul poligon), iti spune ceva?

Mergi la inceput

Am inteles cum e cu Pandurasu!
Ma bucur de vremea asta frumoasa si de plimbarile cu Oti care maninca excelent dupa o vijiiala afara si doarme si bine.

DORIS

Mergi la inceput

O deochiai pe Oti cu dormitul.Azi-noapte se trezii pe la 2 juma', a cerut 'ME-Me'(melc, melc...) si sa ma fi vazut, fetelor, cu ochii cirpiti de somn, uneori cu ei inchisi spunind intre doua cascaturi 'me-me', pe la 3 ceru lapte si pe la 4 juma' se culca.Mie imi sarise si mama somnului, ma dusei la o tigara, intre timp se facu 5, mai dormii eu putin, apoi se facu 6juma'si trebuii sa ma trezesc sa plec la munca.Bineinteles ca facu ochi si 'poarca', norocul meu e ca venii tanti Nuti mai devreme si se ocupa de obiectul miscator si tipuitor si eu reusii sa-mi beau cafeaua linistita...daca pot sa spun asa(vezi discutii generale).
voi ce mai faceti, nu mai stiu nimic...mai scrie-ti, oltencelor!

va pup, pa

DORIS

Mergi la inceput

Io sint bine, sanatoasa la munca.
Si io patesc tot asa cu Anca. Pe la trei lapte si la 6,30 , parca are ceasu' pus.
Se mai trezeste cateodata da' ce crezi ca vrea melc? nuuuuuuuu, vrea pe picioare si nani nani puiu mami pana dimineata.

Si daca mi se pare mie ca adorme si incerc s-o pun la loc , normal ca se trezeste si bazaie ( parca are senzori).
Io in timpu asta cucai , evident ( daca e cu mine) , sau dorm bustean ( daca e cu vreuna dintre mame).

oltencele or fi in concediu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geo10 spune:

Ce concediu, sunt in zona.
Am avut un WE plin, mi-am luat puiul in primire pentru 2 zile (am lasat-o si pe mama sa mai respire)si toata noaptea statui planton, ba cu acoperitul ca-i place sa stea cu cracii pe afara, ba atenta sa nu ma urc pe ea ca de, nu-s invatata si la 8.15 punct, doua zile consecutiv a facut ochi iar eu ce-as mai fi dormit dar fara speranta.
Ieri, in parc mi-a propus sa-i mai fac o surioara, stie deja ca ar fi una la mine in burta (?) iar eu azi-noapte visai ca eram graviduta si pe cuvant va spun ca am simtit toate durerile facerii.
Cam atat!
Va pupitez!

georgiana

Mergi la inceput

'Neata olteni!
Am un chef de munca......ma abtin ca mi-e teama sa nu va molipsesc si pe voi!
Sint destul de 'in forma' daca ma gindesc ca simbata statui pina pe la 2 noaptea pe internet si dimineata fie-mea facu ochi la 6:30 si ieri n-apucai sa dorm de loc si azi(prost obicei!) venii la lucru.
Macar prietena mea si-a mai dat in reveneala, nu mai are apucaturi sinucigase, urmeaza tratament si si-a facut 'abonament' la biserica - zice ca se simte f.bine acolo.Eu nu stiu ce sa zic, dar daca ei ii e bine...
Voi ce parere aveti?
va pup, sa aveti o saptamina superba

DORIS

Mergi la inceput