Oltenia?

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luizax spune:

iost nascuta in Drobeta Turnu Severin, unde am crescut pana la 6 ani (m-a crescut maia = bunica adica). Acum stau in Bucuresti...de cand am inceput clasa 1 :)))))))

Luizax - karkotash shef!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MonicaGj spune:

Sirod , daca-ti faci timp, rogu-te treci si te uita la Teatru de papusi care este programu' de spectacole si zi-mi si mie.
Acu nu ca e prea frig da' mai in vara vreau s-aduc Ancuta la papusoaie ca aici in tirg n-avem....

Nu acu' cand ai tu timp si ajungi pe la Universitate.

Sanatate si pupici
Si la pici
Si la mamici!

P.S. Cica azi ploua la Craiova.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirod spune:

Bine ai venit Luizax si ma bucur ca te consideri olteanca!

MONICA - Ohooo, abia va asteptam si noi vrem sa mergem la papusoaie chiar daca avem numai un an juma'.Ei, pina la vara mai crestem.Il trimit pe Alin sa se uite, el are serviciul pe linga Casa Studentilor.
Si uite asa o sa ne intilnim...
Apropo de papusoaie - acu' vreo citiva ani colegii mei merg la teatru cu copiii si luni ii intreb ce piesa a fost.'Apolodor', zic ei si eu ma gindesc 'saracii copii, ce-or fi inteles ei din podurile aluia, dar astia timpiti, altceva n-au gasit sa monteze?' si revoltata vin acasa si-i spun lui Alin 'auzi, ma cretinii aia s-au apucat sa-i chinuie pe copii cu Apolodor!' 'Da, zice el, e foarte frumoasa povestea, ce, tu n-ai auzit de pinguinul Apolodor din Labrador?' NU AUZISEM!!!

SIMONA ce mai faci cu declaratiile?
GEORGIANA hai ca incepu saptamina si te poti odihni!!!

Fetelor vrusai sa va mai spun ceva si iote ca uitai...hai pa si cind mi-amintesc va spun

DORIS

Mergi la inceput

Hai ca mi-adusai aminte: Oti face neori inventarul 'mama, tata, Oteo(asta e ea)' dar de un timp incoace spune 'mama, tata, Oteo, bebe?!?!?'
Zic, 'care bebe, mami, stii tu ceva si eu nu stiu?''bebe''care bebe, mami?' 'bebe'... si uite asa pina ma plictisesc eu!!!
Asta vrusai sa scriu cind citii visul lui Geo!!!

DORIS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Salmida spune:

La multi ani!
Sä ai o viatä linistitä si fericitä aläturi cei dragi sufletului täu!

Inima are ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste.(Blaise Pascal)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Janin spune:

La Multi Ani, pentru olteanca Doris! Sa fii sanatoasa, fericita si sa ai parte numai de lucruri frumoase, alaturi de cei dragi tie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simona73 spune:

La multi ani,Doris!
Abia la ora asta mi-am facut timp sa intru pe DC si am vazut ca ieri ai fost sarbatorita.Peste 2 ore plec la Bucuresti si la intoarcere trec pe la tine.Ti-am lasat nr. in hotmail.
Geo,ai fost in parc fara sa ma anunti?
Pupici la toate oltencele,
Simona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geo10 spune:

LA MULTI ANI, DORIS!!!!
Sa fii sanatoasa si fericita, sa-ti cresca puiul mare si toate dorintele sa ti se implinesca. Scuze de intarziere.
Am gasit explicatia visului, aseara m-a sunat soacra-mea sa-mi spuna ca a mea cumnata e in travaliu si va naste in orice moment.
Simo, te-as fi anuntat dar Andreea m-a luat pe nepregatite, oricum am plecat de acolo ude la fundulet de la topogan.
Va astept cu noutati, dragele mele oltence!
Pupici!

georgiana

Mergi la inceput

Multumesc din suflet pentru gindurile voastre!
Georgiana ma bucur ca iti explicasi visul, noi inca nu ne explicam 'telepatiile'fie-mii!Tanti Nuti - doamna care are grija de ea - ride si spune ca nu mai scapam de alt BB, copii ar avea alt sistem de comunicare...
Adevarul este ca ni-l dorim pe BB2, curajul inca ne lipseste

HAI PA !
P.S. aici este un vint cretin si tembel si mi-e un doooooor de primavaraaaaa!

DORIS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geo10 spune:

Mey, eu am facut-o pe Andruta intr-un moment in care eram prea necoapta sa realizez responsabilitatile ce urmau sa vina, insa acum ma gandesc de 100 de ori daca mai apare un BB sau nu.
Dar, mi-am facut eu asa un plan si am stabilit ca pe la 28-29 sa mai vina barza pe la noi, mai vedem noi.
Pup pe toate!

georgiana

Mergi la inceput