Oltenia?

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MonicaGj spune:

Planifica Geo , planifica tu, ca eu am facut-o pe Ancuta pe la 30 si n-am de gand sa mai fac .
Acu' planific cheltuielile.

Va pup

P.S. Io de obicei visez ca peste noapte , din devin si asa bine ma simt pana ajung la oglinda...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geo10 spune:

Ramanand tot la domeniu vise, azi-noapte am avut un cosmar: am visat ca venise tatal Andreei sa mi-o ia si eram turbata . Il faceam in toate felurile si pe deasupra nu reauseam s-o conving pe Andreea sa ramana cu mine. GROAZNIC!

georgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MonicaGj spune:

Geo scumpa, gandeste pozitiv!

Io stiu ca de obicei visele nu se implinesc ( adica se intampla exect pe dos de cum visezi tu).

De aia sufar io ( nu ca nu slabesc , da' mi-e teama sa nu ma ingas si mai tare...).

pupici si o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirod spune:

salutare oltence!
Mey, fuse un viscol de dimineata aici, parca eram in filme americane unde sufla aia zapada si SIGUR lesina vre-unul prin nameti si-la gasesc viu primavara!

Ieri plecasem cu Oti la complex, pe drum s-a proptit la leagane si am luat-o cu urlete de acolo, eu inghetasem de frig si ea nu se dadea jos din tiribomba!

buna treaba cu plnificarea - taman asa o sa iese!

DORIS

Mergi la inceput

Ce faceti de Valentin's day?
In Tg-jiu primarul nostru drag cununa vreo 14 perechi la Coloana Infinitului,frumos zic eu.
Eu stiti ce fac? Ma duc sa dansez ca mi-e pofta nebuna sa ma zbegui un pic.
Sa-mi pove cum petreceti de V. day.
Pupici

georgiana

Mergi la inceput

Eroare, nu la Coloana Infinitului ci la Poarta Sarutului, scuze

georgiana

Mergi la inceput

Nu conteaza Poarta sau Coloana, tot aia!oricum mama este f.incintata de primarul asta al vostru si eu am remarcat cind am fost in dec.la tg.jiu ca arata super orasul.
Ziua asta a lui Valentin mie nu-mi place ca nu sint catolica si asta este sfint catolic.Mie imi place Dragobetele, mai ales ca este si mai aproape de primavara si in mintea si sufletul meu este ecoul iubirii.
va pup

DORIS

Mergi la inceput

Vine primavaraaaaaa!
E foarte cald pe la noi.
Ce mai facurati oltencelor?
Noi fuseram la chef simbata - prietena fie-mii a implinit 2 ani - si ne distraram copios cu astea mici, simpatice foc cind dansau, dadeau noroc si bineinteles se certau!Amindoua aveau nevoie de acelasi lucru in acelasi timp!Si noi...!
In rest toate bune, astept vesti de la voi!

DORIS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuc spune:

ca am lipsit asa mult...
ma bucur ca voi mai staturati de vorba si vazui ca se mai adunara oltence..va spun bine ati venit si sper sa actualizez lista cat de curand

io sunt varza...cu examenele nu ma laud... o scot eu la capat...
in rest nu stiu decat job-casa-cursuri engleza-examene-si retur..
omu' pleca prin Fr. vine tocmai pe 4 martie acasa..
cam astea sunt noutatile la mine...
astept de la voi mai mult...ce va fac kupii..voi sunteti bine?
deseara ma duk al intalnirea cu Adelina ...

va pupic si pe curand
K

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinabr spune:

Ce mai faceti?
Azi am o dispozitie excelenta: baiatul meu are 5 ani! Oare cand au trecut cinci ani?????
Imi pare rau ca n-am mai scis dar sunt la munca si nu am timp mereu.
Mi-a fost dor de voi.

Mergi la inceput