Oltenia?

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tzuc spune:

LA MULTI ANI pe flacau irina, sa aveti parte de bucurii multe si fericire impreuna. uite as ate trezesti soacra mare si nu stii..

sa va traiasca fecioru...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geo10 spune:

Sa-ti traiasca feciorul, Irina.
Bine ai revenit, Tzuc, demult nu te mai auzii.
Irina, si eu ma gandesc cand au trecut anii, Andreea mea are 4 ani. Acum va fii domnisoara mare.
Tot ce-mi doresc e sa fiu sanatoasa s-o vad mare.
Pupici

georgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinabr spune:

Multumesc frumos oltencelor!
Dar baiatul meu zice ca este moldovean ca taica-su cu toate ca s-a nascut la Braila. Asta pana ajunge la mama la Vilcea si isi schimba parerea de dragul ei si pentru ca acolo e frumos ( ii place mult padurea).
Ieri am avut petrecere la gradinita cu tort si a fost frumos.
Va urez numai bine si sa va creasca copiii frumos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirod spune:

LA MULTI ANI FLACAU OLTEAN!Daca mama ta e olteanca, asa esti si tu
Sa va bucurati de el, Irina!

TZUUUUUC - BINE AI REVENIT!Si da-le-ncolo de examene, nu mai stiu aveam eu o vorba in facultate vis-a vis de ex, dar uite ca nu mi-aduc aminte acum!
Lasa ca ti-o spun cind imi amintesc.

DORIS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karol spune:

Hei, ce-i cu galagia asta pe aici?Am disparut pt ceva vreme si uite ca acum nu va mai gaseam.Chiar postasem subiect nou ca sa va caut.Ce mai e nou?Ce mai facurati, dragele mele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuc spune:

buna frumoasele mele...pai eu nu am ce sa va povestesc, kupii n-am ca sa va spun despre ei, eu..nu facui nimic nou....astept omu' sa vina acasa din FR ca stau pustnica si mi s-a urat..
mai fetelor am un somn in mine de as dormi non-stop, asta este problema vietii mele, ma gandeam la un moment dat ca eu m-am nascut pe lumea asta sa dormmmmmmm
ma gandesc cu groaza cand o sa ma bb (sper in urmatorii 2 ani sa apara) ce ma fac...ca amandoi dormim multtt si adanc...

la Buc. este soare si frumos...asa chef de duca am...tare m-as mai duce la munte acum...dar imi revin repede la realitatea cruda

va pupic dulce si bbi vostri scumpi sima duk sa fac inventarul la pozici de olteni...asa ca va rog sa va puneti omorile la paginutza sa-mi clatesc si io okii

tzuc dulce..pe curand

Mergi la inceput

Mai oltencelor ma bucur mult ca reaparurati!
Noi sintem bine acum, ca ne trecura mucii si incepem iar sa ne dam in barci. De exemplu, Oti savura acu' 2 zile o chisalita preparata de subsemnata(din prune pastrate la gheata).Si incepu sa-si bage un desht in castron, apoi doua, apoi toata mina si cind imi fu lumea mai draga o vazui cum isi duce palmitele la obrajori si pe fruntita - PEI-PEI- adica imi explica ea ca se spala(cu chsalita pe miini, sa nu uitati).
Ajunsei totusi la copil inainte sa-si puna si in par...
Cam asa ne distram noi!
Auziti, eu citi ce se intimpla pe la 'urgente' si ma impresiona foarte mult, haideti, poate reusim sa urnim ceva macar pe plan local
CITITI SI VOI IDEILE DE ACOLO si ginditi-va la ce-am putea face pe aici, mai departe de Bucuresti.
PUPICE LA TOATE OLTENCELE

DORIS

Mergi la inceput

Mai oltencelor incepui sa vad alb-negru de somn, ca avui niste tumbe cu Bebelixul azi-noa'...se trezi,pupicelul mic pe la 2juma' cu un chef nebun de joaca si eu la 5 parcai, o lasai in boii ei...si pe la 6 dormea in capul meu, o mutai in patutul ei si mai furai si eu o juma' de ora de somn!
Si ajung acu' acasa si ma ia de noua!!!
va pup pe toate

DORIS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Willa spune:

Dragele mele oltence,
ma alatur si eu voua, abia acum dadui de voi:
Bianca (Willa pentru ai mei olteni de acasa, daca o fi vreunul pe forum), nascuta si crescuta frumos in Craiova, plecata dupa job si barbat in Bucuresti ;-)
Am o fetita de 3 luni jumate, cea mai frumoasa si mai desteapta fetita din lume (no offense, doar e olteanca !), ai suntem toti trei fericiti de ne iesim din piele ;-)
Ma bucur mult sa va gasesc, sa gust "aciditatea" graiului de-acasa si sper sa ne mai potolim impreuna dorurile de acasa (pt cele instrainate de Oltenia).
Pe curand!

Bianca si Iulia Maria

Mergi la inceput

Bine venisi printre noi, Willa - mamica celei mai frumoase si destepte fetite din lume!Sa va traiasca si sa va bucurati de ea.
Tzuc, vezi, mama ca se tot aduna oltencele...tu ...statistica aia...o mai termini?Te asteptam, hai lasa somnul...
Ma, eu tot astept primavara asta si ea nimic...
Da sa stii ca ai mare dreptate Karol - maaaaare galagie pe aici!Eu tot am senzatia ca trancan de una singura!Iti mai trimit un PM.
Hai la taina, olteni!

DORIS

Mergi la inceput