Raspunsuri - Pagina 15
MonicaGj spune:
hop si io, abia acum ca doar terminai programu'.
zile nasoaleeeeeeee , cu multe hartoage si ieri cu vizita ( anuntata)formata din multi colegi si un mare shef (cu sh mic).
Doris mama , nu te supara pe mine pentru inchiderile alea bruste de messenger , da tocmai cand ma uitam si io cu visanca in liniste la ce mai postezi , intinde sefu gatu' sa vada ce dracu facem noi acolo.
Si normal ca zisa: hai mai repede ca avem teren si ne prinde noaptea.
Si iote asa, plecai io ieri pe teren cu visanca si altii si ma intorsei tarziu.
va pup
karol spune:
Sirod, lasa draguta, ia si vorbeste ca mie asa imi plac oltencele vorbarete de 'numa-numa'.As tainui si eu dar de deja am ochii in gura pt ca fie-mea azi noapte s-a trezit pe la 4 si mi-a zis sa-i dau drumul pe MTV ca nu poate sa doarma.Va dati seama la 2 ani si 1 luna imi spune ca are chef de Mtv.Imi venea s-a strang de gat dar deh, e fie-mea si-o iubesc :))). Si iti dai seama ca n-am mai dormit de la ora aia si trecu si ziua asta si daca se scoala iar la noapte...o iau razna.In rest toate bune si frumoase.Ma duc sa ma culc, ca ma ia cu rau :)))
Va pup oltencelor
MonicaGj spune:
Atentie!
Daca primiti un email cu body precum:
Buna ziua,
Va recomandam sa descarcati cel mai mare dictionar gratuit. Acesta cuprinde dictionarele Englez, Francez, German, Italian, Spaniol.
Adresa de unde il puteti descarca este http://www.free-soft.ro. Va asteptam.
Versiunea 1 a programului a fost descarcata de peste 15.000 ori mai putin de 5 luni si este cel ma
Nu-l deschideti!
Stergeti-l imediat (de 2 ori, si din <Deleted items>), contine virusi!
sirod spune:
Mey oltencelor se pare ca puii astia de olteni au un fix cu trezitul si jucatul in inima noptii...taman atunci cind somnul lu'mami e cel mai dulce!
Si daca tot m-am obisnuit cu trancaneala...am fost noi in vizita la Mariutza(2ani) si astia mici haleau neste biscuitei - pe care Oti ia botezat GU-GU?!(nu ma intrebati de unde. Maria, mai aproape de realitate, a botezat gugustiucii GUGU.Si hai sa vedeti dialog;
Oti(catre Maria, aratindu-i biscuitii):GU-GU!
Maria(uitindu-se mirata la Oti si aratind spre geam):GUGU PAAAA,FU-FU!
Oti(uitindu-se crucis la Maria si aratindu-i biscuitii):GU-GU
Maria(insistind): GUGU PAAAA, FU-FU!
Oti(aruncind cu biscuiti, enervindu-se):GU-GU
Maria(la fel de calma):GUGU PAAAA, FU-FU!
Oti se enerveaza tare si pleaca de acolo...Maria fuge dupa ea si-i spune - CALM - aratindu-i fereastra:
- Mino, ote gugu fufu(=vino, uite gugustiucul cum zboara!)
De aici incolo - se lasa cu batai pen'ca se 'nierva si Mariutza ca Oti nu mergea la geam...
Sa aveti un week-end asa cum il doriti voi si ne auzim(vedem) la inceput de primavara - inca n-am luat alt hard acasa.
DORIS
maaria spune:
Buna oltencelor!
Acu' va vazui si eu. intai tre' sa va intreb daca pasaportul meu mai e valabil:
nascuta la valcea
7 ani in moldova
13 ani in valcea
de 10 ani ma oprii in bucuresti, ca adevarata-i vorba aia "dambovitza apa dulce , cin' te bea nu se mai duce".
ei, ce ziceti? ma primiti si pe mine?
maria
ps: la 2 sapt sunt la mama acasa sa iau gura de aer curat...se pune???
MonicaGj spune:
va doresc o primavara superba!
http://www.felicitari.net/vizualizare_felicitare.php?id_felicitare=415&id_cat=21&id_subcat=98&j=1&k=1
Monica