Oltenia?

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camys_2000 spune:

Hey, Hey , oltencelor! Acu' va descoperii p-aci'...eu stau mai mult pe la ' Asteptand un ungeras in viata noastra', dar acu' o sa am si io niste prietene p'acilea......si cre' ca o sa invat olteneste ce nu-nvatai io in 25 de ani de cand stau in Rm.Valcea...
Cine e din valcea si vrea sa vorbim despre doctorii nostrii, o astept sa-mi scrie un PM.
Va pup pe toate, dragele mele oltence !!!

Camys_2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina constantin spune:

Io nu-s din Valcea, dar al meu sot e :D! Si am si o cumnata care e acolo, la Valcea.... apropos de medici ea a avut de infruntat o tragedie la primul bb....din cauza personalului medical sub orice critica. O sa va spun numele doctorului, o sa o intreb cum il cheama... dupa parerea mea merita impuscat.

http://community.webshots.com/user/alina_constantin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camys_2000 spune:

Abia astept...vreau nume ! Si eu sunt cam nemultumita de medicii de aici...macar sa stiu de cine sa ma feresc!!! :)

Camys_2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirod spune:

Oltencelor dragi, Bebelixul meu invata cum vine chestia cu trintitul pe jos cind nu-i convine ceva!!!
Dar nici eu nu ma lasai si la asa manifestare o bagai in camera, profitai ca nu ajunge inca la clanta si ii zisei ca sta acolo pina termina de urlat si tavalit!
urmare: dupa fro' 30 sec. de chirait aud:cioc-cioc"mama!", cioc-cioc"mama!" - pe un ton de ingeras, ca si cind nimic nu s-ar fi intimplat!Si cind deschisai usa...o mutrita dulce, nevinovata, fara urma de bizdic.Si asa ne continuaram activitatile linistite!
BB -eii vostri ce spun, ce fac?

doris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simona73 spune:

SALUT TOATE OLTENCELE!
Eu sunt din Tg-Jiu.Nu mi-a venit sa cred cand am vazut cate oltence suntetem aici.Sunt tare fericita,ni s-a umplut inima de fericire!
Va pup pe toate si va imbratisez.ptr toate..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nedda spune:

Doris, bebelusul meu e inca la purtator. O sa vrea afara prin martie, cand vine primavara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Si eu sunt olteanca get beget, dar viata asta "fuse" ciudata si ma arunca pe alte pamanturi, tare de parte de Oltenia si de Romania. Abia am venit de acasa, acum o saptamana si imi este dor.Ciudat este ca "acasa" nu e acum nici acolo si nici aici.Parca as fi intre doua lumi, dar orice ar fi, sufletul meu va fi intotdeauna OLTEAN.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirod spune:

sipentru oltencele nou venite la 'taclalele' noastre!
Abia astept sa termine Tzuc ... ce are de terminat, sa continue statistica inceputa anul trecut...
Ma bucur ca ne adunam mai multe si eu sper ca o sa ne cunoastem intr-o zi...macar care sintem prin 'apropiere'.
Simona si eu am copilarit in tg.jiu, oare nu ne stim?
In rest, toate bune, sintem din nou numai intre gagici acasa si Bebelixul ma 'timpeste' cu sania - vad ca acum incepe sa se topeasca zapada, poate scap azi!!!
Nedda, nastere usoara si mai scrie-ne cum 'se agita' BB-le tau.

doris

Mergi la inceput

Sa fiu sincera, bebelica mea nu se prea agita. Are program de dans pe la ora 6 dimineata (o simt miscand destul de mult) dupa care se odihneste de n-o mai simt deloc. Pe la pranz sau spre seara isi mai face simtita prezenta, dar nu intotdeauna. Desi o simt in fiecare zi, uneori chiar ma ingrijorez ca e destul de lenesa, mai ales cand vad alte mamici de aceeasi varsta cum se lauda ca deja pot distinge cu ce misca bebelusul: maini, picioare, cap etc., ca sa nu mai spun ca bebelusii lor misca si zvacnesc continuu.
Ce sa zic? Sper ca ma ingrijorez degeaba si ca e ea mai somnoroasa. Sa fie ea sanatoasa si restul chiar ca nu mai conteaza.

Mergi la inceput

Am uitat sa urez bun venit oltencelor care au mai aparut pe aici!

Mergi la inceput