Raspunsuri - Pagina 6
sirod spune:
Unde sinteti olteni, de ce ma lasarati singura?
va ingheta gerul asta cumplit?
va pup si va astept
doris
Salmida spune:
Prezent, Doris! Chiar dacä spun cu intarziere....
Gerul nu este cumplit aici ... a nins azi frumos si linistit. Este asa frumos incat nici nu imi vine sä despodobesc bradul si sä ascund prin dulapuri decoratiile de sezon. Mi se par incä in ton!
Ati reintrat in ritmul cotidian? Eu mai am o säptämanä de vacantä!
Vä pup!
Adia
Knocked down, but never knocked out!
http://photos.yahoo.com/floradia
sirod spune:
fetelor, deja sint ingrijorata!!!
unde fugirati?
hai, adunati-va ca va astept la taina , mi-e dor de voi si de povestile voastre
noi sintem putin racite si fara tati - delegatie - dar, tot ne facem de cap ca intre gagici!!!
doris
sirod spune:
fetelor, hai ca o facurati lata!!!
unde sinteti si ce faceti, nu terminarati vacantza?
imi lipseste sa tainui cu perfectul simplu...
hai, oltencelor!
doris
alina constantin spune:
Nu te supaaaaara pe noi!!!!! eu de ex. nu mai am acces la internet, la calculator de fapt. scriu de la computerul unei colege.
Haideti oltencelor inapoi la taclale!!! Unde fugirati?
Va puuuup!!!
http://community.webshots.com/user/alina_constantin
tzuc spune:
fetelor si nu ma omorati ca si asa sunt pana peste cap...la birou..si ma streseaza si sesiunea de mor...mai am fix 3 examene si gata..apoi sa vezi taclale pe capul meu..scap eu cu bine si din nebunia asta.
eu in afara de job, casa si invatat +examene ..nu am nika nou...desi traiam cu speranta in suflet ca poate o sa fie bb...deoaresce avusai neste greturi si o stare ciudatica...venira rushiii cu tot neamul lor..si sunt varza...am deja 5 zile si nu au nici un gand sa plece...off
seara intru pe Dc dar abia reusesc sa citesc ce mai scrieti voi..ca io nu mai am nici o putere..si asa neuronul meu batran si obosit este supus la cazne grele.
Doris ce face micutza? ma bucur pentru voi ca v-ati reintregit
geo, salmida, alina, camelia..une sunteti dragelor? iote ca va iau acum la 7 metri...io aia vrenicala scris..ia treceti la raport..si spuneti ce faceti voi si ce va fac poznasii scumpi?
iote ca venii sefu...si trebe sa inchid..v-am pupacit cu drag...pe curand
Salmida spune:
Ops! Prezent la apel, cä stiu cä nu-i de glumit cu oltencele!
Fetelor, eu incepui iar sä mä lupt cu suedeza, adicä incepui scoala. Dar dupä metoda celor de aici, se lucreazä mai mult individual, adicä acasä sau la bibliotecä, cä altfel avansezi cu viteza melcului dacä stai numai in baza a ceea ce iti dau de la scoalä. Deci cu asta imi omor eu timpul in mare parte ... Nu sunä deloc palpitant, dar asta este! Sunt tot in trupa aspirantelor optimiste, dar care isi pierd oleacä entuziasmul o datä pe lunä, cand vin iar in vizitä rusii ... bätu-i-ar vina! (Parcä asa am auzit odatä! Gresesc? )
Deci la taclale inainte! Sunt prin zonä!
Knocked down, but never knocked out!
http://photos.yahoo.com/floradia
sirod spune:
URAAAAA!PARCA PRINSAI VIATA 'CITINDU-VA'!
bine ai venit printre noi Janin.si eu sint din craiova.
Salmida, bafta cu suedeza, mie imi da impresia ca daca nu te nasti suedez iti rupi limba pina inveti.
Tzuc sa ai o sesiune usoara, scorul final sa fie +pentru tine si abia astept vesti fara rushi...si te asteptam cit mai repede la taina
Bebelixul meu este OK, invata cuvintul de capatii in viata :NU, si poarca mai si stie ce inseamna!!!Ajunsaram la faza cu tavalitul pe jos cind nu-i convine ceva...veselie mare, ce mai!
doris