Schimbare profil
Nu este un subiect neaparat, dar nu stiu cum altfel sa fac.
Vreau sa-mi schimb profilul personal, adica in loc de nume si prenume cand postez un mesaj si apare nume utilizator sa apara doar Dienutza.
Cum sa fac? Ajutor.
Dienutza.
Raspunsuri
Katink spune:
Din cate stiu eu nu se poate, singura varianta e sa iti faci un alt cont cu nick-name-ul asta Dienutza...
Diana Negescu spune:
Mda, m-am gandit eu ca nu se poate. Am tot cautat si am incercat tot felul de chestii, dar nu am reusit. Am sperat totusi ca se poate si nu stiu eu. D-aia am cerut ajutor.
Mi-a dat prin cap sa ma inregistrez din nou, dar acum raman asa.
Merci mult oricum.
Dienutza.
Diana Negescu spune:
Stiti ce, mai bine raman asa! E mai simplu.
Oricum va multumesc pentru raspunsuri. Daca mai aveti si altceva interesant de povestit sau de intrebat, sunt prin zona.
Dienutza
OtiliaLia spune:
Daca e vorba de semnatura, te duci la "profil persona" si te descurci pe acolo. Daca e vorba de NICK, doar admin-ul poate face asta.
Diana Negescu spune:
Multumesc mult, Eryka si iti urez sarcina fara probleme si nastere usoara.
Ne mai intalnim p-aici.
Dienutza si de 15 saptamani.
Diana Negescu spune:
Cam cand credeti ca o sa scap de statutul de nou-venita? Imi pare rau ca nu m-am inscris mai demult, adica de cand am gasit site-ul asta si am inceput sa citesc msg. Cea mai interesanta mi se pare lista cu medicii. De fapt, d-aia am si intrat , ca sa ma documentez despre sarcina.
Si mi s-a parut legatura dintre viitoare sau foste mamici ce isi impartasesc din experienta si am ramas p-aici.
Dienutza si de 15 saptamani.
Eryka spune:
Diana daca nasti in Mai-Iunie te astept la "Interzis Barbatzilor " http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=18199 ,Subiectul se keama "Mamici de MAi-Iunie 2004(9) sunt si eu pe acolo si multe alte fete ,esti bine venita.
Eryka & sufletzelul din burtica---> (17 saptamani)