Schimbare profil

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cataghe spune:

Ce dulce esti!!!... Uite, pe la vreo 50 de mesaje scrise de tine, ai sa primesti o stelutza rosie.Ai sa te bucuri de ea exact ca un copil care ia bulina rosie la gradi daca pui suflet in forumul asta, desi asta nu inseamna neaparat ca nu mai esti nou venita. Ai vazut tu ca sint fetele-veteranele care au mii de mesaje, ceea ce inseamna ca sint de ceva vreme pe aici! Dar nu cred ca asta conteaza cel mai mult, conteaza sa te simti tu bine!
In privinta nick-ului, eu am apucat asa de la inceput, dar sa stii ca pe masura ce am "umblat" pe aici am inceput sa am un mare respect pentru membrii care au drept nick chiar numele intreg. Mi se par oameni deschisi, care nu au nimic de ascuns si care isi asuma raspunderea lucrurilor pe care le scot din gura, pardon, din deshtutze! Nu ii blamez pe ceilalti, sa nu ma intelegi gresit, nu as avea dreptul si nici caderea sa fac asta, fiecare si le stie pe ale sale si face cum crede ca e mai bine pentru el. E doar o parere.
Pupici,
Catalina.

This is the first day of the rest of my life!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Intai de toate bine ati venit la www.desprecopii.com!

Pe masura ce veti parcurge paginile acestui site va asigur ca veti intalni oameni minunati. Experientele atator oameni vor fi de un real folos oricarei persoane. Tin sa precizez ca www.desprecopii.com a devenit de la infiintare un adevarat univers ravnit din ce in ce mai mult de actuale si viitoare mamici, de actuali si viitori tatici. Aici toti suntem egali pentru ca regula cea mai simpla adoptata este:

"Daruieste un pic din stralucirea ta unei noi stelute."

Din punctul meu de vedere stelutele din dreptul numelui de utilizator nu sunt atat de importante. Conteaza mai degraba ajutorul pe care poti sa il acorzi la un moment dat cuiva, oricui doar asa pentru ca poti sa o faci. Si aici acest lucru este ceva firesc. Si sunt mandru de acest lucru. Sunt mandru de voi toti.
Bine ati venit!

Marius (www.desprecopii.com)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana Negescu spune:

,
Catalina, mesajul tau mi-a mers la suflet, crede-ma. M-am inscris aici pt. ca am simtit ca am ceva de spus si pentru ca mi se pare foarte interesant cum se mai ajuta totusi lumea. Am mai scris in ideea ca poate pot ajuta si eu pe cineva, cum am mai vazut ca au facut-o si altele (am citit la unele subiecte, toate paginile) si ca poate si eu la randul meu o sa fiu ajutata daca o sa am vreodata nevoie. Si sunt si destul de speriata in privinta sarcinii si a nasterii si m-am gandit ca poate aici o sa gasesc sprijinul necesar venit din randul gravidelor sau al proaspetelor mamici. Initial am crezut ca se vorbeste numai despre sarcina, iar ulterior am gasit si alte nenumarate subiecte interesante. M-am inscris ca si gravida si voi continua si dupa nastere. Mi se pare extraordinara solidaritatea dintre membrii site-ului.
Cat priveste numele de utilizator, vroiam sa-l schimb din dorinta de a-mi aparea si mie o chestie mai draguta si mai interesanta decat numele meu. Asta era tot. Dar acum cred ca fetele au inceput sa ma cunoasca asa, si ca atare asa voi ramane. Nu ma consider o curajoasa dar imi place sa spun lucrurilor pe nume si nu sa ma ascund.
Ne vedem p-aici.
Va multumesc si pe toate.
Dienutza si de 15 saptamani.

Mergi la inceput