Burtici cu stelute de iulie-ugust 2013 (85)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bobitza_85 spune:

Diana, ce poze dragute ai! Imi plac mult hainutele tale!
Apropos de buric, daca nu a iesit pana acum, crezi ca se va intampla in viitor? Mie imi place asa cum e, inauntru Ma sperie cand il vad afara

Bobitza 22+ Rebeca Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_popa27 spune:

Bobitza sincer habar nu am daca iese neaparat. Nu ma pricep la anatomia buricului. Al meu e la acelasi nivel cu pielea si e intins tare.

27+
viitoare mamica de Medeea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hadrianae spune:

Diana, foarte faine hainele! Sa le porti sanatoasa! Ti se potrivesc foarte bine.

Delia_R, frumusele rochitele! Sa le porti cu placere! Tot finuta e burtica ta. Si tu la fel.

Adriana, mama lui Alexandru (17.09.2010) si 26+

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_popa27 spune:

AdrianaMultumesc
Yvy ai apucat sa vezi pozele ?

27+
viitoare mamica de Medeea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns graphistar spune:

Anca, te pup! Multumesc!
Cris, te pup! Multumesc, asemenea!
Ele, multumesc pentru gandurile bune! Va fi bine si problemele ivite trebuie sa se rezolve ! Iti tin pumnii!
Hadrianae, te imbratisez! Multumesc pt urari! Sarcina usoara in continuare! Felicitari pentru "pisoiul" jucaus si pt rezultatele bune!
Olimp, iubita, iti multumesc pentru urari! Sanatate iti doresc si sarcina usoara!
Mony, trebuie sa fie bine! Gandeste-te ca totul se va rezolva cu bine! Optimism - cuvantul de ordine!
Bobitza, mi-e tare drag de tine si burtica ta! Esti toata numai zambet!

Va multumesc inca odata tuturor pt gandurile voastre bune, pe care sigur si bebe le-a simtit!

Laura24 + Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns graphistar spune:

un clip ce arata ca "ne vedem" altfel decat suntem, avem o parere uneori, mai proasta despre noi, cand de fapt, prin ochii altora vedem realitatea, descoperim ca suntem frumoase!
www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=XpaOjMXyJGk" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=XpaOjMXyJGk
asta ca sa nu ne mai vaitam atata ca ne-am ingrasat si ne-am uratit

Laura24 + Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobitza_85 spune:

Foarte frumos. Laura! Asta e de retinut!

Iubitele ma retrag si eu la nani.
Va pup si vb maine! Sa auzim numai de bine!

Bobitza 22+ Rebeca Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia_Rodica spune:

Buna dimineata gravidute dragute , m-am trezit cu un tonus cat pt toate Trebuie sa ma gandesc ce fac astazi cu atata energie

Va multumesc la toate pt vb frumoase
Laura f dragut clipul si adevarat, eu stiu ca ma vad altfel, am avut la un moment dat o revelatie, dupa ce am vazut alt filmulet. Da asa ne vedem si nu e corect, ar trebui sa ne iubim si laudam cu ce avem ca e asa frumos

Diana am reusit si eu sa vad pozele, ador bluzitele tale, am si eu 3 dar trebuie sa vad daca mai intru in vreo fusta elastica

viitoare mamica de hocheist 24+ Lóránd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monirina spune:

neata burtic, trezreeeaaa!! va astept la cafeluta :)

Monirina mami lui Robert (5.01.2008) si 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia_Rodica spune:

vin eu

viitoare mamica de hocheist 24+ Lóránd

Mergi la inceput