Stelute de iulie-august 2013 (84)
Raspunsuri - Pagina 3
diana_popa27 spune:
Delia mare mi-ar fi mirarea sa iasa asa de mare..se sperie sotul si ma intorc vanata de la maternitate
Noi suntem neam de pititici toti. Nu iau nici vitamine deci crescuta articificial nu prea aare cum . Mie mai repede mi-e frica ca o sa fie micutza. O sa mai primesc niste lucrusoare de la o verisoara pt primul an in cel mai rau caz apelez la alea daca e mai mare
Amalia antrenament pt ce ne asteapta inca doua luni si putin
27+
viitoare mamica de Medeea
iul.aug2013 spune:
Diana , 50 e o marime si 56 alta, tu ai gasit 50/56? Inseamna ca sunt ceva mai mari decat 50 in aczul asta cred ca-s bune pt spital.
Eu marimea 50 m-am riscat la un singur body, restul le-am luat 56 (in total 9 bodyuri, ma gandesc ca-mi ajung 1-2 luni nu?) Am hotarat asa: acum cumpar doar hainute care sunt bune la 1-2 luni adica marimea 50 si 56. In luna imediat urmatoare venirii din spital comand ce-mi trebuie pt. 3-6 luni si tot asa. Am comandat la Next azi cateva lucrusoare sa vad cum se prezinta ca marime.
In total consider ca am nevoie in prima luna de urmatoarele hainute (rog fetele cu copii mai mici sa ma corecteze unde gresesc sa nu cumva sa nu am suficiente):
5 bodyuri cu maneca scurta
4 body cu maneca lunga
6 salopetele cu picior si maneca lunga
3-4 caciulite bumbac
2 palarioare de vara
5 perechi sosetele din bumbac
4 rochite pt. scos afara
2 perechi papucei (de la next am luat 2 perechi superdragute una alba una albastra)
2 perechi strampi
1 jerseuas deschis in fata pt. vreme mai ploioasa
2 bentite cu fundita
pampers marimea 2-5 kg
Delia_Rodica spune:
Eu as lua sa fie macar mai mari de 50 cm. Daca o sa fie bebita de 53 cm? Faptul ca sunteti mici de inaltime nu inseamna ca bebe sa iasa mic. Poate sa fie mare la nastere iar pe parcurs sa se opreasca si la final sa va semene. Eu am fost asa si acum am 156 cm.
Ai idee de cat v-ati nascut amandoi?
viitoare mamica de hocheist 24+ Lóránd
Delia_Rodica spune:
Betty vezi ca esti logata cu userul comun
betty200 spune:
Cea de sus eram eu, am uitat sa ma deloghez, astept raspuns de la fetele cu copilasi mai mari dar nu asa mari ca ai mei daca lista cu hainute de mai sus este suficienta pt. prima luna. Majoritatea sunt marimea 56. Eu am cezariana la 38 saptamani si 5 zile deci nu cred ca va trece de 3500 g fetita, fata cea mare a avut 3550 g si 53 cm la peste 40 saptamani. Baiatul 3 kg fix si 49 cm la 38 saptamani.
27+
bebitza
Delia_Rodica spune:
Ma bag eu in seama cea fara copii . faptul ca nu sunt multe kg nu inseamna ca ies copii si mici la inaltime. Eu am 3500 g si 53 cm. Acuma nu stiu daca au fost 38 sau 40 de sapt. Nepotul de 59 cm s-a nascut sub 4000 g, nu mai retin exact, foarte slabut comparativ cu lungimea lui.
diana_popa27 spune:
Delia Eu am avut 3,5 kg saotul 2,9 kg si cm eu-50 sotul-49, sora mea-50cm, 3,5 kg, sora lui 3,3 kg si 51 cm.
Betty bine ca ai pus si lista sa mai adaug si eu una alta de luat. Pt spital sa iau si body cu maneca lunga si scurta nu ?
27+
viitoare mamica de Medeea
Delia_Rodica spune:
Diana, atunci ai toate sansele sa te incadrezi la ce dimensiuni ai mentionat
teodora86 spune:
buna eu am fost la cumparaturi acum am ajus acasa nu stiu de ce dar dupa ce umblu 1 ora bebe se lasa jos de tot de parca ar fi in vezica deabia mai merg ,mai pateste cineva asa????????????
JoyJoy spune:
graphistar La Multi Ani!!!!!!!!!!
Jo 19+
Gugulushele
Never give up on a dream just because of the time it will take to accomplish it.
The time will pass anyway.