Stelute de iulie-august 2013 (84)
Raspunsuri - Pagina 10
happy_ama spune:
Fetele, de Adriana, Dreya, Dedicut, Ana Maria, Monirina, mai stim ceva? De Elf nu mai zic!! Fetelooooor, bagati-ne in seama!!
Happy Ama 27+ si Eva
diana_popa27 spune:
Oxana stai linistita! Eu la altii nu observ greselile, numai la mine le vad...si sunt un fel de Saramago nu pun nici o virgula niciodata doar bestiile astea de puncte puncte si mai si urlu pe aici ca o sa scriu o carte
Mai editez din cand in cand greselile crase. Mai devreme corectam ca am scris inceputul sarcinii cu un I.
27+
viitoare mamica de Medeea
doxy spune:
Betty in Turcia nu m as incumeta cu bebe asa mic. Am inteles ca au altfel de bacterii si multi copii rectioneaza urat. Singurul meu stres in legatura cu marea si bebe mic e ca daca Doamne fereste pateste ceva sa am un spital decent unde sa merg cum ar fi aRomania sau Europa. N as vrea sa ajung cu un bebe in spital din Turcia, Egipt etc.
Desi noi am fost cu Rares in Egipt dar avea deja 1,5 ani.
Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 27+ Letitia
graphistar spune:
Dragele mele, va imbratisez din suflet si va multumesc pentru gandurile bune! Sa dea Domnul sa fim toate sanatoase si sa ducem sarcina cu bine la termen! ...si sa ne intalnim peste 2-3 ani cu micutii nazdravani Multi ani frumosi si voua!
Diana, imi plac tinutele tale, mai hippy, sunt sigura ca sunt foarte comode. Si eu trebuie sa vad ce hainute mai pot purta vara asta si sa vad cum gasesc 2-3 rochite si fuste.
Sa aveti o zi frumoasa si plina cu evenimente fericite!
Laura24 + Alexandru
doxy spune:
Eu m am gandit sa caut o vila/casuta direct pe plaja cu conditii decente si sa mi iau si socrii cu mine, ca doar merg sa ma odihnesc, nu?:D
Ne am odihnit ff bine in bulgaria la "garden of eden" din sviat vlas, daca sunteti curioase gasiti pe google. E ff comod cu bebe, un complex de apartamente cu bucatarie utilata: complexul e inchis si nu circula masini, daca mai sunt copii au locuri unde se pot juca, au vreo 7 piscine cu bar si piscine mici pt copii, plaja privata, parcare subterana unde masina e in siguranta etc. Nu prea sunt cluburi in complex asa ca nu e destinatie pentrudistractii nocturne , doar barulete mici, e destinatia perfecta pentru familii cu copii.
doxy spune:
Si nu a fost scump. In 2009 am fost noi cu socrii si am luat apartament cu dormitor si sufragerie - 4 locuri de dormit. Ne a costat 1000 dolar pentru 4 pers. 9 nopti, aici am inclus tot: mancarea cazarea benzina si ce am mai cheltuit acolo.
Ne gateam noi, dar fiind 2 ne am descurcat faceam chestii simple piure: macaroane:, oua, crenvusti etc. Am facut 2 ciorbe in 9 zile. Oricum la amiaza nu poti sta pe plaja si vii in camera.
Se poate manca si la rest. dar e mai scump.
L am uitat pe Rares, avea 5 luni atunci si a fost foarte bine.
Acum va las ca vrea jocuri, nu l am dus la gradi ca nu am avut masina.
diana_popa27 spune:
AM plecat si eu la vanatoare de cadouri inarmata cu informatiile de la voi . Sper sa am succes
Laura . Eu alea largi le port cu cureluse si binenteles cu accesoriile aferente. Rochite nu am pus ca ma gandesc ca e destul de clar modelul babydoll. In afara de maoiul ala in dungi de la takko restul sunt de la second. Mai am si haine noi dar mi se pare ca sunt o investitie buna si imd dupa sarcina unele
27+
viitoare mamica de Medeea
delia_timpau spune:
un articol dragut (ca starea mea de spirit de azi )
http://www.formula-as.ro/2013/1064/asul-de-inima-45/indragostire-sau-iubire-16278
24+ , mami de Mircea Andrei
bebitza
Bobitza_85 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui happy_ama Aaaaa, am uitat sa va impartasesc ce compliment am primit azi in asteptarea liftului "corporatist". O colega dintr-un alt departament vine la mine zambind: "Ce faci, grasule?! Cand te-ai facut atat?" In mintea mea se derulau scene de ciufuleala cat-woman style... Happy Ama 27+ si Eva |
Buna ziua dragelor,
Sunt la munca, am un chef nebun sa trag ca boul in jug...dar sper sa treaca repede si ziua de azi.
Sunt la a doua cana de cafea in speranta ca se agita si gagalicea mea putin sa ma linistesc. Cred ca trebuia sa bag o cola sa rezolv 2 lucruri odata respectiv pofta si miscarile minunicii
Happy, esti tare simpatica
Bobitza 22+ Rebeca
Bobitza_85 spune:
Dupa 2 cani de cafea cu muuult lapte si 4 cuburi de ciocolata, am fost rasplatita si eu cu un piciorus in dreptul ficatului
Sunt asa fericita , chiar ma ingrijorasem!
Fetele, sunteti taaare dragute! Va multumesc pt intelegerea de care dati mereu dovada. Sotul a zis sa refuz sa merg acolo indiferent de consecinte...a zis ca se supara rau de tot pe mine daca ma pun pe plan secund si de data asta, pt ca asa fac mereu si de aceea profita de mine.Cred ca are dreptate!
Ma gandeam ca nu am fost chiar inspirata cu ID-ul asta ca pot fi descoperita f usor si vorba Dianei, decat PIN-ul de la card nu l-am divulgat aici.
Eu de fel sunt f deschisa si comuinicativa dar nu mi-am imaginat ca voi impartasi intimitatile pe un site cu niste doamne dragute dar pe care nu le cunosc. Nu regret nicio clipa, sper doar sa ramana :intre noi" aceste discutii...sa nu-si bage nasucul pe aici cine nu trebuie...
Bobitza 22+ Rebeca