Stelute de iulie-august 2013 (84)
Raspunsuri - Pagina 9
happy_ama spune:
Yvy...ce sa zic?!...Am inghitit in sec si am zambit politicos... Bine nu te simti, oricat ai vrea. Dar asta ma ambitioneaza si mai tare sa ma intorc diva la anul
Fetelor, legat de hainute nici eu nu mai suport dresurile Abia ce mi-am luat 2 perechi de-astia speciali...imi vine sa-i rup de pe mine...si sunt L!
Happy Ama 27+ si Eva
unidanad spune:
Amalia u nu cumva te-ai referit pt listuta aceea pt acatist la fetele care au deja copilasi?? Pt ca bebeii nostri din burtica in afara de faptul ca inca nu sau nascut nu sunt botezati deci prin urmare eu stiu ca degeaba se da acatist??? Intreb si eu nu sariti pe mn
EDIT: Nu mai stiu unde gasesc lista cu nr de telefon sau listuta Amaliei pt acatist ma ajuta cineva?? Multumesc
27+ Patrick
Dana
paula_m spune:
Citat: |
citat din mesajul lui unidanad Amalia u nu cumva te-ai referit pt listuta aceea pt acatist la fetele care au deja copilasi?? Pt ca bebeii nostri din burtica in afara de faptul ca inca nu sau nascut nu sunt botezati deci prin urmare eu stiu ca degeaba se da acatist??? Intreb si eu nu sariti pe mn 27+ Patrick Dana |
Da, e vb de listuta aia...si nu stiu daca nu tb si numele de familie.
Eu intru in google, fiind logata cu gravideiul.aug si acolo sus, pe banda neagra ( la mine- neagra), gasesti drive si acolo sunt listutele
Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 27+ , bb2
doxy spune:
Diana si pe la lidl se mai gaseau jucarii faine de bebe. Erau la un moment dat si niste cart simpatice pt bebein
Paula, fetelor, care sunteti nevoite sa purtati ciorapi... incercati ciorapii cu banda, nu mai trebuie sa I intinzi pe burta sau sa I rasucesti sub burta.
Cris cred ca depinde de conformatia fiecareia, eu si Yvy avem burticile mao proeminente poate de aceea ne deranjeaza. Si pe mine ma deranjeaza exact in modul descris de Yvy.
Ama, frumos compliment... ce sa zic... poate n a fost cu rea intentie.
Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 27+ Letitia
paula_m spune:
Mai fetele, ce parere aveti de un concediu la mare in august? Cu bb de o luna? Oare sa ma incumet?
Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 27+ , bb2
happy_ama spune:
Paula, de ce nu?! Pe drum o sa-ti fie mai greu dar acolo...copiii care se nasc la mare sigur merg la plaja de f mici
Happy Ama 27+ si Eva
betty200 spune:
Paula, asa ma tenteaza si pe mine o mare in august ... in Turcia, cu avionul e mai rapid decat la noi.
27+
bebitza
diana_popa27 spune:
Yvy am pus poze cu cateva haine. Sper sa te ajute. Acum na... eu nu am treaba cu ultimele trend-uri in materie de moda dar in astea ma simt bine. Fusta e de gravi. Eu am purtat de la inceputul sarcinii panataloni de gravi si acum fuste. Nu m-as fi descurcat fara ele. Bluze nu am luat nici una de gravi pana acum si nici nu cred ca o sa iau
27+
viitoare mamica de Medeea
diana_popa27 spune:
Imi cer scuze ca vreo 2-3 sunt necalcate si pt decorul "neaos"
Olimp acum am vazut pozele noi cu burtica!!!! F F dragutza si rotunda
27+
viitoare mamica de Medeea
doxy spune:
Scuzati mi va rog "agramaticaltatile", ma omoara tableta asta...
Paula, aceeasi problema o am si eu. Nici drumul n ar trebui sa fie o problema, la varsta aia ei doar dorm si mananca titi. Eu o pun in landou si n am treaba, in 5 ore sunt acolo cu o pauza pt alaptat.
Amalia, ti am trimis MP sa mi zici te rog daca l ai primit.? Eu nu pot intra pe picasa de pe tableta.
Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 27+ Letitia