Felicitari De_ea! Hai Lai! CIRESELE Mai-Iunie2013

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Salutare.
Dam si noi un semn de viata, suntem bine, stau in umbra sa va citesc dar de postat nu stiu ce sa scriu, ca vesti deocamdata nu avem. Abia pe 3 mai avem control la spital, si sper ca atunci sa-mi dea si mie lista pt maternitate, ca eu habar nu am ce trebuie sa iau cu mine, nu am pregatit nimic pt venirea bebitzei (ca treb sa cumparam si noi salteluta, sa spal hainutele, apoi calcat, sa aranjez coltisorul ei) si deja ma simt prost ca nu am pregatit nimic
Culmea, ieri noaptea am visat ca am nascut, atat de real a fost visul ca eu m-am trezit speriata, socata de "veste". Nu eram pregatita sa nasc, si am visat clar ca era aprilie (in alte nopti, mai devreme de asta, am visat clar data 9 mai, acum aprilie?), nu stiu ce sa cred de visele astea, dar m-au speriat. Cum am nascut? Habar nam! Asta a fost aiurea rau in vis. M-am trezit si mi-au pus bebelusul pe piept imediat ce l-au scos(pe unde? ceza/natural? nu stiu).
In vis ma chinuiam sa-mi amintesc cum am nascut? cum am ajuns acolo, nu tineam minte ca am avut travaliul, cum a inceput nasterea? M-am simtit f prost. Mi-a zis sotul (tot in vis) ca eram la wc, brusc mi s-a rupt apa, apoi si gelantinosul ala, care era "auriu" stralucea (asa imi povestea sotul in vis), si m-a dus la spital sa nasc.
Placut a fost in tot visul asta ca mi-am vazut bebelusul pe piept imediat de la "expluzie" si imediat aveam laptic la san ()
In realitate stiu ca in primele 3 zile e colostru, nu laptic, dar eu in vis aveam deja laptic.
Si la sfrsitul visului, mi-am dat seama ca bebelusul de fapt e baietel . Am ramas socata si eu si sotul(in vis). Blond-blond, baietel.
Nu am mai putut adormi la loc, era 3 noapte, eram socata. Cu chiu cu vai am adormit.

Dimineata ii povestesc sotului ce am visat, si cand i-am zis ca de fapt era Bogdanut, nu Naomi, era baietel, a ras .

Acum ma gandesc, ca visul asta a fost de fapt temerile/dorintele mele launtrice. Faptul ca m-am trezit si mi s-a dat puiul pe piept, am inteles ca am nascut prin cezariana. Ii zic iar sotului, nu cumva a fost un vis premonitoriu, care imi zice sa ma pregatesc de cezariana?
In aprilie? Fara travaliu?

Phooaaii, m-a dat peste cap visul asta, de atunci sunt mereu in frica, mi-e teama de ziua de maine. Panica?

Bifez si dureri ca la CM, usoare. Si cand stau pe scaun (mi-am mutat laptopul pe masa si stau pe scaun, ca la birou), si cand stau in pat, contractii nedureroase.

Si eu vroiam sa va intreb de eliminarile mai abundente, dar deja mi-ati raspuns fara sa va intreb . Si la mine a devenit mai abundent, schimb 2 protej slip pe zi. Miros la fel, dar e mai umed.
Si mai zarii pete galbene care apoi se fac portocalii, de zici ca am spotting numai ca e galben-portocaliu. Nu stiu daca e de bine asta, ca eu ma gandesc ca nu cumva sa fie dopul. Desi stiu ca dop gelantinos e cu sange.

Hai ca m-am lungit iar, am scris ca nu am ce sa scriu, dar vad ca tot am gasit ceva de scris

Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".

34+ cu Naomi Cristina
Multumim lui Dumnezeu! Sa creasca sanatos si sa fie cuminte pana la termen de 40s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flafi spune:

Carmen3 nu stiu sa iti raspund. La RM sunt incluse in pret.
Eu am o dilema de centura postnatala, nu stiu daca o cumpar eu sau o iau de la ei.
Kabecka felicitari pr achizitii :)
Meniul de azi e cel de ieri la care am adugat o budinca de branza.

Mergi la inceput

Imi pare rau pt copilasii bolnavi, Bianca, sper sa se rezolve, cu operatie sau fara. Eu nu am avut probleme de astea si nu stiu ce sa zic ca sfat .

Felicitari burticilor pt achizitiile pt bebelusi
...offf va invidiez

Si eu in pana cu gatitul, nu mai stiu ce sa gatesc. Nu am nici chef, nici idei, mai toata ziua stau lenesa in pat, si dooooorrrmmmmmm(adevarul e ca nu prea am "conditii" sa fac toate celea, la aparatura din bucatarie ma refer, poate de aia sunt in pana, avem doar un resou, micounde si gata, si sunt satula de mancare gatita, semigatita de la market, vreau ceva copt la cuptooorr facut de me. traim ca la studenti in camin. Dar cand ma apuca treblaluiala in bucatarie, apoi nu ma mai opresc (cu ceea ce am).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca1109 spune:

Carmen, eu am intrebat de anestezie (am cezariana la spital de stat) si mi s-a zis ca nu trebuie sa cumpar, ca e inclusa.
Flafi, daca iti dau cei de la RM centura e super, oricum am inteles ca se pune a doua zi (asa mi-a zis doctorita), asa ca in cazul in care nu iti dau, se poate duce sotul sa iti cumpere. Eu mi-am luat de la Sana- marimea M.

Raluca

S 38+ Miruna-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VIOIKA76 spune:

flafi ce mai face vladut ? Pana la urma ai ramas cu ceza pe 21 ,adica duminica ?

Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum36+Eduard-Mihai

Mergi la inceput

Nu stiu ce sa raspund la celelalte subiectele active

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Kabecka sa stapanesti sanatoasa caruciorul!

Doina, si la Maya mai simt mici gelozii, si sunt pregatita sufletesti pentru asta, desi ea e ff iubitoare.

Carmen, se poate folosi imediat aleza aia, nu incinge. Mai sunt accidente si cu pampers. Eu am si la patul mare de cand o am pe Maya.

Si la noi e ff cald. 27 de grade. Maya e prin parc cu o prietena, ca eu nu sunt in stare sa fac plimbari din astea. Eu merg cu masina unde merg, si acolo ma mai fatai un pic, si apoi gata.

Vicky, Printzesone and BB (37+)

Mergi la inceput

Oho Vicky, 27 grade ?

La noi sunt 20 de grade si deja nu mai pot sta la soare, ma sufoc.
Eu care imi place sa stau la soare, sa-mi mai dezmortesc oasele de la frig, ca de felul meu sunt friguroasa.

Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".

34+ cu Naomi Cristina
Multumim lui Dumnezeu! Sa creasca sanatos si sa fie cuminte pana la termen de 40s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elyana spune:

Deny eu aseara am visat ca mi-a trimis ambasada niste acte cu elicopterul, iar factura pentru transport era de 33.000$ =)) apoi cautam mancare pe la magazine, ca stiam ca nu mancasem nimic. Burta era mai slaba decat inainte de sarcina, dar bebeii miscau :))

Cand nu am avut cuptor, am gasit pe aragaz, am acoperit tava cu folie de aluminiu si a mers

Meniul de la mine de acasa incepand de maine: supa de linte si mancare de mazare cu pui. Abia astept azi, probabil o salata maaare cu avocado.

Am mancat iar mezeluri si beau apa ca o iapa si degeaba

29+ Gabriel Luciano + Mikael Damian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Da mai, asa ca am inceput sa ma umflu .

Vicky, Printzesone and BB (37+)

Mergi la inceput