Felicitari De_ea! Hai Lai! CIRESELE Mai-Iunie2013

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madd11ee spune:

Buna dimi..Am ajuns si eu la birou..dupa o vizita matinala la ITM..Si deja ma laud..al treilea control la rand fara amenda

Nu dorm bine de ceva timp..Nu stiu de ce..Dar ma trezesc tot obosita.. :( Sper sa fie doar o pasa proasta..

Am citit si eu pe mediafax..initiativa e ok, dar cum ziceati si voi, ar trebui sa se aplice si pt crese, gradi etc..

Modificari legislative..ce sa zic..nu m-ar mira..Dar ma gandesc ca totusi e prea din scurt..Stimulent se acorda acum si daca optezi pentru 2 ani si te intorci dupa 1 an..nu doar daca optezi pentru 1 an..

Iris, bine ca stai linistita si doar o sa te relaxezi..e o vorba..Cand te apuca cheful de munca, stai linistita.poate trece repede:) Cam asa trebuie sa actionam noi ca gravi..Mai ales tu, be_one..Tre sa mai stea bebe..

Cu amigdalele am avut si eu probleme ani de zile..ultimul puseu s-a lasat cu flegmon pe amigdala ff mare si pt care am facut hidrocortizon si penicilina cu genta cam 3 sapt..dupa care antibiotic oral inca 1 sapt..Dar dupa asta, nu am mai avut nicio problema..si se fac 7 ani..

Va pup si sa aveti o zi superba!


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VIOIKA76 spune:

Madd ce are ITM-ul cu tine ? Cam des te viziteaza dar bravo ca ai scapat fara amenda !
Voi aveti energie si eu ma simt tare lipsita de puteri ,pana acum eram si eu cu chef de munca dar de saptamana asta nu-mi mai arde de nimic. Sotul meu ,saracul, se lupta cu toate si curatenie si firma si mai avem si mesteri in curte ca vrem sa marim spatiul ,mi-e teama ca-l doboara stresul ,dimineata se plangea ca azi noapte nu putea sa respire ,sper sa nasc saptamana care vine si sa se linisteasca si el un pic. Am pregatit hainutele pentru spital si azi imi trimite medicul de familie trimiterea pt internare si iau o adeverinta de la firma ,am grija sa am plinul facut la masina cand ma apuca doar sa fug repede.
Mi-au uitat cei de la firma de curier un pachet in depozitul lor din Buc si era tocmai pachetul cu carutul lui Edi si acum trebuie sa astept dupa ei sa vina in oras ,nici patutul nu a ajuns dar asta nu-i problema ca eu am deja un patut.
Elyana secretiile mele au devenit mai abundente cam de la saptamana 32 ,stiu ca tot asa a fost si la celelalte sarcini.
lillyas eu am pipait o salteluta integral din fibra de cocos si mi s-a parut tare ,eu la patut am tip relaxa si am fost tare multumita ,am inteles ca tu vrei una mai subtire ,vezi si una din cocos poate iti place.

Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum36+Eduard-Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen333 spune:

Buna, fetele care nasteti la spital de stat, ce adeverinta va trebuie? De salariat, sau de la Casa de asigurari? M-a bagat in ceata HR-ul. Trebuie sa ajung pe la medicul de familie, sa merg la analize, inca merg la serviciu si se apropie Pastele.
Tipa mi-a zis de 2 ori si mi-a desenat pe hartie ca daca optez pentru 1 an si ma intorc dupa 11 luni de la nasterea copilului, am stimulent de insertie pana la 2 ani. Concluzionez ca de fapt in cazul asta il incaseaza bunicii, ca se refera la noul proiect de legislatie. Si daca tot se fac legi, ma astept sa mai schimbe ceva pe ici-colo. Vom vedea. Inteleg ca e totul la nivel de proiect legislativ.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monik86 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Elyana

Neata!

Eu am lenjeria intima cam umeda de cateva zile (mai ales azi-noapte am simtit). La voi s-a schimbat secretia in trim III? Maine seara o sa ajung la consult sa ma calmez

29+ Gabriel Luciano + Mikael Damian


Si a mea mi se pare mai abundenta, uneori un protej slip/zi nu face fata ... Si mi se pare ca miroase mai puternic, nu diferit sau urat, doar mai puternic ... sau poate avand mirosul mai dezvoltat din cauza sarcinii, mi se pare doar mie, ca l-am intrebat pe sot daca a sesizat ceva , dar a zis ca lui nu i se pare (dupa 6 ani de relatie nu cred ca ii era rusine sa-mi zica).
Ciudat e ca in prumul trimestru mi se parea ca miroase a amoniac Mancarimi sau usturimi n-am avut de cand is gravi, deci ma gandesc ca o fi "normnal in sarcina" Dar o sa intreb si eu ca sa stau linistita!

30+ cu Adelina Timeea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elyana spune:

carmen pe site la Filantropia, unde este explicat bagajul de maternitate zice "adeverinta de la locul de munca care sa certifice plata asigurarilor de sanatate".

Cred ca ai avea treaba cu casa de asig daca nu ai fi angajata

29+ Gabriel Luciano + Mikael Damian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paulinio spune:

Carmen333... si acum beneficiezi de stimulentul de insertie (care tot ca ajutor de bona a pornit ca idee de proiect) de 5 mil pana face copilul 2 ani, daca te intorci pana sa faca copilul 1 an (chiar si cu o zi).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madd11ee spune:

Vio, firma la care lucrez are mai multe puncte de lucru..si imi vine control cand pe unul, cand pe altul..ce-i drept..Toate institutiile ne-au vizitat cam des..Incep sa imi pun intrebari..Dar pana la urma, e bine ca am scapat bine..

Si eu sunt cu energia la pamant..Si la mine sotul e cam cu moralul la pamant..E ff stresat cu munca si mi se rupe sufletul cand il vad..

Legat de secretii, si mie mi se pare ca are un miros mai ciudat, dar la fel ca si la tine Mony, sotul mi-a zis ca nu i se pare..Cred ca si noi avem o problema..



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_1984 spune:

Buna ziua!

Am terminat si eu ciorba de vita (sper sa nu fac pofta cuiva, dar am scris in ideea de a ne inspira una de la alta)

simcri, multumesc de raspuns Nu beau chiar in fiecare zi, iar cand beau am o cana de 300 ml, sper sa fie ok, plus ca nu e simplu are si mar, portocala etc. Am inceput sa beau ceai pt ca inainte de sarcina beam si 3 cafele pe zi, iar acum am renuntat la 2 din ele si le simt lipsa

kabecka, sa stapaniti sanatosi caruciorul. Ce culoare ati luat? Cat a ajuns?

Oana, multa odihna ca sa mai stea bebe la caldurica! Stiu ca este greu ca si pe mine ma solicita Matei la cote maxime

Apropo de Matei, cred ca a inceput de acum sa fie gelos ieri cand mi-a venit pachetul cu hainute a fost primul care le-a analizat si cu toate ca i-am luat si lui ceva, mi s-a parut revoltat de hainele mici si cand l-a intrebat sotul pt cine sunt a spus "pentru mama". Sper sa fie doar o etapa sau sa mi se fi parut mie pt ca nu-mi doresc sa cunoasca astfel de sentimente.

elyana, sarcina trecuta si eu am avut o secretie mai abundenta si cu alt miros, iar dr mi-a recomandat ovule si irigatorul cu tantum rosa (parca asa se numea). Acum vad ca este relativ ok.

Apropo de diferentele intre sarcini - la sarcina cu Matei, de prim trim II mi-a aparit linia neagra de sub sani si pana la linia chilotilor, acum vad ca am scapat si sper sa nici nu mai apara, ca nu mi-a placut. Dar totusi ma gandesc ca Matei a mostenit tenul meu, iar acum Filip s-ar putea sa fie brunet, ca sotul, si de asta sa nu apara nici linia neagra Oare are logica ce zic sau sunt idei paranoice de gravida Oricum ar fi sa aiba ochii albastri

_

Mami lui Matei Mihai (26.10.2010) + 32s+ Filip Florian

--------------------------
"Cea mai mare bogatie din aceasta lume sunt copiii, mai mare decat toti banii si toata puterea de pe pamant."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kabecka spune:

Doina, a fost 1395 lei cu tot cu reducere si este cel format din 3 piese, landou, scoica si caruciorul sport.Culoarea este un rosu mai inchis. Ce sa zic, sunt bucuroasa ca l-am luat, la Radu am avut unul sport de la nastere de care nu am fost multumita deloc...

Si apropo de gelozie, si el mai are momente, desi la fel procedam si noi, ii luam si lui ceva cand luam pt surioara lui.
Sa speram ca vor trece usor si peste momentele astea, cred ca sunt firesti.
Mie cel mai teama imi e de plecarea la spital despre care i-am tot spus, dar pe care nu o accepta deloc. Initial intreaba insistent de ce tb sa plec si apoi zice ca vrea sa mearga si el cu mine...
Sper sa nu sufere f tare atunci fara mine. O sa-si ia si mama mea liber si Radu o iubeste tare mult, deci sa speram ca va fi ok.

Secretia, parca si la mine e un pic mai abundenta, dar nu exagerat.

Lily, eu am saltea din cocos care s-a mentinut foarte ok si pe care o voi folosi si acum.

Cat despre gatit, aseara am scapat cu o salata, dar azi chiar ca trebuie sa fac ceva Faza nasoala e ca ajung tarziu acasa ca bantui prin parc pana se plictiseste mr de joaca si nu e chip sa-l bag mai devreme
Poate il combin pe sot sa faca ceva, mi-a facut pofta Vicky cu ficateii cu cartofi si mujdei



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen333 spune:

Eu am saltea cu dublu strat de cocos, iar la mijloc polietilena, si e destul de dura. Nu pare sa se deformeze usor.
Am luat si husa impermeabila, lavabila pentru ea, voi folositi din primele zile? Ca pe ea scrie ca e buna pentru a dezvata copilul de pampers. Ma tem sa nu incinga, vara.
Mai e asa putin! Ma uit ca abia mai merg, e posibil sa nu mai ajung la farmacia Tei, iar sotul a zis categoric ca nu se mai duce pana acolo. Asa ca ma bucur inca o data ca nu am lasat sa-mi cumpere el cele necesare, ar fi fost in stare sa ia ce gaseste prima data, si din acelasi loc daca se poate. Daca se strang mai multe, comand online, am sa vad. Doar ca sunt mai multe cu stoc zero pe-acolo, ma intreb daca e asa mereu.
Va cumparati vaccinuri pentru bebe, sau faceti din spital? Ati luat kit de anestezie fetele care facet cezariana, sau doar in caz de nastere normala se poarta?
Mi-e cam aiurea sa plictisesc dr cu astea dar tare l-as suna. Mai am control la final de aprilie, apoi vin liberele de Paste si de acolo nu se mai stie ce timp am, ca intru in luna9.

35 saptamani

Mergi la inceput