Cu sutien sau fara.

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioachim spune:

LadyJ - pai de asta e fost! :)

Andacos - incearca cu chestii din astea adezive, cate una de fiecare...san :) Ai incercat?

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Dana, incearca chestiile alea adezive(mi-a luat-o Ioachim inainte).
Daca tot iti place atat de tare rochia cu spatele gol, eu zic sa incerci macar una . Sunt modele diferite si sunt sigura ca exista si un model care sa avantajeze persoanele cu sani mari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns msl1 spune:

Cred ca fermitatea este legata de zestrea genetica de collagen. unele personae stau bine cu colagenul si stau bine si la virste mai inaintate, nu au riduri si nici sini(prea) lasati altele au probleme mari....
Da, in USA se poarta sutien de la virste mici cred ca cele mai mici numere le-am vazut pt 8-9 ani poate si mai mici....
da daca indraznesti sa iesi fara sutien pe aici si ai ce arata pai se uita toata lumea la tine ca la masini straine......asa o societate mai fatarnica nu am vazut nicaieri...pe fata fac pe puritanii da pe dos sint sint sex offenders la tot pasul, amatori de porno si alte cele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Sutien cu adeziv am si eu, dar din Ro. E tare bun desi credeam ca tine o data si gata.Si poti modela cum vrei tu, adica sa stea normal, apropiati, are si efect push up. Numai sa aveti grija cu marimile, eu in mod normal port 75 B si la asta mi-am luat cred ca C. Repet, la cele din Romania.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristoiu spune:

Eu cred ca astea adezive nu ofera suport suficient pentru sini mai mari de B. Eu port B si nici pentru mine nu mi se par mare sfiriiala. Oricum eu prefer fara suptien (asa zice fii-mea). Si nu m-am stresat nici in US, nici in Canada, inca pe vremea ceea eram inainte sa fi alaptat vreodata si erau tari ca piatra si iuti ca sageata. In general acolo se ataca femeile, nu barbatii. Tin minte odata s-a plins un student in feed-back ca nu port sutien. Am vazut intimplator in timpul discutiei cu seful de catedra. Ei bine, nici macar nu a adus vorba de asta, niciodata, nici-unul din profesori nu a zis nimic ca nu port eu sutien. Mare brinza, e o alegere personala, daca nu iti place uita-te in alta parte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Eu lucrez foarte serios sa ma pregatesc mental si financiar pentru micsorare. Sper ca in 2-3 ani sa reusesc sa-mi vad visul cu ochii...

Port sutien din clasa a 4-a in fiecare zi. Nu cred ca am iesit vreodata din casa fara... nu a fost posibil, avand sani mari. Dupa sarcina au ramas mai mari, iar unul se uita in jos.
O rochie fara spate... sau sutien fara bretele.. vise, deocamdata...

Sanii mari sunt a pain in the ass... abia astept sa scap de ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana_Pos spune:

Depinde de sani. Am avut bustul cam de 98 de cm din liceu si pana acum. In sarcina nici nu mai stiu, cred ca spre 108. "Wow, ce misto!" probabil ca zic unele dintre forumiste. Altele dimpotriva. Nu as putea sa ies pe strada fara sutien pentru ca sanii au fost un pic lasati din cazua greutatii de cand ma stiu. Dupa bebe si alaptat sunt semnificativ mai lasati. In casa stau fara si am zile in care ma dor si atunci pun sutien. Am cautat o bustiera care sa imi placa si sa aiba sustinere buna dar pana acum nu am gasit-o.

JG si eu am asemenea ganduri - dupa ce terminam de facut copii (deocamdata avem doar una ), ca sa stiu ca ramane numai functia estetica, nu si practica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana_Pos spune:

Citat:
citat din mesajul lui andacos
edit:eu fac "matanii"si ma rog de sanatatea celui ce-a descoperit minimizer efect!!!!
Dana


Ce e asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:


- Ce diferenta este intre trenulete si sini ?
- Nici una, sunt facute pentru copii, insa se joaca tatii cu ei.




Mergi la inceput