Stelute de iulie-august 2013(83)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liliana83 spune:

Paula, si eu am avut o perioada in care mi se parea ca nu mai creste asa de repede burta, eu care de fel sunt o burtoasa, dar la eco s-a demonstrat sa bebelul era bine. Asa ca ptr linistea ta mai bine mai mergi la o eco , desi sunt sigura ca totul este foarte bine.
Eu de mult nu mai port inul de logodna si vergheta , peste zi degetele erau ok dra dimineata presneau de umflate,asa c-am renuntat sa le tot scot-pun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia_Rodica spune:

Ama cred ca aman plimbarea pt maine, ca ies pt epilat si asa imbin utilul cu placutul N-as exagera totusi cu sofatul...cand ies doar eu oricum ies intre orele de varf, cand e mai aerisit orasul si destul de aproape de casa

viitoare mamica de hocheist 24+ Lóránd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Paula,Ama nu are treaba kg cu burtica si nici cu bebe.

Vazusem nu stiu ce fotomodeala care era uscata toata si avea burta mare si clar a nascut bebe sanatos .
Nu mai stiu cum o chema, dar imi storc creierii sa caut poze.

Bebele ia din rezervele noastre, nu neaparat din alimentatia zilnica.
Eu as vrea sa stagnez la kg.

Elena & Denisa (26.10.2004)
28 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty200 spune:

Paula vezi ca am editat la sfarsitul ultimului mesaj. Pune mana si uita de ingrijorarea cu burta ca asta tine chiar numai de hormonii tai bulversati, tine mine ca ti-o spun eu care sunt f panicoasa de felul meu si daca n-as fi 100% ca nu-i decat chestie de grija fara obiect n-as spune nici sa ma tai asa ceva.

Maine e aproape sigur ca e musai sa ma transport la Tg. Mures in interes de serviciu. Paula, daca ma apuca facerea pe-acolo te caut sa ma indrumi inspre cel mai laudat punct de nascare . Doamne fereste, m-a luat umorul pe-dinainte!

26+

bebitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maeve spune:

Citat:
citat din mesajul lui Delia_Rodica

Presupunand ca am un copil normal, pot merge pe detergenti si balsam clasici?

Eu voi folosi detergent si balsam bio pentru primele luni de viata. Sunt destul de puternici detergentii si balsamul normal, dar eu oricum folosesc chestii bio pentru curatenie, mai putin detergentul pe care il iau bio mai rar dar pt bb o sa fac asta pentru ca nu am chef de dermatite sau alte tampenii. Nu sunt obsedata de bio si organic dar la detergent vase si altele pe care le folosim in contact direct cu pielea le prefer pe cele mai putin chimicalizate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Delia, eu nu le-as spala de acum, ca se depuen praful si mai tb sa le speli inca o data. Lasa-le pe ultimele 2 saptamani. Bine, eu si patutul lui Raul l-am ansamblat in ziua de dinaintea nasterii si asternutul l-am pus cand am venit cu copilul acasa...
Cat despre spalat, niciodata nu am folosit balsam pt hainute, doar detergent, si am folosit Ariel pernute. Si nu a avut nici o pb de piele, dar depinde de copil. Si ii spal hainele separat de ale noastre. Si nici nu le-am calcat.

Betty, cat stai la Ms? Nu ne vedem?

M-am programat pe martea viitoare la control. Oricum tb sa ma duc in sapt 28 la control.

Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 27+ , bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_toma spune:

neata fetelor!!!!
o saptamana frumoasa va doresc!!!

eu nu am reusit sa fac tortul , dar trebuie sa ma mobilizez.
Am fost tot we plecata de acasa, nu am trecut decat sa dormim
. A fost super ador vremea asta imi da atata energie .
Am trecut si pe la farmacia tei sa ne uitam de carucior. Cele de la cossato sunt ok , dar sincer nu cred ca sunt chiar de la 0 luni, merg dar asa cu greu ca nu se lasa total spatarul scaunului ci doar pana la 170 grade.
In schimb am vazut Mclaren Techno XT car chiar se lasa perfect pe spate , si pretul e cam la fel, deci eu una clar o sa merg pe caruciorul asta.Ma gandeam sa iau rosu, mie imi place culoarea rosie si la baietei .

Vineri plecam la munte cu bebei de la odisea lui Iancu deabea astept, o sa fim 12 cupluri , sunt fff incantata , deabea astept, parca ma duc in excurie cu clasa .
Poate o sa facem si noi o iesire de genu odata pe an , sa ne cunoastem si in real-life.

Ma intorc la munca, azi sper sa fiu in timp real alaturi de voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia_Rodica spune:

Anca ce frumos ca iesiti, o sa fie si vreme faina, asa s-a anuntat . Sa te relaxezi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty200 spune:

Paula nu-mi dau seama cat e de stat acolo, eu merg cu masina mea (inca ma mai gandesc ca Zinnatul asta imi da oarecare ameteala, e drept ca doar cand ma intind in pat) si banuiesc ca va fi de lucru cateva ore in care voi sta in majoritatea timpul in picioare, mi-ar placea foarte mult sa ne vedem dar ma tem ca o sa fiu rupta la sfarsit si bucuroasa sa ma pot transporta inapoi inspre casa. Acum povestindu-ti tie parca tot mai mult incerc sa gasesc o modalitate sa ma sustrag de la drumul asta. Oricum am unul de Bucuresti de la care clar nu ma voi putea sustrage, peste vreo 2 saptamani.

26+

bebitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maeve spune:

anca mersi mult de feedback, inclinam si eu spre xt din ce in ce mai mult. mi-ai reconfirmat si cred ca iau si eu tot maclaren.

Mergi la inceput