Stelute de iulie-august 2013(83)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delia_Rodica spune:

Da si eu la fel am vrut sa zic, noaptea Bobita
Va multumesc fetelor
Am executat vasele din chiuveta si de pe langa, daca asa a zis banchera noastra Ama

viitoare mamica de hocheist 24+ Lóránd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_popa27 spune:

Delia faza cu smocurile o patesc si eu mereu dar stau la sosea principala si la etajul 1, asa ca nu se pune vb de aer curat cand deschid geamul .

27+
viitoare mamica de Medeea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Tu gagici, mie mi se pare ca mi-e tot mai mica burta...sau nu mai creste conform cu inaintarea in sarcina...
Oare sa ma duc la un control? Copilul misca mereu, lichid nu am pe unde sa pierd ca as simti, oare sa nu creasca conform cu varsta sarcinii?

Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 27+ , bb2

Mergi la inceput

Na Paula, cand ai fost ultima data la eco? Daca esti chiar atat de ingrijorata, mai bine mergi sa te linistesti. Daca nu e asa grav si bebe misca, eu nu m0as duce. Dar cum simti e cel mai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Paula la ultimul ecograf masuratorile au fost in grafic, nu??

Elena & Denisa (26.10.2004)
28 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_popa27 spune:

Paula eu zic ac te-ai obisnuit cu marimea ei. Sa o masori sa vezi ca dospeste. Voi care sunteti la a doua sarcina ati crescut rapid la inceput ca aveati muschii relaxati dar v-am prins si noi din urma
Apropo de burtici rotunde .. pe unde umbla Yvyana?

27+
viitoare mamica de Medeea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Da, era in grafic cu masuratorile la 22 sapt. Teoretic, sapt viitoare m-as duce la un control. Cred ca astept pana atunci. E adevarat ca nici nu am mai pus nici un kg in plus, si nu mai mananc seara, dar oare sa aiba legatura nr kg cu cresterea burtii? Ca la unele dintre voi nu mi s-a parut valabila?

Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 27+ , bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Diana, asa sa-i fie numele, trimestrul III Mi-ai facut pofta de cheese cake

Delia, daca tot ai executat vasele, executa si plimbarea

Paula, aceeasi grija o am si eu. Si pe cantar de o saptamana si ceva nu am nici 100 de grame in plus

Happy Ama 27+ si Eva

Mergi la inceput

Intrebare pt mamele cu experienta si fetele care au auzit pareri As vrea sa ma apuc de spalat hainele lui Lorand. Cum e mai bine cu detergentul, sa fie special, sau merge cel comun folosit de adulti? Eu spal cu ariel diferentiat pe culori. Si la clatire folosesc balsam lenor. E voie sa folosim balsam?

Cumnata mea (una din ele) a fost cu unul din copii dupa nastere, la dermatolog la TG Mures dupa ce a nascut unul din copii, ca avea probleme de piele (nu cele comune) si i-a zis dermatologul ca nu detergentul deranjeaza la bebei ci balsamul de rufe, ca e in ultima apa la clatire, dar asta e valabil cica la copii sensibili la piele.
Presupunand ca am un copil normal, pot merge pe detergenti si balsam clasici?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty200 spune:

Ama da, asa cum spune Delia, am stabilit ca la 27 saptamani implinite intram in trim. 3 de sarcina!

In Cluj "smocurile" de praf la care noi le spunem flocoane sunt la ordinea zilei in orice pozitie a orasului stai, in alte orase nu e asa, de 10 ani de cand ne-am mutat am observat asta. Baiatul umorist cum e de felul lui, n-a iertat nici praful si sustine ca la noi pana si praful e organizat (in smocuri, flocoane...) nu sta asa raspandit in particule mici, a scos asta pt. a ironiza putin dorinta mea continua de a organiza totul in casa ...

Paula stai calma cu burta ca eu de 3 luni mi-o tot masor si doar 1 cm a crescut, parca sta pe loc, am impresia ca se lungeste in sus de nu da plus la metrul de croitorie cu care o masor, bucura-te de ea asa cum e ca o sa-ti pice-n san ce-ai spus in ultimele saptamani cand nu vei mai putea sufla de ea. Eu cred ca noua ne creste inspre spate , am hotarat da?

Edit: acum am vazut ce-ai mai scris Paula, pai daca n-ai pus nici un kg e clar, ai dat jos din strat de grasime pe care l-ai inlocuit cu burta cu continut bebelicios, simplu ca buna ziua ...

26+

bebitza

Mergi la inceput