Stelute de iulie-august 2013(83)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liliana83 spune:

Buna dimineata!
Raportez un w-e placut care a trecut foarte repede.Cu sotul am ajuns la conciliere, mama a fost pe la mine si mi-a facut sarmale si placinta cu mere, socrela mi-a facut ciorba de perisoare.Intr-un cuvant:alintata.
Sambata seara am fost si la eco de rutina ca era doctorul de garda: toate bune ,la fix 28 sapt avem 1231 g si toate dimensiunile in grafic.Urmeaza sa merg peste trei sapt sa-mi dea recomandarea ptr concediu.
Vineri sefu' a hotarat sa se modifice si programul de lucru de la 8.30-17.00 acum e de la 9 la 16.00 ptr toata lumea, deci o ora si jumatate mai putin !Yupiiii!
Fetelor , voi cum mai faceti fata la munca? Ca eu de cand stiu ca mai am doar 2 sapt de munca(intre 1-8 mai e liber ptr toata lumea)parca ma trag cainii la serviciu.Si-ar fi pacat sa ma plang, ca mare lucru nu fac, doar ca e obositor sa stai atatea ore pe scaun....Si cand ma gandesc cate as avea de facut acasa....
Va pup pe toate si va doresc o saptamana cat mai usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia_Rodica spune:

Liliana ce weekend alintos ai avut Felicitari pt bebe sanatos

viitoare mamica de hocheist 24+ Lóránd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Delia, smocurile alea sunt cel mai enervant lucru posibil! La noi vad ca nu se mai fac de cand ne-am mutat (nu mai stam la strada) dar le cunosc atat de bine... Eu as spala vasele, sa nu zic ca le-am lasat asa, apoi as iesi la plimbare

Lili, felicitari pentru we reusit! Si eu foarte greu ma mai urnesc la serviciu si la munca

Happy Ama 27+ si Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobitza_85 spune:

Neata dragelor,

De azi am revenit si eu la serviciu...

Bubulina, showroomul celor de la BebeDesign este chiar pe Stefan cel Mare, la strada, cumva vis a vis de cupola de la Circ. Este imposibil sa nu-l zaresti daca mergi pe jos. Adresa exacta este
B-dul Stefan cel Mare, nr. 32, Sector 2
telefon: +40735530344

Olimp, ai o burtica superba!
Acelasi lucru pot afirma despre Delia si Rodica, care desi le au mai micute, mai finute, sunt la fel de dragalase si frumoase!

Sa avem o zi minunata!

Bobitza 21+ Rebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JoyJoy spune:

Saluti tuturor,

Va doresc o saptamana frumoasa si plina de vesti excelente!

Pupici pe burtici!

Jo 19+

Gugulushele

Never give up on a dream just because of the time it will take to accomplish it.
The time will pass anyway.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Am vazut si eu poze...
Delia incepi sa cresti frumos, dar esti inca finuta.
Olimp nu stiu unde zici ca ai tu kg alea...mie mi se pare ca avem burticile la fel.
In we iarasi m-a oripilat cantarul.

Oricum simt burtica f tensionata, ma doare buricul de intins ce este si abia respir. Maine seara la 7 am programare la ginecolog. Nu era in schema dar macar sa imi vada colul. Ma streseaza durerile de burta si daca imi zice ca e de 4 stau linistita pana nasc (sper ).

Elena & Denisa (26.10.2004)
28 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobitza_85 spune:

Am facut si eu un update al semnaturii

Wow, fetele, am ajuns la 1000 de mesaje! Oare cand le-am scris?

Bobitza 22+ Rebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bobitza_85

Bobitza 22+ Rebeca

Noaptea.

28 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ele

Citat:
citat din mesajul lui Bobitza_85

Bobitza 22+ Rebeca

Noaptea.

28 saptamani

Si eu asta am vrut sa spun, cu o completare- unul cate unul

Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 27+ , bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_popa27 spune:

Buna dimineata la toata lumea
Apar si eu mai devreme azi ..am facut ochi
Ieri am fost la plimbare si mi-a prins mine azi noapte am dormit cu strigaturi la intors de pe o parte pe alta .
Macar m-am trezit si eu ca oamenii
Eu as vrea sa imi iau mai repede natalul dar nu stiu daca mi-l da cineva asa de repde se poate si la 29-30 de saptamani ? ca dr de familie zicea ca de la 32 .. dar eu am calculat si se putea si mai repede. O sa merg dupa trimitere la analize si intreb.
Cris betty ma omorati cu dulciurile Cantarul se supara pe mine . A facut si soacra mea pt mine prajitura cu branza si e preferata mea. Ma chinui sa am abtin sa nu halesc toata tava, in schimb ieri am reusit sa manac 2 pungi de pufuleti una dupa alta si apoi ma mir ca sare cantarul ala cate un kg la 2-3 zile
Ama noi am decis ca atunci cand ai implinit 27 de saptamani si ai intrat in sapt 28 esti in timestrul 3... ramane cum am stabilit
Paula multa sanatate piticului!
De umflata tare la maini eu am patit-o de sapt trecuta. M-am speriat cat de mari s-au facut ca eu port inele de obiceisi abea le-am scos. La glezne mi s-a facut un sant de la sosete cum port tot timpul in casa si nu se mai duce :))) daca nu esti atent ca e sugrumata saraca glezna ar putea sa dea impresia ca e finuta
Liliana ma bucur ca s-au asezat lucrurile

27+
viitoare mamica de Medeea

Mergi la inceput