Stelute de iulie-august 2013(82)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dnapotecuta spune:

Neata... si noi rportam vrem frumoasa dupa o furtuna cu tunete si fulgere aseara. Totul e nins de flori de corcodus. Poate prestam un gratar azi ca vad ca al meu sot s-a trezit in sos.
Mess, draga mea, toata lumea are de-astea in gradina proprie, poate de alta natura. Daca nu zicem asta nu inseamna ca nu trecem prin chestii de genul asta. Uite eu as putea relationa un pic cu tine. Ma rog, al meu gateste, face cumparaturi, munceste pe rupte insa... de cate ori apare un bb la orizont parca il apuca amok-ul. Tot simte nevoia sa iasa sa se duca.... orice numai acasa nu decat cu degetelul ridicat de mine. La noi treburile periodic arata asa: el intarzie te miri pe unde, eu arunc uitatura de rigoare de dimineata, doua zile face totul ca la carte. Apoi o luam de la capat.
E si discrepanta asta mare... o merge el la lucru si eu oi sta acasa.... pentru fiecare situatia celuilalt e mai de invidiat. mie mi se pare ca are o libertate al naibii de mare si lui i se pare ca stau cu cracii pe pereti si n-ar trebui sa am nemultumiri.
Vezi tu... el nu s-a schimbat deloc. Ce s-a schimbat este faptul ca eu nu mai pot fi unde e el. Trebuie sa fie cieva cu copilul si simt ca m-am si linistit oarecum. Ceea ce duce la o singura concluzie. astea cu adaptabilitatea suntem noi. Asa ca, dupa cum zice si Betty, daca tu inca vezi sorti de izbanda in toata povestea, sa incerci tu sa faci un pas in sensul asta. zic eu ca 2 oameni care au in planuri o calatorie la Venetia au totusi si altceva in comun in afara de un bebelus la purtator.

Alina 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

dana ce ganduri de mai bantuie si pe tine...

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

28 + Ilinca
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RLK spune:

Neata fetelor!

Olimp, multumesc pt complimet.

Mess, fetele au scris f frumos. Si eu sunt de parere sa mai astepti putin, sunt convinsa ca atunci cand va aparea bebele situatia se va mai schimba.
Nu stiu unde citeam ca barbatii sunt constienti cu adevarat de faptul ca vor avea un copil, in mometul in care acesta apare fizic.
Iti doresc multa putere si sunt convinsa ca vei trece cu bine peste hopul asta. Cum spunea si Alina, cu totii avem probleme.

Ve pup, o zi frumoasa!
RLK 28+ Mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Mess, da-i pace, mai are 3 luni de copilarit!! Vezi cum se comporta dupa aceea...unii se schimba dupa nasterea copilului, se schimba in bine...oricum nu va mai putea face adunari la voi acasa, daca stati in garsoniera.
Mai rabda un pic, vezi schimbarile survenite si iei atunci o hotarare. Oricum mergeti la Venetia!! Daca totusi nu mergeti, poti sa ne trimiti noua biletele

Olimp, mucosul meu a devenit peste noapte si tusicos...no,asta e, in 3, 4 zile ii trece, il duc iar la cresa si intr-o sapt o luam de la capat

Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 26+ , bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unidanad spune:

Olimp

Mess fii mai linistita. Si eu cred ca , dupa nastere barbatii se schimba. Nici al meu nush cat realizeaza el ca vine bebe dar cand il va vedea .... Si eu am citit cred ca tot pe aici pe site ca barbatii abia dupa ce vad produsu finit isi schimba in totalitate comportamentul.

27+ Patrick
Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxy spune:

Mess si eu sustin ce zic fetele. N-are sens sa va certati, eu v-am vazut pe FB si chiar pareti un cuplu fain, iar sotul tau are aspect de om serios. Nici macar nu stii daca e vina lui sau a hormonilor sarcinii. Cel mai bine ignora comportamentul lui si gandeste-te ce te face pe tine sa te simti bine (fara sa aiba legatura cu el). Fa doar ce-ti prieste, iar daca comentea ignora, daca nu te poti abtine numara in gand.
Si pe mine ma apuca damblaua uneori, la ultima deplasare a sotului aveam un sentiment ca mai are pe cineva cu el (va dati seama la ce ma refer) asa ca eram ff nervoasa, nu i-am reprosat absolut nimic (hotul neprins negustor cinstit si nu vreau sa par ridicola asa ca am inghitit in sec). Cand s-a intors mi-a venit cu parjoale si clatite ca a trecut pe la mama colegului lui (deci a plecat in deplasare cu colegul, un domn in mai varsta si foarte serios)asa ca e clar ca imaginatia mea bolnava plus hormonii o luase razna. El era stresat ca avea dosar la inalta curte si eu ma gandeam ca imi ascunde ceva. Hormonii astia!

Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 27+ Letitia

Mergi la inceput

paula sanatate la pitic...vad ca e un cerc vicios cu gradinitele astea ...focar de muci ...

aporpo stiti se se mai faca ceva morfologie in trimestrul 3 ?

2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat

28 + Ilinca
Ilinca

Mergi la inceput

oxana parjoale ia fa bine si trimite cateva prin curier

glumesc , bunica mea facea , e este din Cetatea Alba ,dar acum are 89 de ani nu mai gateste , noi oricat am incercat sa facem nu au acel ceva ....nu am gasit secretul...

28 + Ilinca
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

neata!

sumarul de urina macar, daca nu si urocultura, sunt bine de facut in fiecare luna. inainte cu cateva zile de urmatoarea echografie faceti pish la borcanel si gata. infectiile urinare in sarcina in proportie f mare trec neobservate fiind asimptomatice insa pot duce la declanarea unui travaliu prematur. nu riscati.

Betty eu am o sora de 13 ani care a venit prin trompele legate ale mamei

de miscat tin minte ca m-am panicat la mijlociu. nu il simtisem toata ziua asa ca seara m-am prezentat la echo. mister statea transversal, cu spatele spre buricul meu, de miscat misca f bine insa dadea intr-o zona in care eu nu simteam nimic.

o duminica faina

-----

O poveste cu Minuni - o roza, un fluturas dragalas si 23 s

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxy spune:

Olimp, stiu ca este morfofetala si de tr. 3, dar la prima sarcina eu n-am facut. Sa vad ce imi zice dr. acum. Trebuia sa merg la el sapt. trecuta si n-am apucat. Sapt. asta sa vad cum reusesc sa ajung ca deja sunt la dispozitia sotului cu masina.

Olimp eu fac des parjolute, e simplu de facut. Dar la fel cum zici, nu sunt asa ca la mama/bunica.

Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 27+ Letitia

Mergi la inceput