MONTIGNAC (187)...STIL DE VIATA NU DIETA

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ariadna16 spune:

De-men-ti-al
Caress, neaparat merita sa incerci reteta mea de humus!
Am pus naut, lamaie, ghimbir, seminte de susan usor prajite si...chimen
Are un gust special. Imi place de nu mai pot. Sincer, eu ocoleam humusul, credeam ca nu-mi place
e gata, il maninc gol cu salata verde si castraveti. Bun-bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brindusik spune:

moama moama m-ati zapa cu humusul....nu e mare bataie de cap cu el?
eu cumpar de aici...organic..

meniul de azi (am terminat cu detoxu)
Md: 2 mere coapte, un pumn de zmeura, o banana
G: lapte cu inka(adik ceva seamanator din secara, orz , cicoare-organica treaba si fara adus de zahar), un varf de stevia
P: salata orientala (ou, naut-conserva organica, ceapa rosie, masline negre, otet de mere si ulei de masline)
G: o porto si vreo cateva migdale
C: o sa am orez in lapte de migdale cu ceva stafide prin el

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caress spune:

Si mie mi-e pofta de mor, cred ca fac si eu diseara...mai am o cutie ,,pentru puturosi''.Ghimbir nu am folosit niciodata, l-am mirosit doar, e foarte aromat, nici nu stiu daca sa risc sau nu...Vedem.

Eu azi sunt cam ametita, cred ca am tensiunea foarte mica, nu cred ca sunt hipoglicemica, ieri nu am mancat aproape nimic sarat, am fost si la sala, sa vezi ce imi albesc drobul cu sare la pranz...Nici macar foame nu imi e..doar pofta de humus.:)

Mergi la inceput

Eu m-am riscat, a iesit bun...am pus si putin usturoi, foarte putin, de-abia se simte. Ei, asa se nasc retetele, prin incercari, nu?
Dar de ce nu vroiai sa fierbi tu nautul, ce experienta naspa ai avut? Sau care e problema?

Mergi la inceput

Pentru ca singura data cand am incercat am nimerit un naut care nu afiert ca lumea nici in 8 ore.Am punga acasa, am tot zis ca il arunc pe camp sa il manance ciorile, nu l-as arunca la gunoi.O sa ii fac o poza, sa nu cumparati vreodata.L-am tinut la inmuiat 14 ore, nu am pus sare, i-am pus si bicarbonat...nu a fiert.Punct.Daca vrei sa citesti odiseea primului meu humus, e aici:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=177374&nm=Humus-facut-in-casa

Big boy, e si pentru tine...:)

Mergi la inceput

Caress, la mine a mers lin. Am citit odiseea ta .
Eu l-am pus ieri la inmuiat, iar de fiert, azi, nu cred ca a fiert mai mult de o ora. Dar eu am scos camasuta aceea de pe toate boabele, asta a durat mai mult. Poate de aceea, oare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

Dragele mele, am copii mari! Va fac cinste cu o felie din tortul facut de noi (eliminati voi nepermisele din el...eu asa am facut:))):

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=485031878219247&set=a.485031854885916.1073741825.100001373170817&type=3&theater

p.s. Brindu, uite purceii!!! :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

Buna ziuaaaaa va puppp ... mvaiii ce mult ati scris ...

puisorule stiu ca ar trebui ... in fiecare zi imi propun ca ma pun sa fac sport acasa dar cum ajung super mega obosita si dupa ce mai fac si mancare nu mai am chef de nimic doar de vegetat la televizor la un film

ariadna interesanta varianta cu ghimbir de a prepara nautul ... trebuie incercat , nu are de ce sa nu fie bun si asa
daaa, e munca de chinez batran sa dai jos pielea de pe naut ... dar iti spun eu ca iese mult mai fin si plus de asta nu baloneaza
eu am scos camasuta de pe boabe dupa fierbere
susan prajit in loc de humus ? interesanta idee

ariel super tortul, superbi voi La multi ani !!!!!!!! sa-ti traiasca frumosii copilasi sanatosi si voiosi

si eu o sa pun azi in apa nautul si maine seara-l prepar

Mergi la inceput

ariel, da, super tortul si voi
La multi ani !!!!!!!! sa-ti traiasca frumosii copilasi sanatosi, voiosi si bucurosi
Ce-as vrea si eu sa pot minca o felie de tort de cioco
Nu am mai mincat de multa vreme cioco si au fost perioade muuuult in urma (ani) cind mincam si una o data, de stress

Mergi la inceput

Ariel, toate ciocolatele alea care imbraca tortul sunt Kinder???

Ariadna, ia-ti ciocolata neagra, cu peste 70 % cacao, si poti manca 2 patratele la gustare.Ai scos taiteii din supa???

Mergi la inceput