Stelute de iulie-august 2013 (76)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns unidanad spune:

Mbk eu tocmai ce am trecut printr-un episod dasta. Acum 2 sapt aproape am slabit si 1.5 kg am avut diaree si mi-a trecut. Dar vreau sa zic ca in primele 2 zile cand a inceput aveam ba frisoane ba calduri ma durea stomacu nu puteam manca si nici sa ma ridic din pat nu aveam putere. Eu cred ca ai papat ceva ce nu ti-a facut bine. Sper sa nu fie nmk dar mai bn faci analiza.

26+ Patrick
Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MBK spune:

Sper sa fie ceva simplu! Cat te a tinut si ce ai luat?

Mergi la inceput

Am mai pus si eu o poza cu burtica mie mi se pare ca nu a mai crescut dat o prietena mi-a zis ca nu vad eu bn . Sigur ea are dreptate.

26+ Patrick
Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Ai grija de tine. O sa treaca perioada si gandestete ca totul va fi bine pana la capat. Ce ai gatit bun?

Multumim pentru ganduri.

Citat:
citat din mesajul lui Maeve
Ele, eu daca efectiv stau in pat nu am contractii, dar daca ma foiesc putin imediat mi se intaraste burta, de dureri de spate nu mai zic. Ma simt ca o handicapata in sarcina asta, cand in cealalta zburdam la ora asta, acum stau ca o baba in casa si nu-mi place deloooooc

Am gatit si eu putin dimineata, m-am jucat cu fiica-mea, acum imi fac de cap uitandu-ma la seriale

Monicus felicitari pentru baietel!

Monica, mamica fericita de Ana (15.12.2008)
23+

Fratior dulce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Dana, ti s-a tuguiat asa burtica f dragutz

Happy Ama 25+ si Eva

Mergi la inceput

Nu am luat absolut nimik am incercat sa mananc ceva sa ajute(banane f multe). Eu nu iau pastile decat in cazuri f critice ( la mine durerile de cap sunt groaznice, am niste probleme si ma tin 3 zile durerile timp in care imi vine sa il smulg ).
EDIT: Ma tinut cam o sapt si un pic

26+ Patrick
Dana

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui happy_ama

Dana, ti s-a tuguiat asa burtica f dragutz

Happy Ama 25+ si Eva

Multumesc

26+ Patrick
Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

Fetele m am linistit m am speriat foarte tare au fost niste dureri pe care nu le am mai avut pana acum dar au trecut cu 2 no-spa erau dureri de la picior dar asa tari ca ajungeau la burtica pe care o intareau

amalia tsakoniati
26+ Maria-Anastasia Irini-Ioanna
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota .

Mergi la inceput

Si eu eram asa, dar de 1 sap iau pastile mai multe! Cat te a tinut diareea? Numai cu banane ai dres o? Ptr durerile de cap ai incercat sa stai la intuneric , sa nu ai migrene! Asa are si mama dureri de cap care tin 2-3 zile - daca nu sta in bezna la liniste si daca se poate sa vomite Macar o data ii trece !

Mergi la inceput

Ama , ma bucur ca sunteti ok!pup

Mergi la inceput