Stelute de iulie-august 2013 (76)
Raspunsuri - Pagina 17
monicus spune:
Multumesc frumos draga gravidutza.
Tu cum te simti su doua stelutze?
Citat: |
citat din mesajul lui amaliaro monicus felicitari pt putzulica |
Monica, mamica fericita de Ana (15.12.2008)
23+
Fratior dulce
happy_ama spune:
MBK, eu la RM nasc. Eu am prietene si colege de la care am feedback pozitiv. Imi pare rau ca ai trecut printr-o experienta mai putin placuta acolo insa sunt convinsa ca la orice spital, stat sau privat, exista povesti pozitive si povesti negative. Uite si Polizu, spre ex, cate nenorociri s-au intamplat acolo... Sa ne fereasca Cel de sus, zic eu! Dar trebuie sa gasesti un dr in care sa ai incredere si pe care sa te bazezi. Asta face diferenta intre parerea buna si cea mai putin buna cred
Happy Ama 25+ si Eva
monicus spune:
Stai linistita draga gravidutza, si mie imi place mult sa gluemsc, sincer... dar eu doar iti explicam fara sa ma supar, Doamne fereste. ca nu am de ce.
Imi plac glumele si oricand sunt deschisa destindem atmosfera.
citat din mesajul lui Bobitza_85 Monica, eu glumesc draga mea! Normal ca si pt ,mine e primordial sa fie bebe sanatos, indiferent de sex,mai ales ca la noi e primul copil si nu sunt preferinte in materie de sex, dar ma amuzam si eu asa, ca "se schimba macazul " cand nu te (mai) astepti |
23+
Fratior dulce
monicus spune:
Esti o dulce.. multumim frumos.
citat din mesajul lui Delia_Rodica Felicitari si pt puta |
23+
Fratior dulce
monicus spune:
De ce nu ai somn? Trebuie sa va odihniti aveti nevoie.
Conteaza mult sa fii bine.
citat din mesajul lui doxy Neata! Am venit sa preiau stafeta de la 4. N-aveam somn asa ca am venit la bucatarie sa mananc kiwi si sa-mi iau elevitul. Acum va citesc. |
23+
Fratior dulce
monicus spune:
Multumesc frumos pentru ganduri.
Frumos ca ati reusit sa cumparati mobila. Bravo... o sa ii placa printesei.. cu siguranta.
sa va fie de bine iesirea si s ao faceti mai des.... face bine.
citat din mesajul lui happy_ama Monicus, felicitari pt baietel! Noi vineri am luat mobila pt piticanie si ieri am montat-o . Am fost si la targ ieri dar nu am cumparat nimic... In schimb am papat niste mici . Si aseara am iesit si noi in centrul vechi dupa muuuuulta vreme....cata viata!!! |
23+
Fratior dulce
MBK spune:
Normal asta este parerea mea si am trait p pielea mea- nasterea ka privat este ptr sarcini dara probleme si in nici un caz gemelare! Nu v am povestit ptr a va face sa va puneti semne de intrebare- doar ca raportul calitatea servicii- pret nu este justificat!Fiecare face ce vrea!
monicus spune:
Interesant.. nu stiam ca exista asa ceva. Multumim frumos.
citat din mesajul lui unidanad ce parere aveti? Dianatal? http://www.epi-no.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=74%3Anastere&catid=50%3Anastere&Itemid=12&limitstart=2 26+ Patrick Dana |
23+
Fratior dulce