Stelute de iulie-august 2013 (76)
Raspunsuri - Pagina 16
Ele spune:
Olimp in vise doar ....
la cat smotruiesc in casa, asta mi-ar mai lipsi..pensiune.
Elena & Denisa (26.10.2004)
27 saptamani
Ele spune:
Oxana pai ori drumul meu la Roman sa imi iau patutul, ori al tau la Bv e aprox la fel. Si tre sa il fac...e OBLIGATORiU..dar astept ca si tine vremea buna sa dau cu var.
prietenii tai au mai multe camere ca mine, deci te cazezi la ei si faci gratar la mine.
Elena & Denisa (26.10.2004)
27 saptamani
olimp spune:
ele glumeam..
oxy cred ca si mie mi-ar fi groaza sa ma aventurez la distante mai mari , si acum pe drum venind acasa parca ma deranjau toate denivelarile , mi-am luat burtoiul in brate si-l tineam protector ...
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
27 + Ilinca
Ilinca
MBK spune:
Diana Ama Olimp ms mult! Doctorul meu este numai la particular, sistem privat de care m am lecuit sapt trecuta cand am fost internata!Eu am si trombofilie si ce mai scrie in semnatura. De fapt m ar interesa un medic la Polizu, avand sarcina gemelara, dar si Medicul sa fie interesat de starea pacientei!Nici bu stiu pe unde sa ma duc si de unde sa incep!:(((((((
happy_ama spune:
MBK, al meu nu e la Polizu. E la CF2 si regina maria... O sa mai intreb si eu si daca aflu de cineva bun iti spun
Happy Ama 25+ si Eva
doxy spune:
Ele saru mana! Dar nu cred ca ma aventurez. De cand ne am mutat la casa mi e suficienta curtea mea, stau intr o zona cu aer curat si multa liniste. Acum doar sa se incalzeasca odata! Am uitat sa zic ca eu mai merg 2 sapt. la servici. Cred ca sapt. viitoare imi vin de la centru ca sa le predau totul.
Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 27+ Letitia
MBK spune:
Ok ms mult! Oricum m am hotarat si voi continua cu 2 medici-cand i- oi gasi bineinteles:)))Si al meu e Numai la Reg Maria- cica ar fi nu stiu ce al maternitatii Baneasa, daca n ai prob e ok,la ecografii e bun! Comunicare 0- la tel nu rasp , doar prin mesaje comunicam- doar 1 mesaj f scurt atat! Daca vrei sa nasti la Reg Maria te as sfatui sa te mai gandesti- eu am fost internata acolo si nu e kiar cum se spune. Eu desi am contract semnat, acolo NU nasc- ma duc la stat! Mi s a Spus ca pot Avea grija de bebelusi nascuti la 26 sapt- o mare minciuna- mie mi a Spus Dr ca tre sa am min 30 sapt si multe altele, care m au pus pe ganduri!
paula_m spune:
Salutare!!
Am avut o zi plina, de dimineata am fost la zoo si dupamasa la un gratar la nasi, au si ei un baietel de 2,6 ani. E nebunie cu 2 copii, nu mai stiam la care sa strigam
MBK, daca ai diaree de cand ai fost in spital, eu as trimite un scaun la analize, poate ai luat ceva pe acolo. Nu e tosmai caracteristica unei sarcini, diareea asta.
Aaaa, apropo de diaree, eu stiu ca de obicei inainte de a naste, inainte cu 2, 3 zile de a incepe travaliu , incepe diareea. Nu stiu exact care e explicatia, cred ca asa se pregateste organismul de nastere. Deci, diareea, cand sunteti prin ultimele 2 sapt, sa stiti ca anunta nasterea
Amalia, nu te prosti...
Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 25+ , bb2
MBK spune:
Paula , la asta m am gandit si eu ca poate oi fi luat ceva de acolo- ca pana la spital nu Aveam nimic:(((((( Oare daca ma duc cu proba de Acasa in recipient cump din Farmacie , imi primeste? Va intreb ca nu stiu cum se procedeaza!
paula_m spune:
Citat: |
citat din mesajul lui MBK Paula , la asta m am gandit si eu ca poate oi fi luat ceva de acolo- ca pana la spital nu Aveam nimic:(((((( Oare daca ma duc cu proba de Acasa in recipient cump din Farmacie , imi primeste? Va intreb ca nu stiu cum se procedeaza! ambele mthfr heterozigote, pai 844 homozigota, Pai 675 heterozigota,PCO,Hashimoto |
Pai, altfel nu vad cum...eu nu mi-am mai dus demult scaun pt analize, dar ale lui Raul asa le duc, ca doar nu am cum sa-l pun sa faca acolo. Sunt recipiente la farmacie. Eu stiu ca la copii e indicat sa iei din 3 locuri diferite, dar cred ca asa e si la oamenii mari. Si te intreaba ei ora la care ai recoltat.
Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 25+ , bb2