Stelute de iulie-august 2013 (76)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Amalia, eu am patit si pe stanga si pe dreapta ce spui tu. Pe dreapta m-a tinut cam 24h non-stop...de v-am zis ca am si visat prostii

Olimp, ce dor imi e si mie de munte...

Eu sunt in plin bombardament. Pitica mea de vreo ora ma tine in suturi. Zici ca se da peste cap

Happy Ama 25+ si Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodora86 spune:

da Olimp asa zic si eu ii multumesc LUI D-ZEU ca sa incheiat cu bine

Mergi la inceput

Teo

Ma bucur ca va place camaruta Ma gandeam ce ar fi sa iasa baietel la cate hainute roz am luat

Happy Ama 25+ si Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MBK spune:

Buna seara , fetelor! Ce mai faceti? Scuzati ca inca n sm reusit sa Fac poze si sa pun in album, dar de cand am iesit din spital am Diaree- nu stiu cauza. Cred ca ma voi duce sa Fac analizele la ce iese ! Doctorul mi a Spus Smecta 2 / zi- am luat toate büne si frumoase, dar cum n am mai luat iar a inceput si iar mi a Spus Smecta timp de 7 zile! De cand iau utrogestan a inceput si o mancarime- iubitul meu Dr mi a Spus sa trec pe Arefam- am impresia ca nu prea ii pasa de sarcina mea sau asa este el! Sunt in Cautare de un medic caruia ii pasa de Pacienta si mai ales de bebei!Sfatul meu fetelor- nu va duceti la pomul laudat- asa cum am facut eu- #304;mi vine sa plang nu mai pot- stresez si copiii :(((((Amalia lasa ca va fi totul ok- Tocmai U care ne incurajai ? Pup burticile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodora86 spune:

AMA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Dragi burticute, eu va astept cu mare drag la munte.
Care si cum veniti, nu uitati sa dati pm, sa ma sunati ca am nr trecut pt picassa. daca vine vremea calda sunt sigura ca toate o sa va doriti sa va ozonati plamanii.

Elena & Denisa (26.10.2004)
27 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

mbk asta iti trebuia acum diaree , ai mare grija de tine si te piticuti , poate ca ar fi bine sa-ti gaseti un dr care sa-ti inspire incredere sa sa fii consvinsa ca si el este dedicat minunilor tale...

ele sa inteleg ca-ti deschisi pensiune

teo

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

27 + Ilinca
Ilinca

Mergi la inceput

MBK din cate stiu dr renumiti cam asa sunt ca atitudine...Ce fel de dr cauti? Eu ti-l recomand cu drag pe al meu. E super uman si am mare incredere in el

Happy Ama 25+ si Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_popa27 spune:

MBK Nu fi speriata draga mea de o diaree ca nu e grava. Eu am avut peste o luna in primul trimestru de la vitamine ..sau Mg ..sau acid Folic am renuntat la toate si mi-a trecut. Am supravietuit pe cartofi fierti, banane si paine prajita.
Eu mai am din cand in cand cate un episod trecator la unele alimente.
E o problema numai daca si vomiti si nu poti tine nimic in tine ca te deshidratezi si deshidratarea e problema in sarcina .. in rest daca reusesti cat de cat sa manaci si sa bei multa apa o sa treaca. Fa analiza ca sa te linistesti sa fi sigura ca nu e toxiinfectie alimentara.. dar si daca e nu e o prob grava.. supara copiii

27+
viitoare mamica de Medeea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxy spune:

Amalia te pup pe tine si pe micute, sa stea cumintele acolo si sa nu ti mai faca emotii.
Ele e a doua invitatie la Brasov. Ieri ne au sunat niste prieteni sa ne invite la ei la Brasov.Au apt cu 4 camere chiar sub tampa. I'll intrebam azi pe al meu daca sa ne aventuram pana la Brasov. Sunt mai fricoasa in sarcina asta.

Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 27+ Letitia

Mergi la inceput