Stelute de iulie-august 2013 (76)
Raspunsuri - Pagina 19
happy_ama spune:
Amalia, bine ca te-ai linistit! Ai vazut cum am sarit toate ca arse...
Happy Ama 25+ si Eva
amaliaro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui happy_ama Amalia, bine ca te-ai linistit! Ai vazut cum am sarit toate ca arse... Happy Ama 25+ si Eva |
Am vazut mandro sa vezi eu cum eram ca iti dai seama ca fetele sunt inca mici si trebuie sa mai stea la dospit
amalia tsakoniati
26+ Maria-Anastasia Irini-Ioanna
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota .
happy_ama spune:
Vor sta, sunt convinsa! Ele sunt niste mici minunici si tu stii asta cel mai bine. Doamne Doamne le va proteja pana sunt puternice si gata sa o cunoasca pe mami
Happy Ama 25+ si Eva
amaliaro spune:
citat din mesajul lui happy_ama Vor sta, sunt convinsa! Ele sunt niste mici minunici si tu stii asta cel mai bine. Doamne Doamne le va proteja pana sunt puternice si gata sa o cunoasca pe mami Happy Ama 25+ si Eva |
multumesc draga mea si Doamne ajuta la toate gravidutele
amalia tsakoniati
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota .
MBK spune:
Âmin iubita! Si sper sa nu mai trecem nici una printr un episod Atat de infricosator- cred ca e ceva in are - de 2 sap prea o tinem in dureri contractii si altele!
unidanad spune:
citat din mesajul lui MBK Si eu eram asa, dar de 1 sap iau pastile mai multe! Cat te a tinut diareea? Numai cu banane ai dres o? Ptr durerile de cap ai incercat sa stai la intuneric , sa nu ai migrene! Asa are si mama dureri de cap care tin 2-3 zile - daca nu sta in bezna la liniste si daca se poate sa vomite Macar o data ii trece ! ambele mthfr heterozigote, pai 844 homozigota, Pai 675 heterozigota,PCO,Hashimoto |
Direea a tinut cam o sapt. Cu durerile de cap cel mai mult stau in pat in plapuma imi pun comprese cu apa rece si sa nu aud nici un sunet. Orice am impresia ca se aude printr-o statie daia de nunta . Am avut noroc in sarcina am avut doar de 2 ori dureri asa mari. Problema este de mai multi ani am o vena la ceafa care de la stres se umfla f tare. De cand am aflat sunt f zen Nu prea ma enervez dar daca se intampla ...... pt care ma enervat
26+ Patrick
Dana
diana_popa27 spune:
Mi-e greata. M-am culcat la amiaza si m-am trezit cu o senzatie ciudata. Am mancat un iaurt cu paine prajita si acum mi-e greata. Nu inteleg de la ce Cand m-am culcat mancasem de 2 ore si nu imi era rau Sper ca nu e raceala
27+
viitoare mamica de Medeea
amaliaro spune:
citat din mesajul lui MBK Âmin iubita! Si sper sa nu mai trecem nici una printr un episod Atat de infricosator- cred ca e ceva in are - de 2 sap prea o tinem in dureri contractii si altele! ambele mthfr heterozigote, pai 844 homozigota, Pai 675 heterozigota,PCO,Hashimoto |
Nu este nimic in aerdoar ca sarcina e avansata si incep neplacerile tri III sa speram ca vom trece cu bine peste perioadele critice
amalia tsakoniati
DOAMNE ITI MULTUMESC!
happy_ama spune:
Diana, poate sunt arsuri... Si eu le resimt puternic de la o vreme. E normal in perioada asta
Happy Ama 25+ si Eva