Stelute de iulie-august 2013 (75)
Raspunsuri - Pagina 18
Ele spune:
Mony am scris eu putin mai sus, cum se pun pozele la mesaj.
Maeve tu mai ai contractii? eu si daca stau la pat tot am, poate nu asa crunte sau dese, dar le am.
Elena & Denisa (26.10.2004)
26 saptamani
Mony08 spune:
Multumesc Ele
Am pus si eu poze la 2 luni dupa nastere.....
Mony de Denis Adrian (01.08.2009) + 26+
puiut
Ele spune:
Mony suuuper!!!! cred ca depinde de metabolismul fiecaruia..sau cum il activam.
26 saptamani
paula_m spune:
Cata nedreptate in lumea asta!!!! Nu inteleg de ce unele pot arata asa dupa 2 luni de la nastere , si altele nu!!
Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 25+ , bb2
graphistar spune:
Diana, multumesc! baga poze cu zambet , bucura-te de burtica. sa nu te intrebe bebe cand creste, de ce erai serioasa.
mi-am montat aparatul pe trepied si cand am starea, pac imi mai trag o sedinta foto. iti dai seama ce de poze va avea bebe, daca din burtica il tin intr-o pozare! am incercat sa fac o data pe saptamana, dar sarisem vreo 3 sapt. asa ca am zis sa scot parleala si am scapat si in dulapul cu haine
Ele, te pup! lasa acreala pt soacre, tu esti acum intr-o perioada minunata a vietii tale, incearca sa te bucuri de puiul ce creste in burtica. sarbatoreste burtica in fiecare clipa, mangai-o si zambeste, e un dar extraordinar!
Aratai bine la 1 luna dupa nastere. mi-ar placea sa "patesc" si eu asa. d-aia ma lupt cu niste pilates si cu o minge gigant prin casa
Betty, cat ma bucur de reactia fetei tale! facea ea pe dura, dar uite ce s-a indulcit!
pozele sunt criminale. aia cu puta in pahar e de belea!
Mony, fotomodela erai la 2 luni
22 + Alexandru
Laura
unidanad spune:
Citat: |
citat din mesajul lui paula_m Cata nedreptate in lumea asta!!!! Nu inteleg de ce unele pot arata asa dupa 2 luni de la nastere , si altele nu!! Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 25+ , bb2 |
Mare dreptate ai
Mony esti tareeeeee
26+ Patrick
Dana
Ele spune:
Am pizza in cuptor..miroase de mori....
Graphy teoria o stiu, greu e cu practica. Bravo pt pilates.
26 saptamani
unidanad spune:
Am o cunostinta a ramas gravida avea 38 kg( da cam anorexica) a ajuns la 56 kg,si la 2 saptamani de la nastere avea 40 kg ( Imaginativa cum arata )
26+ Patrick
Dana
Mony08 spune:
Sunteti tare dulci fetele
Las sa vedeti ce repede slabiti,numai orele de nesomn,plus alaptatul,plus ca de multe ori nu o sa apucati sa mancati,nici nu o sa va vina sa credeti ce repede o sa se duca kg.
In pozele alea eream la o nunta,eream nedormita,mergeam din 2 in 2 ore sa alaptez piticul,tin minte ca mi-a fost tare greu.
Adevarul este ca ma simteam tare bine in pielea mea la 2 luni dupa nastere Dar cum trecea timpul am tot slabit si am tot slabit ....pana am ajuns iar schiloada.....Asa ca acum o sa incerc sa fac tot posibilul sa nu mai slabesc,imi doresc sa raman undeva la 54 kg.
Mony de Denis Adrian (01.08.2009) + 26+
puiut