Stelute de iulie-august 2013 (75)
Raspunsuri - Pagina 17
Ele spune:
Diana nu stiu ce sa zic, daca retragerea burtirii difera de cum nasti. Speram sa fim cu toate norocoase, sa nu aratam ca niste clovni dupa.
Dana daca ar fi vreo regula fiza, ar fi tare usor.
Cred ca nu vrei sa iti doresc "binele" (care l-am primit si eu de la altii), sa ai un bebe colicos care sa nu doarma noaptea si sa vezi ce miss te faci intr-o luna. De o sa zica lumea ca ai avut hepatita.
Prioritatile o sa se schimbe dupa ce nastem. Eu cred, ca minim 2 luni, nu o sa ne stea gandul la slabit. Abia ne intram intr-un ritm, ne invatam cu bebe mic, nu o sa avem timp necesar sa ne gandim ce facem cu burtile noastre mari.
Acum despicam firul in patru ca avem creierii cat de cat linistiti.
Dupa vorbim de regurgitari, kk verde, furia laptelui.
Elena & Denisa (26.10.2004)
26 saptamani
paula_m spune:
Dana, esti cea mai tare!!
Eu n-am avut norocul tau Elena . Am mers la spital cu 85 kg, am iesit din spital cu 75 kg, in prima luna am dat inca 5 kg si apoi am stat mult si bine la 70 de kg, nu am mai reusit sa mai dau jos si ultimele 5. Am ajuns la 67 de kg si acolo am ramas. Dar sunt lenesa lenesilor, si nici de la mancare nu ma abtin. De aceea, stiu ce inseamna fiecare kg luat acum.
Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 25+ , bb2
betty200 spune:
Fetelor invatati si baba cum sa puna poze la mesaj jos ca a tot explicat cate una din voi dar asa in mare si eu n-am reusit sa gasesc nici un buton care sa ma lase sa incarc poze la mesaj. Am 2 poze faine una cu ultima aparitie in materie de carucioare (eu zic ca-i pentru categoria cocalari) si una cu o metoda ciudata de a face economie la pampersi (se aplica mamicilor de putze).
Edit: multam Ele, a reusit si baba sa incarce 2 poze! Wau, sunt realmente mandra de mine!
25+
bebitza
Ele spune:
Citat: |
citat din mesajul lui paula_m Dana, esti cea mai tare!! Eu n-am avut norocul tau Elena . Am mers la spital cu 85 kg, am iesit din spital cu 75 kg, in prima luna am dat inca 5 kg si apoi am stat mult si bine la 70 de kg, nu am mai reusit sa mai dau jos si ultimele 5. Am ajuns la 67 de kg si acolo am ramas. Dar sunt lenesa lenesilor, si nici de la mancare nu ma abtin. De aceea, stiu ce inseamna fiecare kg luat acum. Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 25+ , bb2 |
Paula am fost norocoasa, dar i-am dat norocului cu piciorul, Adica am pus 10kg cat am alaptat. Si asa am stat pana la 1.8 ani ai Denisei. Aveam 78kg, deci eram mai mare ca tine. Si nu le dadeam jos deloc..pana.....pana la o criza conjugala (ca de aia am zis ca vorbeam din experienta)cand am dat jos in 2 luni de am ajuns 59kg. (total nesanatos).
26 saptamani
Ele spune:
Betty, uita-te sub mesajul postat de tine.
Ai lista acolo cu : aproba, dezaproba....la final in dreapta scris Galerie mesaj, dai click si te lasa sa urci poze din pc-ul tau.
Si eu sunt noua la cap asta (oxana merci!)
26 saptamani
diana_popa27 spune:
Paula Ele Dana clar o sa fim toate niste norocoase si o sa fim sirene dupa.
27+
viitoare mamica de Medeea
betty200 spune:
Vai Ele, m-am prins si eu de figura, multumesc de explicatie in detaliu. Am executat incarcarea.
25+
bebitza
Ele spune:
Betty cu o "masina"din aia nu m-ar deranja sa fiu plimbata. e ditai "mercedesul"in ale carucioarelor.
Iar de faza cu economia la pampersi..folosesc vorba sotului: cap sa ai, ca idei iti vin.
26 saptamani
Mony08 spune:
doxy cu renovarea apartamentului mergem cu incetinitorul din pacate....speram sa reusim pana in iulie sa terminam
Delia multumesc,o sa trec pe lista
Ama esti o draguta
Eu la prima sarcina am luat 20kg si la doua luni dupa ce am nascut am slabit destul de mult....
Nu stiu cum sa pun poze la mesaj,poate ma ajutati
Mony de Denis Adrian (01.08.2009) + 26+
puiut