Stelute de iulie-august 2013 (75)
Raspunsuri - Pagina 16
diana_popa27 spune:
Eu ma pregatesc pshic sa nu intru in depresie daca nu o sa fiu trasa prin inel imd dupa ce iese Medeea
Sincer nici nu cred ca o sa imi pese prea tare o perioada de silueta cand o sa am mogaldeata in grija
27+
viitoare mamica de Medeea
Ele spune:
chiar daca sunt critica mereu cu mine, zic ca dupa prima nastere aratam fff bine. Nu am ramas cu burta, ma dezumflasem total, dupa ce am iesit din spital nu am avut nici un fel de discomfort legat de ce povestea Diana. Am in albumul de pe Dc cateva poze, ma duc sa le caut.
Eu m-am porcit max cat am alaptat si am pus 10 kile.
Ramasasem gravida cu Denisa la 63 kg, am pus 22+ , dar din spital am iesit cu 67.
De data asta sper sa uit de pungile de Joe. Nu cred ca un Monti ne-ar face sa pierdem laptele iar dupa si eu ma gandesc tot la Dukan.
Elena & Denisa (26.10.2004)
26 saptamani
happy_ama spune:
Vorbaretele mele dragi!
Multumesc tuturor pt aprecieri dar chiar asa e...involuntar comparam cu ce stiam fiecare inainte... Eu am reusit sa resuscitez putin cantarul alor mei si, veste: am implinit 12 kg sper sa ma opresc la 19 cat e normal pt o fosta subponderala
Mony te intelegem. Si eu obosesc la fel, f repede. Si eu nici nu am un copilutz dupa care sa "alerg" ca tine. Asa ca esti f bine!!
Am fost si eu la targ. Neinteresant....doar asa, ca sa mai vezi lucrurile "la fata" dar in rest....dezamagire....Delia, am vazut carucioarele DHS....praf!
Happy Ama 25+ si Eva
diana_popa27 spune:
Ele asta cu disconfortul de asezare a organelor am citit-o tot pe net pe undeva. Articole de genul "la ce sa te astepti dupa nastere". Acolo am citit de lohii, de mastita si de alte cele...
Si de burtici ma uit la fele care au nascut ca sa stiu si eu la ce sa ma astept. Dupa gafa cu fata aia sunt mult mai atenta la ce gogosi scot din gura cand ma intalnesc cu proaspete mamici.
Binenteles ca in secret vreau sa fiu aia pe care "nici nu se vede ca a nascut" Dar daca nu se intampla asta o sa incerc sa nu fac o tragedie
27+
Ele spune:
atasez o poza , de la fix o luna dupa ce am nascut.
26 saptamani
Ele spune:
Eram obosita maximim, aveam o privire tampta,sanii curgeau ca la robinet si nu am vazut decat in poza ca se vad discurile in sutien , dar nu eram grasa. (doar nelucrata, pe atunci nu faceam sport deloc)
O sa caut poza si la 1 an a Denisei, sa vedeti acolo elefant.
A intrebat cineva de lohii dupa cezariana, se elimina ca la toate gravidele. Nu se scot odata cu placenta prin operatie. Se face toaleta zilnic de nesuferitele din spital si umbli cu ditai tampoanele.
26 saptamani
unidanad spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ele atasez o poza , de la fix o luna dupa ce am nascut. Elena & Denisa (26.10.2004) 26 saptamani |
Unde???? Vreau sa vada si ochiu meu
26+ Patrick
Dana
diana_popa27 spune:
Ele arati super bine!
Chiar vroiam sa intreb si eu de retragerea burticii daca se intampla la fel si pt cezariana si pt nastere naturala sau la naturala e mai brusca. Cele 2 prietene ale mele care aratau "de parca nici nu ar fi nascut" au facut cezariana dar in sarcina au luat una 10 kg si cealalta 11 kg asa ca nici urma de sarcina pe ele dupa 2 luni
27+
unidanad spune:
Ele erai superrr . Sper sa fiu si eu asa dupa nastere. Apropo daca sa zicem ma ingras 10 kg toata sarcina e posibil ca atunci cand ies din spital sa le dau pe astea jos si sa mai dau si din cele vechi . Sau dai jos strict ce te-ai ingrasat???
26+ Patrick
Dana