Stelute de iulie-august 2013 (75)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delia_Rodica spune:

Pe mine ma dor soldurile si parca cel mai tare ma dor noapte, din cauza lor nu pot dormi , dar trec peste ele, nici nu ma vait. Ma gandesc ca e ceva normal sa inceapa aceste modificari.

Eu azi mancat la micul dejun pleskavita si de pranz as mai baga una , dar nu vrea iubi

Mony azi am fost in Bega si acolo e un magazin cu articole pt mama si copilul, nu au reduceri dar la haine de noi nascuti am vazut preturi bune, cum ar fi 20 lei un body. Mi-au placut f mult, mai ales bumbacul moale din ele. Rochita de mami la 65 lei, foarte sic, am vazut mai multe pana in 100 lei La salariu vreau sa merg sa-mi iau o rochita, poate vine si caldura intre timp. Carucioarele sunt f faine, de la 799 lei cu 2 piese

viitoare mamica de hocheist 23+ Lóránd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia_Rodica spune:

Citat:
citat din mesajul lui betty200

Sper din suflet ca dupa ce nastem sa simti si voi aceeasi compasiune pentru mine si cum veti fi DIVE in scurta vreme sa nu uitati de mine si sa ma sustineti moral sa ajung si eu la o greutate cat de cat omeneasca ... ma bazez pe voi sa stiti!

25+

bebitza

Betty bine ai revenit printre noi, tot vrui sa te strig

viitoare mamica de hocheist 23+ Lóránd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty200 spune:

Delia , sunt aici tot timpul, va citesc cu placere si interes permanent doar ca de felul meu sunt nevorbareata deci cu postatul stau cam prost, recunosc.

25+

bebitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_popa27 spune:

Betty nu lasam pe nimeni in urma. Dupa nastere o sa fim aici toate !!!. Sincer habar nu am ce inseamna sarcina purtata in spate dar asta cu forma burtii si dimensiune eu cred ca depinde clar si de structura corpului de dinainte de sarcina. Eu chiar pot sa ma mandresc cu zona toracica si talie mica. De la brau in jos sunt cu o marime chiar 2 mai mare (constitutie in forma de para) asa ca bebelina nu are unde sa creasca decat in fata. Cele care au forma de mar ca si constitutie si care sunt mai inalte au loc mai mult in general. Mai depinde si de lichidul amiotic cat, muschii cat sunt de antrenati carnea cat e de tare ..etc cred ca sunt prea multi factori care influenteza dimensiune si forma burticii. Nu suntem 2 burtici la fel. Atata timp cat bebelusii au loc si cresc bine mersi nu cred ca avem de ce sa ne facem probleme. Problema ar fi daca nu ai simti deloc nu ca simti dar nu te buseste plansul de durere
teodora acum ma gandesc ca poate ratez un lucru important saptamana viitoare cu vaccinul . Si m-am gandit sa ii reamintesc doctorului de Rh dar nu stiu de ce nu am facut-o

27+
viitoare mamica de Medeea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unidanad spune:

Fetele sincer va spun nush care cum e treaba cu nasterea dar pe toate fetele care le aud ca au nascut natural cik dupa 2 ore deja mergeau nu aveau nici un stress pe cand la cezariana.....!!! Offf as vrea sa stiu si eu daca pot face ceva pe parcursu sarcinii pt a putea naste natural 100%.

26+ Patrick
Dana

Mergi la inceput

Betty toate vom fii cu slabitul 100% si ne vom incuraja una pe cealalta. Eu am de dat 20 kg jos in mom asta. Am 70 si vreau sa ajung la 50 desi am luat doar 6 in sarcina deci am ceva de dat jos mai ales ca pe 31 august cumnata mea are nunta si vreau sa imi iau si eu o rochita sexyyyy

26+ Patrick
Dana

Mergi la inceput

Dana acum chiar intr-o luna doua ...putem doar sa speram sa ni se retraga uterul sa nu mai aratam ca insarcinate
O cunostinta de-a mea acum doi ani s-a ingrasat biata de ea 35 de kg si la cateva luni de la nastere (6-7) slabise dar burta era mare si bombata aproape ca a mea acum si eu ca o.......am intrebat-o daca a ramas iar am zis ca intru in pamant de rusine cand am realizat ca era burtica de dupa sarcina si cat de nesimtita am fost .

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Betty ma bucur ca te simti bine ! Daca zici ca ne citesti cred ca ti-am facut capul tandari cu durerile noastre. Referitor la schimbarea fetei, ma asteptam...de fapt e imposibil sa nu iubeasca cineva hainutele de bebe.

Le-am promis alor mei ca le fac pizza in seara asta. Sper sa imi vina cheful. Acum nu am.

Elena & Denisa (26.10.2004)
26 saptamani

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui diana_popa27

Dana acum chiar intr-o luna doua ...putem doar sa speram sa ni se retraga uterul sa nu mai aratam ca insarcinate
O cunostinta de-a mea acum doi ani s-a ingrasat biata de ea 35 de kg si la cateva luni de la nastere (6-7) slabise dar burta era mare si bombata aproape ca a mea acum si eu ca o.......am intrebat-o daca a ramas iar am zis ca intru in pamant de rusine cand am realizat ca era burtica de dupa sarcina si cat de nesimtita am fost .

27+

imi dau seama cum te-ai simtit. In legatura cu silueta Eu totusi sper acum depinde si cand vrea bebe sa vina pt ca daca vine la 42 de sapt asta inseamna 29 iulie si nu cred ca am timp sa ma refac intr-o luna

26+ Patrick
Dana

Mergi la inceput

Dana eu stiu ca sunt 6 sapt in care uterul se tot retrage si abia dupa poti sa spui ca uterul ajunge la dimensiune de dinaintea sarcinii. in astea 6 sapt de la nastere toate organele se aseaza incet incet in cavitatea abdominala si pare ca si asta o sa duca la ceva disconfort dar nu mare. Fetele mai "mari" ne pot spune mai multe dar sigur imd dupa nastere aratam ca insarcinate in 4-5 luni o perioada pana se retrage uterul. Daca alaptam o sa avem si niste sani apetisanti
Dintre prietenele mele numai 2 aratau f f bine dupa 2 luni restul aveau ceva burtica.

27+

Mergi la inceput