Stelute de iulie-august 2013 (75)
Raspunsuri - Pagina 14
doxy spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui amaliaro
Nu e bun e caca amalia tsakoniati 26+ Maria-Anastasia Irini-Ioanna DOAMNE ITI MULTUMESC! FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota . |
Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 27+ Letitia
doxy spune:
Betty . Eu zic sa vii mai des sa ne spui ce bine iti este. Ai vazut care e tendinta aici? Daca spune cineva ca "sotul meu e berbec", automat la toate ne "behaie" sotii, daca se plange cineva de c.r mare, venim toate sa mai adaugam cate ceva, etc etc etc. Asa daca vii tu sa ne spui ce frumos este, poate sarim toate sa zicem stai sa vezi la mine ce frumos este...
doxy spune:
Eeee, ce ti-am zis eu Betty!
Citat: |
citat din mesajul lui unidanad Betty f bine ca nu ai nici o durere sau altceva. Nici eu nu pot spune ca am dureri exagerate asa ca ma abtin . Vb si cu sotul ,oare sunt eu anormala ca nu mi-e frik absolut deloc de nastere ci din contra abia astept sa vina ( natural normal nici sa nu aud de cezariana))??? 26+ Patrick Dana |
doxy spune:
Mony , imi suna atat de cunoscut ce povestesti tu acolo, mai putin partea cu stat cu soacra. Hai curaj, ca nu mai ai mult, cand va mutati?
betty200 spune:
Doxy asa-i, molipseala e mare ... nici la mine nu-i vorba neaparat de o stare "superzen" dar in limite obisnuite nu am de ce sa ma plang, eu expplic asta prin faptul ca, asa cum va spuneam in nenumarate randuri, fiind cu multe kg in plus inainte de sarcina, eram obisnuita cu discomfortul purtarii de kilograme excedentare asa ca pana acum la mine nu s-a schimbat mare lucru decat ca s-au inlocuit cateva kg de masa grasa cu alte componente (1kg sange, 0,5 kg placenta, 0,7 kg lichid amniotic, 1 kg Bianca, 0,5-0,7 kg uter etc).
La voi e de inteles e cu totul alta situatie, organismul trebuie sa se adapteze la schimbari mari mai ales dpdv al kilogramelor care aparand multe in timp scurt e normal sa dea discomfort, repet, foarte sincer va compatimesc, finutzele si delicatele mamei .
25+
bebitza
Delia_Rodica spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui doxy Eeee, ce ti-am zis eu Betty!
Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 27+ Letitia |
Dana draga nici mie nu mi-e frica de nastere naturala. Mi-e frica sa nu-mi spuna cumva dr ca nu-s dilatata si ma baga in cezariana, atunci sa vezi panica
viitoare mamica de hocheist 23+ Lóránd
betty200 spune:
Sper din suflet ca dupa ce nastem sa simtiti si voi aceeasi compasiune pentru mine si cum veti fi DIVE in scurta vreme sa nu uitati de mine si sa ma sustineti moral sa ajung si eu la o greutate cat de cat omeneasca ... ma bazez pe voi sa stiti!
25+
bebitza