Stelute de iulie-august 2013 (75)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns teodora86 spune:

da aici vaccinul il da indiferent de rezultatu analizei pe ala dupa ce nasti il da numai daca copilu are rh pozitiv,eu sunt la a 4 sarcina si inca nu mi-a iesit niciodata la analize ca ar fi prezenti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty200 spune:

Diana, m-ai mai linistit ... oricum argumentul care ma linisteste cel mai mult e ca eu am grasimioara suficienta pe abdomen si fiind mai mare si capacitatea burtii, bebelina mea are inca loc suficient de manevre, eu de ex si injectiile de Clexane le fac lejer, pot prinde pliu de grasime suficient, burta, avand in vedere ca era marisoara inainte de a ramane gravi iar acum probabil o parte din grasime a disparut, inca nu simt deloc intinsa pielea pe burta din contra pot face pliu de grasime in aproape orice loc al burtii chiar ma ingrijoreaza asta ... oare oi fi si eu din categoria amintita de una din voi la care i se dezvolta sarcina mai inspre spate?

25+

bebitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Teo, si eu astept analize de sange si urina sa vad daca mai fac testul de glucoza.

Betty, ce bine ca tu nu ai plangeri de facut!! Ajungem noi!

Eu nu vreau sa nasc mai repede, nici cu o sapt...adica vreau, dar sa fie copilul complet dezvoltat...
Mi-e frica de prematuri

Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 25+ , bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mony08 spune:

Buna fetele

Dana la 36 de saptamani vei spune dupa nastere,dupa nastere vei spune ca dupa o luna,dupa u luna vei spune ca dupa ce isi tine capu.....etc

Eu ma enervez tot mai mult la sfaturile impunatoare "fa miscare",nu mai suport sa aud cuvintele astea
Parca n-as face toata ziua,parca as sta toata ziua in pat, sau remarci de genu "pai nu te-ai odihnit o saptamana cat ai fost in concediu", odihna cu un copil care vrea aia,vrea aialalta....o casa in care trebuie facuta curatenie zilnica(pt ca domnul copilas acum strang dupa el,acum este la loc),mancarica zilnic,spalat hainele zilnic....eu nu stiu ce este cu oamenii din ziua de azi,dar sincer as vrea sa pot sa ma izolez lunile astea cat au mai ramas pana la nastere,sa nu mai aud pe nimeni......

Ieri am fost in magazin cu sotul sa facem cumparaturi pt casa si pur si simplu mi s-a facut rau,nu mai puteam sa respir,imi batea inima intruna,m-a luat cu lesin. La lucru cand ma duc am de urcat scarile pana la etajul 3 in fiecare zi de simt ca ma lasa puterile.Cand stau la bucatarie in picioare sa fac de papa simt ca ma rup de la mijloc. Pana si cand fac diverse activitati cu Denis,desenat,pictat,construit...obosesc repede si mi se face rau,trebuie sa ma intind putin sa-mi revin.
Parca mie nu mi-ar placea sa am si eu sarcina normala, sa pot sa ma plimb in voie,sa pot sa fac de toate

Gata m-am descarcat ca nu mai puteam.....este prea mult....oamenii astia te baga in depresie.....nu e de ajuns ca incerc sa-mi ridic moralul in fiecare zi,ca toata ziua casa si lucru,ca socrela toata ziua taka taka,ca Denis nu tace un minutel,ca nu ma pot uita linistita la o emisiune,un serial,ce sa mai zic de cititul unei carti,ca nu mai terminam apartamentul sa ne mutam odata......fetele mai putin si o sa ma vedeti la stirile de la ora 5

Mony de Denis Adrian (01.08.2009) + 26+

puiut

Mergi la inceput

Paula cand decidem trimestrul 3 din 5 saptamani include fara discutie si conditia asta: copilul perfect dezvoltat ca la 40 de saptamani.

25+

bebitza

Mergi la inceput

BETYY mama mea a facut o fetita la 43 de ani a crezut ca a intrat la menopauza si fiindca se simtea f rau a mers la doctor si surpriza ia zis ca e insarcinata in 6 luni ,cel mai mare dintre frati avea 27 ani pe atunci si cel mai mic 20 ani si eu eram insarcinata in 3 luni cu al 3 bebe si mama mea in 6 luni am acceptat toti am fost fffffffff bucurosi dar nici unu nu o putem considera sora parca e fiica noastra

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui teodora86

BETYY mama mea a facut o fetita la 43 de ani a crezut ca a intrat la menopauza si fiindca se simtea f rau a mers la doctor si surpriza ia zis ca e insarcinata in 6 luni ,cel mai mare dintre frati avea 27 ani pe atunci si cel mai mic 20 ani si eu eram insarcinata in 3 luni cu al 3 bebe si mama mea in 6 luni am acceptat toti am fost fffffffff bucurosi dar nici unu nu o putem considera sora parca e fiica noastra

Wau asta da poveste ... cred ca o iubiti toti, cu cine seamana dintre voi?

25+

bebitza

Mergi la inceput

Paula eu am facut testu la toate sarcinile si mi-au iesit bune nu am avut probleme sper sa nu am nici acum

Mergi la inceput

in octombrie face 4 anisori e identica cu cel mai mare dintre frati ,blonda cu paru cret si tenu alb cu ochii mari si negri ca mura si e fffffffffff inteligenta toti doctori din ROMINIA i-au speriat pe parinta ca e posibil sa fie un copil cu probleme din cauza virstei lor mama 43 tata 50, falsssssssssss, e un copil normal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unidanad spune:

teo doc nu au ce face si vb aiurea. Cunosc un cuplu au baiat de 3 ani si are un ochi albastru unu caprui si a fost cu el in belgia sa vada daca e ceva in neregula. Au spus ca nu, totul este ok. Iarna asta a avut baiatul o raceala si sau dus cu el aici in RO vai cand l-au vazut medicii parca vazusera un extraterestru. Vai doamna poate fii nush ce boli tampite ziceau. Se uita saraca la ei........ le-a zis intr-un final ca copilul a fost consultat in belgia si nu are nmk si ei "a da???" adik daca nu ar fii fost cu el acolo nici nu vreau sa ma gandesc la cate teste in supuneau in RO

26+ Patrick
Dana

Mergi la inceput