Stelute de iulie-august 2013 (75)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Betty rar dai pe la noi!!!Ce mai zic copiii mari? o asteapta pe pitica?

Elena & Denisa (26.10.2004)
26 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_toma spune:

imi dati si mie noua parola lpt poze
vroiam si eu sa pun azi una noua cu burtica.

anca_toma mamica fericita a lui Iancu Matei (13.09.2011) + 26+ http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=anca&year=2013&month=7&day=8&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodora86 spune:

buna o zi buna tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty200 spune:

Diana, corecta observatia ta, decidem in grup si validam: trimestrul 3 incepe cand avem 27 saptamani implinite . Apropo de asta, nu ati vrea sa decidem si ca sarcina se incheie la 32 saptamani sa scapam rapid de tot discomfortul trimestrului 3? Eu votez ca trimestrul 3 sa tina 5 saptamani, care sunteti de acord, daca ne adunam minim 15 se valideaza .

Ele, cam ai dreptate, dupa ce am luat-o la bani marunti pe saraca Alina ca ne ocoleste ma fac eu ca ploua ... de citit va citesc regulamentar de cateva ori pe zi, nu pierd nici o postare dar efectiv ma blocati cand va aud ca sunteti grase in timp ce eu vad obiectiv in poze cum sta treaba caz in care eu ma inhib efectiv, ce saracia sa mai zic cand ma invart in jurul kintalului la 1,65 inaltime?

Apoi, mor de mila voastra cand citesc cat de greu suflati, umblati, cum va doare domnisoara "pasa" si alte chestii asemenea incat iar imi vine sa-mi pun leucoplast pe gura ca io n-as putea spune decat ca nu ma doare nimic pe sfanta lume, nu obosesc deloc, ma simt uneori mult mai bine decat inainte de a ramane gravi ... dorm neintoarsa desi am si eu mai nou ora matinala (5-6) de trezire fara motiv, citesc forumul nocturn al fetelor pasarele de noapte si mai trag pe dreapta vreo 2-3 ore. Recunosc am si eu pasaricile mele, asta mica misca zilnic, o simt chiar des dar finutza ca de obicei si asta am ingrijoreaza maxim cand ma aud pe voi ca suferiti lovituri si framantari ale vezicii, sternului, etc ...

Copiii cei mari sunt impacati in soarta, baiatul nu s-a schimbat mai deloc iar fata, surprinzator, incepe sa fie tot mai sensibila la subiect, se bucura de hainutze, se uita cu drag cu mine in magazine la lucrusoare de copii, raspunde cand fac cate o remarca despre Bianca ... etc. Una peste alta daca n-ar exista paranoia mea: "daca ceva nu-i in regula cu bebelina" toate ar putea fi la superlativ drept pentru care mi si frica sa impartasesc cu voi asta sa nu va simtiti vitregite de soarta ... imi sunteti tare dragi si as face orice daca as stii ca v-as putea alina cumva din discomfortul pe care-l simtiti.

25+

bebitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unidanad spune:

Betty si eu votez 5 sapt Trim 3 . Pana acum ziceam cand ajung la 28 sapt ma calmez. Acum ca mai am 2 sapt ma gandesc sa ajung la 32 si ma calmez. Sigur la 32 voi zice de 36 . De la 36 sper sa ma calmez in adevaratul sens al cuv.

26+ Patrick
Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unidanad spune:

Betty f bine ca nu ai nici o durere sau altceva. Nici eu nu pot spune ca am dureri exagerate asa ca ma abtin .
Vb si cu sotul ,oare sunt eu anormala ca nu mi-e frik absolut deloc de nastere ci din contra abia astept sa vina ( natural normal nici sa nu aud de cezariana))???

26+ Patrick
Dana

Mergi la inceput

Diana eu am rh negativ aici la 28 de sap i-au un vaccin si mai unu la 34 de sap si dupa ce nasc ii face analiza la bebe si daca are pozitiv imi mai da unu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_popa27 spune:

Betty Nici a mea nu e asa de bataioasa. Rar simt ca ma deranjeaz si eu sunt tare scurta in zona burtii asa ca daca ma loveste imi da direct in diafragma dar nu pot sa zic ca e durere. Locul unde ma deranjeaza cateodata e zona buricului. E f intins si pielea parca mai subtire (asa mi se pare mie) si a inceput sa ma manance. Acolo daca ma loveste ma deranjeaza.

27+
viitoare mamica de Medeea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_popa27 spune:

Teo vaccinul ti l-au dat indiferent de rezultatul analizei?

27+
viitoare mamica de Medeea

Mergi la inceput

testu pt glicemie il am vineri pt ca mi-a gasit nu stiu ce proteina in urina

Mergi la inceput