Stelute de iulie-august 2013 (75)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delia_Rodica spune:

Citat:
citat din mesajul lui unidanad

Am o cunostinta a ramas gravida avea 38 kg( da cam anorexica) a ajuns la 56 kg,si la 2 saptamani de la nastere avea 40 kg ( Imaginativa cum arata )

26+ Patrick
Dana

Eu am avut 39 kg acu 4 ani, datorita faptului ca am oasele mari, nu aratam ca o anorexica, ci chiar bine , dar nu ma simteam eu bine si faceam cura de ingrasare, cu greu am ajuns la 43 kg, cand eram ok deja. Fara ameteli si stari de oboseala. Dar cel mai bine ma simt la 47 de kg.

viitoare mamica de hocheist 23+ Lóránd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mony08 spune:

Dana cam asta e problema si la mine.....slabesc f rau,eu am plecat in prima sarcina de la 44kg si am ajuns la 64kg.

Acum am plecat de la 48kg,care mi le-am mentinut cu greu,imi doream tare mult sa ajung macar la 50kg.
Sper ca de data asta sa raman cu mai multe kg ,desii cu 2 copii ma cam indoiesc

Deci noi 2 Delia suntem la cure de ingrasare Noi o sa vorbim de ingrasare dupa nastere.

Mony de Denis Adrian (01.08.2009) + 26+

puiut

Mergi la inceput

Am facut ce am, facut si azi toata ziua am avut matura la c..r, am maturat tot orasul . Ma dor soldurile, evident.

Am caruciorul mult visat, e de la prietena mea si este exact pe moftul meu Asa usurata ma simt.

Si acuma ar trebui sa framant de o paine si de niste briose englezesti, ca-mi vin neamurile la noapte , ma bucur ca vin, mi-e greu sa ma apuc ..si o prajitura rapida, gen tiramisu, o chestie de mom cu biscuiti, ce am prin casa.

Mergi la inceput

Da Mony, acum am 55 kg, cine stie cum raman dupa ce eliberez locatarul

Si am mai aflat de un magazin cica f ieftin si haine de calitate, disney, imi povestea de el prietena mea, nu l-am vazut, in Badea Cartan. Daca ajungi in Tm si vrei sa mergi, iti povestesc la tel unde e exact

Mergi la inceput

Bety ma bucur ca domnisoara s-a inmuiat, era de asteptat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_popa27 spune:

Moni si Delia sunteti niste norocoase!
Mi-ar placea si mie o cura de ingrasare macar vreo luna doua asa sa balotez ce si cum vreau. Ca eu si acum ma abtin de la multe oricat de foame mi-ar fi. Mai ales la dulciuri

27+
viitoare mamica de Medeea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty200 spune:

Wau fetelor! oare medicina asta nu poate progresa astfel incat sa putem face schimburi de metabolism cate 2,3 4 saptamani intre noi, uite asa ar fi fericita toata lumea. Care schimbati cu mine va garantez ca intr-o luna sunteti fericite posesoare a 10 kg in plus ... asta in conditii de negraviditate ca acum vad spre bucuria mea ca nu ma omor cu ingrasatul ...

Si acum, ca sa nu ziceti ca fac nota discordanta cu voi cand va plangeti de bietii barbati, postez jos o poza cu un tratament de lux pentru ei, sexul puternic.

25+

bebitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxy spune:

Seara buna! Ne-am intors de la petrecere, sunt obosita, ati scris ceva, nu ma simt in stare sa citesc acum. Recuperez maine dimineata.
Am pus o poza haioasa de la petrecere.
Va rog sa-mi explicati si mie ce e pleskavita aia, ca deja mi-e pofta, desi nu stiu ce e aia desert sau muratura.
Va pup si sa aveti o noapte linistita!

Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 27+ Letitia

Mergi la inceput

Betty
Doxy e un fel de hamburger XL

27+
viitoare mamica de Medeea

Mergi la inceput

Ce dragutz e piticul tau insarcinat

27+