Stelute de iulie-august 2013 (75)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns unidanad spune:

Ce liniste...toate fetele au plecat la plimbare numai eu stau acasa si astept sa imi vina musafiri la un gratar am chef nebun. Abia facusem si eu curatenie.

26+ Patrick
Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia_Rodica spune:

Oxana, pleskavita e ceva gen hamburger, cum zice Diana, dar asemanarea consta in faptul ca sunt in chifla, gustul este cu totul altul, imi place mai mult, este un specific sarbesc.

viitoare mamica de hocheist 23+ Lóránd

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui unidanad

Ce liniste...toate fetele au plecat la plimbare numai eu stau acasa si astept sa imi vina musafiri la un gratar am chef nebun. Abia facusem si eu curatenie.

26+ Patrick
Dana

Si eu mai sunt, doar ca framantam aluat pe la bucatarie. Barbatul facea curat prin casa, intre timp, ca si la mine vin musafirii dimineata in zori pe 4-5...si o sa mai dispar, ca a crescut aluatul, trebuie sa bag chiflele la cuptor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_popa27 spune:

Delia acum imi faci pofta cu ea. Cand vin in Timisoara sarim peste cafea si mergem la sursa ta sigura de plescavita

27+
viitoare mamica de Medeea

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui diana_popa27

Delia acum imi faci pofta cu ea. Cand vin in Timisoara sarim peste cafea si mergem la sursa ta sigura de plescavita

27+

Perfect. Dar ca sa nu astepti atat, voi nu aveti Agil in Arad? Au niste rulote cu fast food-uri, eu de la ei iau, ca stiu cum lucreaza (fratele meu a lucrat la ei la abator si e ok)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_popa27 spune:

Sincer habar nu am daca exista in Arad. Eu nu am mancat aici niciodata . Ultima oara am mancat in Timisoara. Aici sunt mari amatori de shaorma

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iul.aug2013 spune:

Capitol nou

Mergi la inceput