Stelute de iulie-august 2013(74)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bobitza_85

Delia, cand vrei, imi dai un mesaj pe FB.
Happy, nici tu nu stai prea departe de noi, poate ne vedem mai multe, sa mai socializam putin

Bobitza 20+ Rebeca

Eu sunt up for it! Cand intentionati, ma sunati. Am lasat tel la listuta. Vin cu titiul oricum, asa ca distanta nu e o problema. Si daca vreti sa ne vedem pana in prenatal, tot ok sunt. E un fel de blind date numai ca stim cum aratam

Happy Ama 25+ si Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxy spune:

Flory, eu ciorba (mai bine spus supa, ca nu am acrit-o) n-am facut-o dupa vreo reteta speciala. Am inmuiat lintea cu o seara inainte, apoi am fiert-o cu costita afumata. Separat am calit legume (morcov, cepa, ardei, telina ce am avut in casa) si costita dezosata/tocata. Am turnat peste lintea fiarat si am dres gustul cu sare si boia.
Vreau sa renunt la unghiile cu gel ca mie mi se pare incomod la bebei mici. Le mai speli fetulica, putzica (eu am fata) si mi se pare mai complicat cu unghii. Deci numai din perspectiva asta.

Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 27+ Letitia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Diana, mai bine ca tine nu o puteam spune.
Da, imi doresc un copil sanatos, nu vreau sa ma abtin de la mancare, dar stiu ce urmeaza si e crunt!! Nu mai am 25 de ani, cand daca nu mancam o zi, se vedea pe mine deja. Acum pt un kg dat jos, tb sa sufar si chiar nu-mi plac dietele si nici dupa sport nu ma omor.Dar nici sa-mi fie rusine sa ies pe strada nu pot...
Acum nu ma deranjeaza ca ma ingras, desi mi-e greu fizic si e deranjant si nu mai stiu ce sa iau pe mine, si vb ta, nu stiu de unde sa-mi iau chiloti din aia mari sa nu ma stranga...

Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 25+ , bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobitza_85 spune:

Citat:
citat din mesajul lui delia_timpau

Maare adevar!! Si eu fac la fel!

Citat:
citat din mesajul lui yvyana

Feteklor cu kg, Paula, Diana, Dana, Doxy eu va spun sa nu va stresati, eu n-am treaba acum, depresia mare va veni dupa nastere deci de ce sa ma stresez de pe acum? Eu cand vad o gravida, indiferent ca are 100+ kg, mi se pare minunataaa, cu cat are burtica mai mare e mai frumoasa, insa dupa aceea, cand vad mamici cu puii in carucior si 100+ kg incep sa judec!

Happy Mom si S26+

22+ , mami de Mircea Andrei

bebitza

Asa e Yvy, Delia, si eu gandesc la fel!

Bobitza 20+ Rebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_toma spune:

deabea am reusit sa ajung la zi .
Ma bucur ca sunteti bine.

Despre kg eu nu ma plang , dar daca e cum a fost data trecuta e jale.Dupa ce am nascut am ajuns acasa de la spital cu fix 0 kg in plus parca nici nu nascusem, super pana aici si apoi a venit marea alaptare , care a avut drept rezultat marea foame(imi venea sa mananc frigiderul). Si bineinteles ca daca in sarcina ai timp sa iti gatesti mancare cat de cat ok , atunci bagam in mine ce apucam mancare sa fie si multa.Si uite asa am pus 5 kg in prima luna fara nici o greutate(cam cat luasem toata sarcina ). De dat jos nici nu s-a pus problema pana nu am inceput munca din nou.

Asa ca sa va consolez. Dar stiu persoane care au slabit mult alaptand, eu sunt pe invers clar.

Intreba cineva de biberoane.Daca alaptezi ai nevoie de fix 0. Daca ai pompa primesti la ea unul si e arhisuficient pt situatii in care lasi pe bebe cu cineva acasa. Eu am folosit primul biberon la 11 luni si tot pe ala il am si acum.
Si daca nu alaptezi , i-a tot putin maxim doua ca ai sanse sa nu ii placa, tetina- forma -textura etc.

Si la scutece, nu luati mai mult de un pachet , sunt multi copii care nu suporta anumite scutece.

Si eu am aflat azi ca ar trebui sa intru mai repede in prenatal ca nu mai imi intra prima de craciun in calcul daca ies la 1 iunie cum vroiem si pierd niste banuti .
La mine e invers , la munca ma relaxez, daca nu ar fi drumul cred ca as veni pana nasc. Acasa e un haos total :fa curat, mancare, joacate cu Iancu , caral .dupa we zici ca intru in concediu cand vin la munca .

Ieri spre surprinderea mea am fost fff activa , am fost pana in mall sa ii iau lui fratemiu cadou , apoi am fost la copii din bloc la joaca cu Iancu, apoi am facut o rulada de pui la cuptor fff buna recomand si se face si ff usor http://www.lalena.ro/513-reteta-Rulada-de-pui-invelita-in-cascaval.html , a mancat si Iancu surprinzator.
Deci sunt fff mandra de mine azi .

Diseara nu stiu ce mai fac, sper sa nu ploua sa pot iesi cu piciul afara ca in casa ma termina.

anca_toma mamica fericita a lui Iancu Matei (13.09.2011) + 26+ http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=anca&year=2013&month=7&day=8&babycount=1

Mergi la inceput

Diana, eu stau foarte bine la capitolul imaginatie... deci aia cu "sarea o tata" m-a dat gata, eram pe jos de ras.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

reteta mancare de linte:INGREDIENTE:300 gr linte
1 ceapa
2 catei de usturoi
2 frunze de dafin
sare, piper
ulei de m#259;sline
2 rosii tocate
1 lingura pasta de tomate

cum se face:1)se ferbe lintea 10 minute
2)calim putin ceapa pana se inmoaie
3)punem pasta de tomate in prealabil scurgem apa une a fiert lintea 10 min deci punem lintea,ceapa calita si apa cat sa le acopere

4)Ad#259;uga#539;i sare, piper, frunze de dafin, usturoiul tocat si se fierbe timp de 15-20 de minute, pana se ingroasa.

se poate manca linga cu masline si peste afumat este super buna

amalia tsakoniati
26+ Maria-Anastasia Irini-Ioanna
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Paula, apropos de kilotei mari, eu am luat din carefour un set de 5 perechi L. Aveau pana la XXL cred. Eu dorm in ei si tre sa fie mai sa cada de pe mine ca altfel nu-I support. Sunt de-aia clasici din bumbac, subtirei, usori, si au si cu fluturasi roz antidepresie

Happy Ama 25+ si Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flory_blanca spune:

Amalia eu nu am poze nici la prima sarcina si nu am nici acum. Tocmai pt ca am foarte multe frustrari si legate de garderiba si de cum ma misc si cum arat. Nu fac o tragedie din asta incerc sa gestionez situatia cum pot eu mai bine.
Cel mai frustrant pt mine e ca nu pot sa mai fac aceleasi activitati ca inainte cu fiica-mea sau cu sotul meu.
Sper ca nu m-ati inteles gresit, eu daca am o problema imi fac mai mult rau daca vorbesc intr-una despre ea, nu o evit dar nu o fac subiect principal. Dar asta e firea mea.

25+

Mami de fetita frumusica foc!
29.04.2010
MTHFR C667T heterozigot, PAI 4G/5G homozigot

Mergi la inceput

Anca esti o fericita! La tine w-endul are 5 zile si in rest 2 zile lucratoare.

Legat de biberoane. Eu am folosit pentru ceai si apa. Stiu ca se zice ca e suficient laptele matern, dar eu i-am dat ceai de colici. Aici ma bag cu un sfat. Sa nu faceti ca mine! I-am luat ceai pentru colici, baby drink, ca mi se parea mai comod, era la pliculet si il faceam ff repede. Dar e dulceeee! Dupa ce a dat de gustul asta nu mi-a acceptat nici un fel de ceai neindulcit si nici apa. Si am impresia ca de asta a supt asa de prost, din cauza ceaiului.

Mergi la inceput