Stelute de iulie-august 2013(74)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Flory merci de raspuns. Teoretic nu ar tb sa ma intereseze cum si cand si-i recupereaza.
Referitor la kg , la prima sarcina am fost mult mai pasiva. Acum chiar daca nu tin dieta si nu am nici o restrictie alimentara, as prefera sa nu ajung la 25 puse.

Elena & Denisa (26.10.2004)
26 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unidanad spune:

Eu nu ma plang de kg adik am luat doar 6. Eu deja aveam vreo 10 in plus asa ca sunt bine deocamdata. Vreau dupa ce nasc sa ajung la 50 kg sau 55 maxim.

25+ Patrick
Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobitza_85 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Maeve

bobitza, tu esti foarte simpatica si sincera, mi-a placut ce ai povestit

Monicaafelicitari pentru baietel! Mie imi place f mult numele Mathias, era si pe lista mea. Imi mai plac f mult Johan si Robin, Johan fiind favoritul meu.

DPN 27 iul '13
Mami de A (15.07.2007)

Multumesc, capsunico!
Chiar sunt sincera, e principala mea calitate.Mai bine nu zic nimic decat sa mint. Asta o am de mica, dar nici nu suport minciuna!

Bobitza 20+ Rebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_popa27 spune:

Paula E vina mea !
Am o zi proasta in general nu sunt asa stresata , numai cand cobor de pe cantar.
Stiu ca e normal dar mai am si eu zile proaste nu am vrut va starnesc

26+
viitoare mamica de Medeea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yvyana spune:

Legat de nume, acum chiar ma simt ca o nesimtita Eu nici nu m-am mai gandit la asta, nici sotul nu zice nmk, tre sa ma apuc de liste ca sint singura care n-are nume

Flory eu am avut iminenta de avort in primul trimestru, aveam contractii la 4 minute, regulate si ff dureroase, am stat internata o saptamana pe pev cu diazepam, no-spa si scobutil si de atunci am ramas cu teama si eu n-o mai ridicam deloc in brate pana acum
N-am sangerat, n-am avut altceva in afara de dureri de burta evident, doar intr-o seara mi s-au udat chilotii instant si m-am cam panicat, dar am luat buline si m-am bagat in pat!

Cred ca Doxy se refera la faptul ca poate zbaria pe bb cu unghiile, eu asa faceam mereu, cat a fost picea mica eu cred ca am avut unghiile taiate la 2 zile, asa de fina era pielea ei si cand o schimbam daca treceau unghiile de buricul degetului o zgariam inevitabil!

Feteklor cu kg, Paula, Diana, Dana, Doxy eu va spun sa nu va stresati, eu n-am treaba acum, depresia mare va veni dupa nastere deci de ce sa ma stresez de pe acum? Eu cand vad o gravida, indiferent ca are 100+ kg, mi se pare minunataaa, cu cat are burtica mai mare e mai frumoasa, insa dupa aceea, cand vad mamici cu puii in carucior si 100+ kg incep sa judec!
Dupa nastere vor veni lunile mai grele, mai ales daca vreti sa alaptati exclusiv va trebui sa va suportati minim 6 luni de zile balenizate caci e exclus cura de slabire in timpul alaptarii, am incercat eu o zi si plangea copilul de foame la mine lunile alea au fost de depresie crunta, nu am nici poze facute integral impreuna cu picea decat f f putine, decat cum spune Diana de la fata in sus si am o fataaa rotunda si pufoasaaa

Happy Mom si S26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia_Rodica spune:

Eu am pus 8 kg, de dimineata m-am cantarit. Cand imi va permite bebe, vreau sa revin la kg de la care am plecat

De azi dimineata de la ora 6 am mancat deja de 3 ori . Mi se face foame, daca nu mananc mi-e rau. Prefer sa mananc, altfel am observat ca bebe e agitat daca mie mi-e foame

viitoare mamica de hocheist 23+ Lóránd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia_timpau spune:

Maare adevar!! Si eu fac la fel!

Citat:
citat din mesajul lui yvyana

Feteklor cu kg, Paula, Diana, Dana, Doxy eu va spun sa nu va stresati, eu n-am treaba acum, depresia mare va veni dupa nastere deci de ce sa ma stresez de pe acum? Eu cand vad o gravida, indiferent ca are 100+ kg, mi se pare minunataaa, cu cat are burtica mai mare e mai frumoasa, insa dupa aceea, cand vad mamici cu puii in carucior si 100+ kg incep sa judec!

Happy Mom si S26+

22+ , mami de Mircea Andrei

bebitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobitza_85 spune:

Delia, cand vrei, imi dai un mesaj pe FB.
Happy, nici tu nu stai prea departe de noi, poate ne vedem mai multe, sa mai socializam putin

Bobitza 20+ Rebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_popa27 spune:

M-am chinuit de dimineata sa ma aranjez in zona vesela si am obosit efectiv si pe pipaite si cu oglinda..cand aveam putin putza in vizor cum dadeam burta la o parte cum sarea o tzata si nu mai vedeam nimic..apoi m-am chinuit sa merg la wc sa nu trag la cantar..m-am cantarit, apoi am inceput sa caut haine si atunci m-a pocnit ca nici chilotii nu ma mai incap
Asta ma sperie pe mine de fapt Yvy si Paula ce urmeaza dupa nastere. Eu am mai urcat cu greutatea si am stat asa vreo 2-3 ani pana m-am enervat si am bagat sala 5 zile pe sptamana de am ajuns la 49 de kg dar a fost o perioada de cosmar si dupa eram ingrozita de fiecare lingura de mancare pe care o bagam in gura. Si chiar nu sunt deloc superficiala sau super preocupata de aspectul meu fizic dar fara sa vrei cand dai nas in nas cu cantarul ... nu te potzi abtine

26+
viitoare mamica de Medeea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yvyana spune:

Va spun ca eu cand am vazut II (s-a intamplat inopinat) m-a apucat groaza si o minidepresie, scapasem de 15 kg intr-un an, incepusem sportul, "eram pe val" ca sa zic asa, mai slaba decat inainte de sarcina cu L si-i zic sotului ca acum o iau de la capat cu kilele, depresia, trebuie sa-mi suport balenizarea de dupa nastere etc. etc. El cica: "Lasa ca-ti revii apoi cu silueta!" usor de zis, nici nu ma asteptam sa inteleaga tot procesul complicat!

Cel mai bine m-am simtit cand m-am vazut asta-vara cu lume care ma vazuse doar la botezul lui L (care acum are 2 ani) si ramanea masca, toti mi-au zis ca sint "hot mamma" si acum iar punct si de la capat!

Deci eu ar trebui sa ma dau cu capul de pereti ca am +11kg, munca mea s-a dus pe apa sambetei, cred ca 6-7kg sint pe fund si coapse pana la genunchi...

Happy Mom si S26+

Mergi la inceput