Stelute de iulie-august 2013(74)
Raspunsuri - Pagina 6
flory_blanca spune:
Mai nu va mai stresati de kg, o sa slabiti dupa. Cred ca jumate din capitole sunt cu discutii despre kg. Oricum nu prea aveti ce face decat sa nu mai mancati, ceea ce nu prea e de dorit acum. Sunteti niste frumoase si dupa parerea mea exagerati foarte mult, aratati foarte bine in poze. Sunteti niste norocoase. Mie nu mi-ar face bine la psihic sa ma plang intr-una de kg. Am mai primit si eu cateva remarci "dragute" dar neintentionate chiar si de la sot de care incerc sa fac haz de necaz. Daca ma mai consum si pt asta zau ca o iau pe dealuri, altele sunt prioritatile.
25+
Mami de fetita frumusica foc!
29.04.2010
MTHFR C667T heterozigot, PAI 4G/5G homozigot
Maeve spune:
bobitza, tu esti foarte simpatica si sincera, mi-a placut ce ai povestit
Monicaafelicitari pentru baietel! Mie imi place f mult numele Mathias, era si pe lista mea. Imi mai plac f mult Johan si Robin, Johan fiind favoritul meu.
delia_timpau spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Bobitza_85
Exaaaact! Olimp, eu, Doxy si Dioana suntem micute si se vede orice kg, la tine si la Ama nu e asa! Dar asta e, asa ne-a lasat Dumnezeu! Bobitza 20+ Rebeca |
Si eu sunt in aceeasi categorie
Diana, sunt alaturi de tine! Stii ca si eu sufar de aceeasi pb cu kg
Vecina Bobitza, cand ne vedem si noi la Sabatini? Am mai fost pe-acolo si m-am uitat dupa tine
22+ , mami de Mircea Andrei
bebitza
delia_timpau spune:
Delia, tu esti zlaaaaabaaaaa!!!
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui Delia_Rodica
Eu am 156/155 cm, depinde cine ma masoara Suntem multe mici de inaltime si clar se vad kg, dar eu tot zic sa nu va mai consumati aiurea Chiar nu intelegeti ca sunt probleme importante, cum sunt durerile, faptul ca e tensiunea mare...fiecare cu problema ei. Nu kg sunt problema viitoare mamica de hocheist 23+ Lóránd |
bebitza
paula_m spune:
Pai, daca asta e pb mea, kg, nu pot sa ma plang de altele...
Si chiar pot fi o pb mare, adica sa ai depresie urata din cauza lor. La prima sarcina nu am avut asa o mare pb cu kg, dar ute ca acum efectiv, ma omoara. Poate pt ca atunci am stat mai mult in pat ( nu am lucrat de la 4 luni), nu am simtit asa de tare impactul. Acum , fiind nevoita sa tin pasul cu fiul meu, imi dau seama ce grea sunt si ce greu o sa-mi fie sa le dau jos.
Poate , pt voi, cele cu pb de contractii, etc, nu sunt o pb, dar uite ca pt mine sunt un cosmar, si chiar nu mai mananc ca nesimtita, seara deloc, si tot le pun, nu stiu de unde...parca din aer.
Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 25+ , bb2
Maeve spune:
Flory, multumesc. Pentru supa de linte rosie eu spal bine doua cani de linte (rosie, am facut si cu din aia maro, dar cea rosie e mai gustoasa pt supa si cea maro pt tocanite- parerea mea) si le pun la fiert impreuna cu doi morcovi, o bucata de telina, ceapa, ardei si condimente bio (noi nu folosim vegeta). Cred ca le las vreo 40 min la fiert si apoi le blenduiesc bine si fac crutoane tot in casa.
unidanad spune:
Citat: |
citat din mesajul lui olimp paula costum de scafandru esti mortala dana eu am 177 si 96 de kg XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot 2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat 2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani 27 + Ilinca Ilinca |
Deci cum sa spus raportat kg inaltime suntem la fel
25+ Patrick
Dana
delia_timpau spune:
Chiar Oxana, de ce sa renunti la unghii cu gel? Am aut si eu si mi-au placut la nebunie si din cate imi aduc aminte erau "boante" in varf, in sensul ca nu zgariau deloc..Mult mai tare zgarii acum cu unghiile nturale. Dar eu am renuntat pt ca imi distrusesem tare unghiile pe dedesubt si am tras tare pana si-au revenit Traiasca sarcina, ca s-au intarit din nou
Ele, ma bucur ca ai rez cu concediul
Monicaa, felicitari pt baietzel!
bebitza
amaliaro spune:
Mave si flory-blanca nu ne puneti si voi poze cu voi si burticile voastre ca sa ne facem si noi o idee cu cine vorbim altgel eu simnt ca borbesc cu o capsuna:)))si cu cineva fara chip:)
amalia tsakoniati
26+ Maria-Anastasia Irini-Ioanna
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota .