Stelute de iulie-august 2013(74)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monicaa spune:

da acum ca stim avem o dilema. numele. lista mea si a sotzului nu au decat Mathias in comun si parca nu as vrea ca e prea nemtesc. asa ca suntem in cautare. oricum toata familia e in mare zarva ca noi suntem cu fetele si au promis ca vin cu propuneri. ultima data s-a nascut un baiat in familie acum 23 de ani. de atunci numai fetitze.

Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008) si 21 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxy spune:

Rares deja mi-a zis ca el o sa fie trist cand va veni bebe. La intrebarea de ce? mi-a raspuns ca bebe o sa-i ia jucariile lui.

Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 26+ Letitia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobitza_85 spune:

Citat:
citat din mesajul lui doxy

Diana .
Olimp, tu te plangi degeaba, ca tu esti inalta, daca raportezi greutatea la inaltime si eu tot pe acolo sunt.

Exaaaact!

Olimp, eu, Doxy si Dioana suntem micute si se vede orice kg, la tine si la Ama nu e asa! Dar asta e, asa ne-a lasat Dumnezeu!

Bobitza 20+ Rebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicaa spune:

Citat:

Rares deja mi-a zis ca el o sa fie trist cand va veni bebe. La intrebarea de ce? mi-a raspuns ca bebe o sa-i ia jucariile lui.

Clara a gasit solutie. cat e mic trebuie sa ii cumpar jucarii ca ale ei sunt periculoase ca pot fii inghitite. dar dupa sa nu-mi fac griji ca imparte totul. ne hilizim tot timpul cand spune asta ca e asa serioasa si ne vine sa o punem sa dea in scris. desi mai stii..e tare empatica de felul ei, poate nu-si va schimba parerea.

Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008) si 21 +

Mergi la inceput

Hahaha Monica, ce tare! Ai spart gheata!
Tu vina cu propuneri si noi votam. S-a mai votat Mathias pe aici, varianta mai romaneasca Matias.

Mergi la inceput

Fina mea care sta in germania a nascut acum in martie unbaietel. Si nu se putea hotari intre Mathias si Mateo, pana la urma a ales Albert.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unidanad spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bobitza_85

Citat:

Diana .
Olimp, tu te plangi degeaba, ca tu esti inalta, daca raportezi greutatea la inaltime si eu tot pe acolo sunt.

Exaaaact!

Olimp, eu, Doxy si Dioana suntem micute si se vede orice kg, la tine si la Ama nu e asa! Dar asta e, asa ne-a lasat Dumnezeu!

Bobitza 20+ Rebeca

Si eu ma incadrez. Nush cat aveti voi dar eu am 155 si 70 kg in mom asta

25+ Patrick
Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia_Rodica spune:

Citat:
citat din mesajul lui unidanad

Citat:
citat din mesajul lui Bobitza_85

Citat:

Diana .

Exaaaact!

Bobitza 20+ Rebeca

Si eu ma incadrez. Nush cat aveti voi dar eu am 155 si 70 kg in mom asta

25+ Patrick
Dana

Eu am 156/155 cm, depinde cine ma masoara Suntem multe mici de inaltime si clar se vad kg, dar eu tot zic sa nu va mai consumati aiurea
Chiar nu intelegeti ca sunt probleme importante, cum sunt durerile, faptul ca e tensiunea mare...fiecare cu problema ei. Nu kg sunt problema

viitoare mamica de hocheist 23+ Lóránd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flory_blanca spune:

Yvyana multa sanatate la pitica. Sa se faca bine cat mai repede draga de ea. Si sa ai si tu grija de tine. Sper sa fie totul bine la eco. Eu sunt mai de " oua" cum zice sotul meu, tare sensibiloasa dar stiu multe mamici care nu au avut nici o treaba nici dupa ridicat in brate, dupa nimic.

Maeve multa sanatate si tie. Pupam burtica sa scapi de contractii.

Am tot vazut ca vorbiti de ciorba/ supa de linte. Imi dati si mie reteta?

Ele se recupereaza banii, mai greu dar se recupereaza. Ce s-a schimbat ca nu se mai face deducere, inainte firma nu mai platea darile pt cel bolnav la stat, acum plateste si dupa cateva luni statul ii da banii inapoi, dar doar salariul care se cuvine si contributia angajatului, contributia angajatorului nu o mai returneaza.

Doxy scuze de intrebare dar de ce renunti la mani cu gel ca vine bebe? Ce lagatura are? Eu nu am de gand sa renunt, nu vad nici un inconvenient. La prima sarcina am renuntat la multe si sincer nu mi-a fost foarte bine psihic vorbind, acum o sa renunt la foarte putin, adica la nimic din ce nu afecteaza bebe.

Eu stau in varful patului cu laptopul in brate. Mai lucrez cate ceva , ca fiica-mea nici nu ma baga in seama. Si acum oricum are in vizita o fetita asa ca eu sunt cantitate neglijabila. Pana dupa-masa nu am treaba cu ea, de la 4 imi intru in drepturi.

25+

Mami de fetita frumusica foc!
29.04.2010
MTHFR C667T heterozigot, PAI 4G/5G homozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

paula costum de scafandru esti mortala

dana eu am 177 si 96 de kg

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

27 + Ilinca
Ilinca

Mergi la inceput