Stelute de iulie-august 2013(74)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana_popa27 spune:

Dana din luna a 7-a poti naste oricand teoretic dar e f f important sa nasti cat mai aproape de 40 sa fie pregatit copilul sa iasa ca daca nu e susceptibil la tot felul de infectii. Mai avem ceva mai mult de 10 . Ai vazut ce a zis si Elena sa ne asteptam si la 42 de sapt daca vrem sa anstem natural.
Si eu sunt nerabdatoare si te inteleg dar e bine sa avem rabdare si sa stea ei cat mai mult la dospit ca ultimele saptamani sun cruciale pt plamanii lor.

26+
viitoare mamica de Medeea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia_Rodica spune:

Citat:
citat din mesajul lui unidanad

Monicaa felicitari pt baietel sa fiti sanatosi
Delia cik de luni vine primavara in adevaratul sens al cuvantului. Sa-i credem?? Habar nu am Aici nu ploua a fost dimineata putin soare acum sa innorat.

25+ Patrick
Dana

Sa-ti fie gura aurita

viitoare mamica de hocheist 23+ Lóránd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxy spune:

Monica, felicitari pentru baietel! Fetita ta ce zice?

Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 26+ Letitia

Mergi la inceput

Oxana, te-ai gandit ca te poti umfla din cauza vremii? Monitorizeaza putin sa vezi, cand vine si vremea buna.
De ex eu si inainte de sarcina, cand era timpul capricios, ma umflam exact cum ai descris tu, iar acu pe sarcina n-am probleme, decat tot asa, la timpul asta cu presiune etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobitza_85 spune:

Citat:
citat din mesajul lui doxy

Multumim pentru capitol!

Bobitza, ce simpatica esti! Lasa ca dupa ce se naste bebe o sa va strigati "mami" si "tati", asta daca vreti ca si copilul sa va strige asa. Eu uneori il mai strig pe nume pe al meu si m-am pomenit ca si Rares ii mai zice pe nume. De ex. striga tati, tati si daca nu i se raspunde urla (ca ma`sa) Seeergiuuuuu.

Da Doxy, ai dreptate, i-am mai zis de cateva ori taty si era asa mandru, umflat in pene Adevearul e ca e un sentimeeeent si nici nu am vazut-o inca!

Bobitza 20+ Rebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicaa spune:

Oxana atunci probabil ca nu prea ai ce mai reduce. fara sare complet nu e voie si nici bine. Mie mi-a prescris doctorita niste pastilutze homeopate sa iau daca am probleme si ceaiul de urzica. de ceai stiam deja, la mine are un efect de speriat, fac pipi non stop. numai nu mult, cel mai bine 1 cana. fa dimineata si seara pana la genunchi dus alternativ cald/rece si cand esti in repaos picioarele sus.
eu la Clara am avut ce ai descris tu dupa nastere, nu mai aveam nici cu ce sa ma incalt si asa mai naturist am dres-o.

Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008) si 21 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicaa spune:

multumesc de felicitari

Clara pp ca azi e prima chestie care ma va intreba cand intra pe usa: stim ce este? se va bucura si pentru frate, si-a facut deja planul. daca e baiat nu o sa mai am motiv sa-i refuz anumite jucarii (gen starwords, sabii, pistoale etc. ) pe motiv ca sunt de baieti. daca era fetitza atunci se jucau de-a printesele si cu calutzii.

Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008) si 21 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxy spune:

Rodica nustiu ce sa zic de vreme... eu si inainte de sarcina aveam pb cu retentia si mi se intampla vara cand e cald si frumos.
Monica, am sa incerc si eu ceai de urzici. Si pe cel de soc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Am fost la epilat!! Iui, am vrut sa o bat pe cosmeticiana ( noroc ca e nasa-mea), asa m-a durut...Am zis ca daca nu nasc acum, nu mai nasc pana la termen.

Dana, doreste-ti sa nasti cat mai aproape de termen, de 40 de sapt, nu inainte...cel mai devreme la 38 de sapt.
Daca nu se naste pana la 42 de sapt se induce nasterea, ca intervine imbatranirea prea tare a placentei, si o dam in altele...

Monicaa, felicitari!!

Hai mai fetele, schimbati subiectul cu funduri mari si alte alea...si sa mai stiti ceva - atata timp cat va mai arde sa faceti poze in costume de baie, totul e ok. Eu nu am curaj sa ma uit la mine in oglinda dezbracata, daramite sa ma arat si la altii. Chiar ma gandeam, ca daca ma mai duc vreodata la mare, va tb sa-mi iau costum intreg, de scafandru

Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 25+ , bb2

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui doxy

Rodica nustiu ce sa zic de vreme... eu si inainte de sarcina aveam pb cu retentia si mi se intampla vara cand e cald si frumos.
Monica, am sa incerc si eu ceai de urzici. Si pe cel de soc.

Imi pare rau
Si ceai de spanac, mai exact apa de la spanacul fiert.

Mergi la inceput