Stelute de iulie-august 2013(74)
Raspunsuri - Pagina 9
flory_blanca spune:
Amalia cred ca tot tu m-ai intrebat de cerclaj, nu mi s-a recomandat. Colul nu e deschis, s-a scurtat dar am inteles ca se lungeste inapoi cu repaos la pat si tratament.
25+
Mami de fetita frumusica foc!
29.04.2010
MTHFR C667T heterozigot, PAI 4G/5G homozigot
Maeve spune:
amalia, eu sunt putin mai paranoica cu pozele dar daca vrei sa ma vezi vorbim pe PM si te adaug pe FB fara probleme. Am pus cu fiica-mea ca sa nu zica lumea ca sunt vreo fantoma
Iar cu burta chiar nu am facut poze deocamdata.
flory_blanca spune:
Legat de biberoane eu am avut 6 pt ca nu am alaptat la san. Daca alaptati cred ca unul e suficient. Eu am avut din sticla de la primii pasi,mam fost foarte multumita. Din plastic mi se parea ca nu se curata foarte bine ca cele de sticla si ea tetina nu a acceptat decat asemanatoare cu ce a primit din spital.
25+
29.04.2010
Maeve spune:
Flory, mie dr mi-a spus ca nu se poate lungi colul ci doar scurta, iar daca stai in repaos atunci e ok ca nu se deschide daca e scurt si esti in siguranta.
amaliaro spune:
Fetelor ce sa zic fiecare cu pasarica lui dar daca tot ati cerut parola sa ne vedeti asa era normal ca nici fetele de aici nu sunt mandre de kg lor eu am poze desi am facut fiv cu ovocite donate ,fara suparare asta este parerea mea si imi place sa o spun in fata
amalia tsakoniati
26+ Maria-Anastasia Irini-Ioanna
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota .
yvyana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Maeve Flory, mie dr mi-a spus ca nu se poate lungi colul ci doar scurta, iar daca stai in repaos atunci e ok ca nu se deschide daca e scurt si esti in siguranta. DPN 27 iul '13 Mami de A (15.07.2007) |
Asa stiu si eu, colul nu se mai lungeste, eventual doar ii stopezi scurtarea si eviti sa se deschida!
Cati cm are colul acum?
Happy Mom si S26+
flory_blanca spune:
Din proprie experienta poate reveni la lungimea care a fost, si prima data am patit la fel, in doua zile se scurtase cu 2 cm dupa o saptamana de repaos la pat s-a lungit inapoi la dimensiunea initiala.
25+
29.04.2010
Ele spune:
Fetelor mie mi-e frica sa vorbesc de kg luate, intors la munca cat de repede...dau impresia ca sunt egoista,ca ma gandesc doar la mine.
Elena & Denisa (26.10.2004)
26 saptamani
anca_toma spune:
asta am auzit si eu de Baby Drink si de asta nici nu i-am dat ceai deloc.Am auzit de copii care refuzau laptele , asa ca am zis pas. Apa i-am dat dupa 6 luni adica dupa ce am inceput sa ii dau papa, dar nu s-a omorat ca tot sanul era baza. Acum vad ca bea lichide dar nu e mare amator, tot laptele e baza(bine nu ala de la san).
anca_toma mamica fericita a lui Iancu Matei (13.09.2011) + 26+ http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=anca&year=2013&month=7&day=8&babycount=1
flory_blanca spune:
2cm are acum.
Imi cer scuze nu stiam ca primirea parolei implica obligatia de a posta poze. Si nici nu cred ca cineva poate fi obligat sa posteze daca nu se simte confortabil sa faca treaba asta indiferent de motiv. Daca considerati ca nu e echitabil puteti sa o schimbati si eu una nu o mai cer. Ca si Maeve nu sunt adepta de a posta poze peste tot si nu cred ca ne cunoastem mai bine datorita unei poze. Sunt foarte multe cazuri pe net cand nici macar nu e real ceea ce se posteaza, nici macar pozele.
25+
29.04.2010