Stelute de iulie-august 2013(74)
Raspunsuri - Pagina 10
flory_blanca spune:
Ele pana la urma fiecare are dreptul sa se mai si gandeasca la el. Eu m-am intors repede la munca iar acum probabil ca ma voi intoarce si mai repede p#539; ca oarecum nu am de ales. Cat desore kg nu imi place sa vb pt ca cu cat o fac mai mult cu atat ma simt mai grasa. In rest fac destule lucruri " egoiste" si nu ma mustra constiinta.
Multumesc pt retete.
25+
Mami de fetita frumusica foc!
29.04.2010
MTHFR C667T heterozigot, PAI 4G/5G homozigot
Delia_Rodica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui flory_blanca 2cm are acum. Imi cer scuze nu stiam ca primirea parolei implica obligatia de a posta poze. Si nici nu cred ca cineva poate fi obligat sa posteze daca nu se simte confortabil sa faca treaba asta indiferent de motiv. Daca considerati ca nu e echitabil puteti sa o schimbati si eu una nu o mai cer. Ca si Maeve nu sunt adepta de a posta poze peste tot si nu cred ca ne cunoastem mai bine datorita unei poze. Sunt foarte multe cazuri pe net cand nici macar nu e real ceea ce se posteaza, nici macar pozele. 25+ Mami de fetita frumusica foc! 29.04.2010 MTHFR C667T heterozigot, PAI 4G/5G homozigot |
In acest grup, dintre fetele care sunt active, nici una nu se da drept alta persoana , sunt convinsa.
viitoare mamica de hocheist 23+ Lóránd
yvyana spune:
citat din mesajul lui flory_blanca Din proprie experienta poate reveni la lungimea care a fost, si prima data am patit la fel, in doua zile se scurtase cu 2 cm dupa o saptamana de repaos la pat s-a lungit inapoi la dimensiunea initiala. 25+ Mami de fetita frumusica foc! 29.04.2010 MTHFR C667T heterozigot, PAI 4G/5G homozigot |
Poate pentru ca e inca inchis!
Eu cand am fost internata in T1 eram la rezerva cu o mamica de gemenase; ei i se intredeschisese colul din S22 si se si scurtase evident si dr i-a zis sa stea cat mai mult la pat si fara efort; ea mai avea 3 copii acasa ultimul avea un an si jumatate si n-a tinut cont (cam tarancuta asa era ) i-a tot ridicat prin brate si era internata din S28 cu colul deschis complet (orificiul extern evident) si scurt de 2cm; trebuia sa stea la pat pana la 36 de saptamani minim daca reusea, chiar mai mult daca rezista colul; eu cand m-am internat ea avea 30S, colul se scurta zilnic cate putin si scadea cu cativa mm/saptamana, nu mai avea voie nici la baie, nici macar pentru kk , manca la orizontala, deci 24h/24 la pat si cu picioarele ridicate la un unghi de 25grd, ii era f greu sa respire ca venea burtica in sus peste diafragm...
De aceea zic ca nu se mai lungeste, dar probabi daca e colul inchis total se poate!
Happy Mom si S26+
Ele spune:
citat din mesajul lui flory_blanca 2cm are acum. Imi cer scuze nu stiam ca primirea parolei implica obligatia de a posta poze. Si nici nu cred ca cineva poate fi obligat sa posteze daca nu se simte confortabil sa faca treaba asta indiferent de motiv. Daca considerati ca nu e echitabil puteti sa o schimbati si eu una nu o mai cer. Ca si Maeve nu sunt adepta de a posta poze peste tot si nu cred ca ne cunoastem mai bine datorita unei poze. Sunt foarte multe cazuri pe net cand nici macar nu e real ceea ce se posteaza, nici macar pozele. 25+ Mami de fetita frumusica foc! 29.04.2010 MTHFR C667T heterozigot, PAI 4G/5G homozigot |
Nu e obligatoriu, stai linistita. :)
Fiecare e cu "stolul lui" ..eu de ex sunt contra fb-ului, deci nu ma obliga nimeni sa imi fac cont.
Anca si eu am fost cazul care am iesit cu 3-4 kg dupa nastere, iar in timpul alaptatului am pus 10kg.
Elena & Denisa (26.10.2004)
26 saptamani
paula_m spune:
Nu te obliga nimeni, Flory, stai linistita...doar e vb de incredere, atata tot!!
Si mie imi place sa stiu cu cine vb, relationez mai bine.
Stii, e acelasi lucru, tu nu ai incredere in noi, e absolut normal, ca nici noi sa nu avem incredere in tine, nu?
Vai, deci dupa nastere, nu se termina? Eu nu am pus kg dupa...dar nici nu am prea alaptat decat 2 luni, si nici in alea nu a depins doar de laptele de la mine!!!
Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 25+ , bb2
doxy spune:
Ele, nu esti egoista, din punctul meu de vedere. Eu nu as putea renunta la perioada postnatala, oarecum din motive egoiste. Mi-ar fi lene sa merg la servici, vreau sa stau acasa cu bebe, pentru el, dar si pentru mine.
Anca, de data asta nu mai fac asa clar. Pe de alta parte ma gandesc ca vor fi caldurile alea de iulie si o sa ma manance mana sa-i dau apa. Dar ceai dulce nici intr-un caz.
Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 27+ Letitia
dnapotecuta spune:
Delia... eu m-am amuzat copios la filmulet cand l-am primit pe mail de la ai mei... cartea e si mai si. De atunci a ramas vorba cand nu gaseste cineva ceva unde e trimis sa caute toata casa tipa:"E langa unt!" Oricum cred ca e bine de vazut mai ales acum cand ne ciondanim cu ai nostri din te miri ce.
Alina 27+
Bobitza_85 spune:
Eu, asa cum am mai zis, sunt fan poze!
Slaba, grasa, imi place la nebunie sa le revad pe cele din trecut si sa imi amintesc anumite momente. Plus ca o sa fiu si mai mandra cand o sa vad INAINE/DUPA
Si daca le punem pe Picasa, ce se poate intampla, ca doar nu sunt de Playboy
Eu am decis sa imi fac poze in fiecare sapt a sarcinii.
Sapt asta nu am apucat sa il pun pe sot si azi el e la munca pana maine (lucr. 24h), iar de dimi chiar ma ofticam ( am fost ieri la TinaR si am schimbat rochiile acelea enorme cu altceva ) ca m-am imbracat cu ceva si Imi vine bine, ma simt sexoasa si voiam sa ma "traga" si pe mine in poza, dar daca nu e...maine, cand merg la targul de bebe
Bobitza 20+ Rebeca
Bobitza_85 spune:
Paula, acum am vazut pozele cu burtica! Arati senzational, tu chiar nu esti grasa, jur!
Este asa rotunda si bombata, ca o galushca cu care iti vine sa te joci
Bobitza 20+ Rebeca
Maeve spune:
Nu e vorba de incredere cu pozele. Eu am postat totusi cu ce am mai valoros, adica copilul meu. Insa intamplator cunosc tot felul de persoane si sunt mai atenta cu ce ofer unui spatiu care poate deveni public foarte usor si asta fara voia fetelor de buna credinta.
De aceea, asa cum am spus amaliei, sunt dispusa sa imi dau ID-ul de FB care de altfel e numele real, nu un nick, dar nu stiu ce alte persoane pot intra pe grupul acela, sper sa nu fiu gresit inteleasa. Eu sunt dispusa sa ma intalnesc f2f, sa schimb mailuri, poze in privat dar mai putin in public.