Stelute de iulie-august 2013(74)
Raspunsuri - Pagina 11
doxy spune:
Alina, m-am distrat si eu la film. Saru`mana! La noi se aplica faza cu mormaitul. E super tare oricum.
Ma duc si eu la manichiura. Va pup!
Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 27+ Letitia
flory_blanca spune:
Daca se deschide clar nu se mai inchide si nu se mai lungeste dar daca se scurteaza doar procedeul e reversibil. Mie nu mi s-a deschis nici acum nici prima data.
Sunt convinsa ca nimeni nu se da drept altcineva pe forumul acesta era un exemplu doar.
Paula nu era vorba de incredere era vorba de confort psihologic. Am inteles mesajul/ mesajele oricum. Nu imi pun poza nici pe facebook gravida unde sunt oameni pe care ii cunosc de multa vreme. Nu imi place si punct.
Somn usor celor care trag un pui asa de dupa amiaza. Pe mine ma indeamna vremea.
25+
Mami de fetita frumusica foc!
29.04.2010
MTHFR C667T heterozigot, PAI 4G/5G homozigot
yvyana spune:
Paula eu la prima sarcina am luat 20 Kg, am plecat din spital cu 7 kg in minus (din care 3 erau in bratele mele); in primele luni am mai pus 2-3 kile inapoi alaptand si atat; doar ca n-am dat nmk jos pana cand n-am inceput diversificarea si a inceput si L sa manance mai acatarii, asta era pe la vreo 8 luni ale ei
Deci eu pana la vreo 8-9 luni ale ei am ramas cu 15kg in plus, de care am scapat intr-un an!
Happy Mom si S26+
doxy spune:
Inca un mesaj scurt si am fugit...
Legat de poze. Cand ma laudam eu cu abdomenul meu de mamica, am vrut sa pun si o poza de proaspata mamica (din Bulgaria de la mare, dupa 5 luni de la nastere, 70 kg) ca sa va oripilez. Si stiti ce? Nu am gasit niciuna atat de groaznica. Chiar ma vedeam ok in toate pozele. Atunci cand le-am vazut mi s-au parut groaznice. Ideea este ca daca ma uit la pozele din trecut pe unde mai grasa pe unde mai slaba, acum ma vad frumoasa. Asa ca o sa ma pozez indiferent de kg, ca sa nu regret mai tarziu.
Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 27+ Letitia
anca_toma spune:
va pup we placut!!
eu intru intr-o sedinta si apoi acasica direct. Nu cred ca am sanse sa intru de acasa, deci cred ca o sa pierd iar vreo 4 capitole , sper sa nu se intample nimic rau, astept numai vesti bune
anca_toma mamica fericita a lui Iancu Matei (13.09.2011) + 26+ http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=anca&year=2013&month=7&day=8&babycount=1
Ele spune:
S-a lasat linistea.....eu inca la munca.
Mai am si 7 zile concediu odihna, deci saptamana viitoare sunt in odihna, teoretic.
Elena & Denisa (26.10.2004)
26 saptamani
amaliaro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui doxy Inca un mesaj scurt si am fugit... Legat de poze. Cand ma laudam eu cu abdomenul meu de mamica, am vrut sa pun si o poza de proaspata mamica (din Bulgaria de la mare, dupa 5 luni de la nastere, 70 kg) ca sa va oripilez. Si stiti ce? Nu am gasit niciuna atat de groaznica. Chiar ma vedeam ok in toate pozele. Atunci cand le-am vazut mi s-au parut groaznice. Ideea este ca daca ma uit la pozele din trecut pe unde mai grasa pe unde mai slaba, acum ma vad frumoasa. Asa ca o sa ma pozez indiferent de kg, ca sa nu regret mai tarziu. Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 27+ Letitia |
Asa te vreau graviduta frumoasa ,stiti voi cate femei care isi doresc cu disperare sa devina mamaici s ar dori kg noastre?ia zi doamna Olimp am dreptate?
amalia tsakoniati
26+ Maria-Anastasia Irini-Ioanna
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota .
olimp spune:
asa este amalia eu nici nu at trebui sa deschid gura
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
27 + Ilinca
Ilinca
Ele spune:
Amalia, Olimp..indurere si iertare va cerem.
Va inteleg si mi-e rusine sa ma plang asa cum o fac.
Elena & Denisa (26.10.2004)
26 saptamani
amaliaro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui olimp asa este amalia eu nici nu at trebui sa deschid gura XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot 2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat 2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani 27 + Ilinca Ilinca |
Pai cand imi vor veni mosafiri din Romania o sa iti trimit o matura sa iti aduci aminte de asta mereu
amalia tsakoniati
26+ Maria-Anastasia Irini-Ioanna
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota .