Stelute de iulie-august 2013(74)
Raspunsuri - Pagina 12
amaliaro spune:
Elenase mai intampla hormonieu am plans ca nu mai ajung sa ma spal pe picioaresi ma simnteam asa murdara da ma spal iuby si mia facut si masaj la coastesi la coapse ca ma dureau asa tare de la stat in pat ,azi ma duc sa imi iau o centura de graviduta ca su=imnt burtica grea rau sper sa ma ajute asa ca o sa lipsesc sper sa nu dati gata capitolul pana vin eu ,Paula e la scoala poate sa intre Mony sau Cris care cam lipseste in ultimul timp
amalia tsakoniati
26+ Maria-Anastasia Irini-Ioanna
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota .
olimp spune:
ele , e normal , nu vezi ca si eu chear daca mi-a luate cava timp sa reusesc sa raman insarcinata si sa reusesc sa scap de fatidicele prime saptamani....tot imi mai scapa cate un bocet , dar imi trage amalia cateva maturi pe spinare si imi revin...
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
27 + Ilinca
Ilinca
amaliaro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui olimp ele , e normal , nu vezi ca si eu chear daca mi-a luate cava timp sa reusesc sa raman insarcinata si sa reusesc sa scap de fatidicele prime saptamani....tot imi mai scapa cate un bocet , dar imi trage amalia cateva maturi pe spinare si imi revin... XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot 2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat 2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani 27 + Ilinca Ilinca |
amalia tsakoniati
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota .
teodora86 spune:
Anca eu sunt la fel pun 5 kg in timpu sarcinii si 20 kg in timp ce alaptez ,i-am alaptat cite 9 luni pe fiecare in parte,dupa ce opresc alaptatu in 6,8 luni cu un stil de viata sanatos dau tot ce am luat extra jos
Maeve spune:
amalia, dupa ce ai spus ce-ai spus ce-ai spus si ti-am explicat si raspuns, acu ma lasi in aer?
amaliaro spune:
citat din mesajul lui delia_timpau ce lungime ar trebui sa aiba colul? 22+ , mami de Mircea Andrei bebitza |
4
amalia tsakoniati
DOAMNE ITI MULTUMESC!
olimp spune:
delia t lungimea anatomica diferea de la o femeie la alta , unele il au mai lung altele mai scurt , nu stiu care e dimensiunea medie sau cea de confort , eu am 4.09 cm...
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
27 + Ilinca
Ilinca
amaliaro spune:
citat din mesajul lui Maeve amalia, dupa ce ai spus ce-ai spus ce-ai spus si ti-am explicat si raspuns, acu ma lasi in aer? DPN 27 iul '13 Mami de A (15.07.2007) |
cu ce bre?
amalia tsakoniati
DOAMNE ITI MULTUMESC!
teodora86 spune:
fetelor cind stiu ce minune am in burtica nu imi pasa deloc de cite kg iau inainte sau dupa important e sa fie bebe sanatos sa treaca timpu asta mai repede sa il tin in brate sa ii simt mirosu offfffffffff ma topesc dupa clipele astea de neuitatsunt comica zici ca sunt la primu bebe nu la al 4