Stelute de iulie-august 2013(74)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

Fetele plec sa fiti cuminti pana ma intorc

amalia tsakoniati
26+ Maria-Anastasia Irini-Ioanna
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Citat:
citat din mesajul lui Maeve

amalia, dupa ce ai spus ce-ai spus ce-ai spus si ti-am explicat si raspuns, acu ma lasi in aer?

DPN 27 iul '13
Mami de A (15.07.2007)

Vreau eu sa fim prietene pr FB. Iti trimit PM cu numele meu

Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 25+ , bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia_timpau spune:

ms fetele 4 am si eu si stiam ca e normal, dar n-am intrebat niciodata cam cat ar tb sa fie

si-acum, ca sa mai destindem atmosfera: eu de fapt sunt barbat, dar imi plac la nebunie forumurile de gravide

glumesc fiecare cu credintele lui, nici eu nu ma feresc sa pun poze pe picasa, oricum e parolat; daca ma gandesc mai bine, userul de pe forum ar trebui sa il schimb, pt ca cine stie ce prostie mai zic de astia de la munca si ma verifica cineva..e mai important ce zicem, decat cum aratam parerea mea!

chiar, stie cineva cum pot sa imi schimb numele userului? ca am vazut ca nu pot sa modific...

22+ , mami de Mircea Andrei

bebitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Citat:
citat din mesajul lui delia_timpau

ms fetele 4 am si eu si stiam ca e normal, dar n-am intrebat niciodata cam cat ar tb sa fie

si-acum, ca sa mai destindem atmosfera: eu de fapt sunt barbat, dar imi plac la nebunie forumurile de gravide

glumesc fiecare cu credintele lui, nici eu nu ma feresc sa pun poze pe picasa, oricum e parolat; daca ma gandesc mai bine, userul de pe forum ar trebui sa il schimb, pt ca cine stie ce prostie mai zic de astia de la munca si ma verifica cineva..e mai important ce zicem, decat cum aratam parerea mea!

chiar, stie cineva cum pot sa imi schimb numele userului? ca am vazut ca nu pot sa modific...

22+ , mami de Mircea Andrei

bebitza

Eu stiu ca nu se poate, doar sa-ti faci unul nou.

Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 25+ , bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

delia t bine te-ai camufalt...adevarul este ca iti sta bine in haine de femeie.... iar burtica este de la bere ? ?

nu stiu cum se schimba parolo userului...

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

27 + Ilinca
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia_Rodica spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca_toma

va pup we placut!!
eu intru intr-o sedinta si apoi acasica direct. Nu cred ca am sanse sa intru de acasa, deci cred ca o sa pierd iar vreo 4 capitole , sper sa nu se intample nimic rau, astept numai vesti bune

anca_toma mamica fericita a lui Iancu Matei (13.09.2011) + 26+ http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=anca&year=2013&month=7&day=8&babycount=1

Un sf de saptamana placut

viitoare mamica de hocheist 23+ Lóránd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia_Rodica spune:

Delia, nu ai voie sa-ti parolezi PC-ul?

Eu am terminat de facut manechiura , sunt fericita. Era asa de neingrijita ca-mi era rusine cu ea

viitoare mamica de hocheist 23+ Lóránd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maeve spune:

paula, gata ne-am conectat :)

delia, de aia am zis ca sunt paranoica...mai ales stiind ca pozele de pe picasa sunt extrem de nesigure din moment ce parola este data mai multor persoane care pot intra de pe diverse pc-uri, in fine, nu fac apologia parolelor dar stiu bine de ce nu-mi pun "intimitatea" intr-un sistem pe care il cunosc cat de cat si...suntem diferiti, asta e realitatea :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

inca 30 de minute si e WWWeeekkk end

eu maine prestez pana la 12 , lasa ca mai am 2 sambete , maine si in data de 20 aprilie .... , sunt gravida vreau acasa....mi-e foame , imi chioraie matele , kilogramele se aduna , respiratia e grea...

inca 12 sapt si scap...

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

27 + Ilinca
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unidanad spune:

Adica eu ca am colul de 3 nu e bine nu mi-a zis nmk doc??? V-am mai intrebat dar nu am vazut sa imi raspunda cineva are ceva daca conduc 100 km??? bine 200 km dus-intors???

25+ Patrick
Dana

Mergi la inceput