Stelute de iulie-august 2013(74)
Raspunsuri - Pagina 14
irina2403 spune:
Buna, burtici!
Ma bucur sa vad ca singurele probleme sunt din cauza pozelor
Eu am avut iar o saptamana aglomerata, iar astazi, sa-i punem capac, s-a trezit dragutul meu copil cu o febra de 39 si o tuse de magarus...Nu va spun mai multe, pentru ca unele din voi sunteti la prima sarcina si nu are rost sa va ganditi de-acum si la perioadele astea
Astazi am avut programare la dr unde am facut eco . Puiul e bine, are deja 1.100g, ceea ce ma bucura tare. A durat maxim 10 min...sunt extrem de dezamagita, pentru 265ron am vazut numai alb-negru si nimic inteligibil, nicio poza si o veste trista: dr meu nu mai "presteaza" la Filantropia, ci doar in privat. Nu va spun ca a picat ca o bomba, eu deja am 28 saptamani si ma straduisem destul de mult sa il gasesc. In afara de asta am fost la el doar in privat, ceea ce a fost destul de costisitor... Mi l-a recomandat pe dr. Poprescu Florin, tot de la Filantropia. Dar nu stiu nimic de el...Va rog, daca e cineva care naste cu el, sa-mi spuna si mie cum este.
Va pup si sa auzim numai de bine!
paula_m spune:
Citat: |
citat din mesajul lui unidanad Adica eu ca am colul de 3 nu e bine nu mi-a zis nmk doc??? V-am mai intrebat dar nu am vazut sa imi raspunda cineva are ceva daca conduc 100 km??? bine 200 km dus-intors??? 25+ Patrick Dana |
Nu are nimic, eu conduc zilnic 100 km si inca sunt intreaga
Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 25+ , bb2
irina2403 spune:
Dana, nu am auzit sa nu ai voie sa conduci, daca tie iti e ok. Chiar zilele trecute imi spunea o prietena ca a condus pana sa nasca... distante scurte, e drept. Important e sa nu te grabesti si, evetual, sa opresti la jumatatea drumului sa faci cativa pasi pe langa masina...
olimp spune:
dana dana nu ai restrictii de la medic vis-a vis de condus..da-i bataie..
colul e ok ..nu iti fa probleme...
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
27 + Ilinca
Ilinca
unidanad spune:
Paula multumesc
Irina sa fie sanatos bebe si la termen. Toate aveti bebei asa mari
25+ Patrick
Dana
Delia_Rodica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui unidanad Adica eu ca am colul de 3 nu e bine nu mi-a zis nmk doc??? V-am mai intrebat dar nu am vazut sa imi raspunda cineva are ceva daca conduc 100 km??? bine 200 km dus-intors??? 25+ Patrick Dana |
Din cate mi-a zis dr e pericol cand colul ajunge la 2,5. Stai linistita ca al meu e 2,9
La condus nu ma bag, ca eu am oricum interdictie.
viitoare mamica de hocheist 23+ Lóránd
Mony08 spune:
Buna fetele
Amalia te asteptam sa te intorci pana facem capitolul nou
Maeve eu nu cred in faza cu intimitatea pe net....nici una dintre noi nu ne cunoastem,la fel cum se da parola pt picasa,asa poti sa dai si tu userul de fb unei persoane rau voitoare. Si cu vorbitul pe privat,iti dau exemplu ,tu i-ai dat userul de pe fb lu Paula, Paula s-a imprietenit cu tine,eu vad cu cine s-o imprietenit Paula pe fb,deci iti stiu deja userul
Daca vrem intimitate si ne este frica de rauvoitori ar trebuii sa nu mai intram pe net, tot ce inseamna lume virtuala este de fapt public.
Olimp cum te mai simti?
Mony de Denis Adrian (01.08.2009) + 25+
puiut
Delia_Rodica spune:
Irina, multa sanatate copilului si felicitari pt bebe
viitoare mamica de hocheist 23+ Lóránd
Mony08 spune:
Yvy insanatosire la fetita
Irina insatosire copilasului bolnavior
Mony de Denis Adrian (01.08.2009) + 26+
puiut