Stelute de iulie-august 2013(74)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delia_Rodica spune:

Monicaa felicitari pt bebe sanatos

viitoare mamica de hocheist 23+ Lóránd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

monicaa felicitari pt PUTA !!!!!

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

27 + Ilinca
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicaa spune:

Oxana intrebai de regim fara sare: eu nu mai mananc deloc mezeluri. exceptie o sunca slaba fiarta (ceva gen sunca de Praga) si doar 1 felie dimineata si mai rar. Branza numai cascaval light sau din cel iute, vechi dar tot asa nu mult.
La serviciu imi iau mancare de acasa: tot ce gatesc gatesc mai nesarat (nu complet). Paine mananc normala ca nu apuc neam sa-mi fac dar nu seara si nu mai mult de 4 felii pe zi. daca mic dejunul a fost iaurt cu fulgi atunci sunt doar 2 felii la pranz sau deloc.
In rest multe chestii proaspete. Restul raman exceptii, nu e acum ca nu pap mai nimic sau ma abtin de la orice.
Beau multe lichide , cam 4 l pe zi si fac miscare zilnic. si asta ajuta mult la prevenirea retinerii de lichide.

Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008) si 21 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unidanad spune:

Delia la mn se cam baga soacra ...... De ex factura la enel imi vine la ea acasa si ma enerveaza la culme ca imi desface plicu sa vada ea cat am de plata
Olimp ma bucur ca nu te supara kg . Mult a fost putin a ramas.
Avand in vedere ca de la 36 sapt poti naste oricand gresesc cand spun ca mai sunt 10 sapt???? . Fac ce fac si mai tai din sapt.

25+ Patrick
Dana

Mergi la inceput

Ce urat ploua , se duce naibii tot ce e in gradina, daca nu se face si timp frumos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Monica, felicitari pentru putza frumoasa!!

Happy Ama 25+ si Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unidanad spune:

Monicaa felicitari pt baietel sa fiti sanatosi
Delia cik de luni vine primavara in adevaratul sens al cuvantului. Sa-i credem?? Habar nu am Aici nu ploua a fost dimineata putin soare acum sa innorat.

25+ Patrick
Dana

Mergi la inceput

Cine ne-a zis de filmuletul cu Allan Pease? Deci e super realist tipul. Rad cu lacrimi In multe cehstii parca l-ar descrie pe barbatumiu. Mai ales chestia asta de care mi-am dat seama singura, ca nu pot indeplini mai mult de o sarcina, ca nu poate vorbi la telefon si sa ma auda si pe mine, tv sau orice alt ceva..etc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobitza_85 spune:

Delia T, vecina, bine ca am inteles eu gresit cu soacara!
Era oribil sa stai cu ea in casa

Bobitza 20+ Rebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxy spune:

Monica, merci de raspuns. Nu mi-a zis dr., saptamana viitoare vb cu el. Dar am zis sa incep singurica regimul. Si nu prea inteleg ce inseamna "fara sare" de ex. nu pot sa mananc o ciorba fara sare. Foarte sarat oricum nu mancam nici inainte. In salata nu mai pun sare, doar putin sos de soia care e saratel, la oua la fel, nu pun sare. Paine mananc doar neagra si incerc sa nu fie prea multa. Mezeluri, foarte rar, numai candmai mai cumpara sotul. Am sa renunt la telemea si o sa caut cas pentru salate.
Nu stiu de ce patesc asta, eu consider ca folosesc sarea cu moderatie. Nu abuzez niciodata, nici inainte de sarcina.

Si eu azi merg sa-mi fac manichiura. Eu o fac cu gel. Cred ca e ultima pe acest sezon, ca vine bebe si trebuie sa renunt.

Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 26+ Letitia

Mergi la inceput